Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρουβίκωνας: Ό,τι έχει αποφασιστεί θα γίνει πράξη


Με ανάρτηση του στο Facebook, το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, προειδοποιεί ότι, "ό,τι έχει αποφασιστεί θα γίνει πράξη". Αφορμή για την ανάρτηση, το περιστατικό με συνάντηση μελών του Ρουβίκωνα με Κούρδους και την προσαγωγή τους ύστερα από την κατάληψη του ελληνοτουρκικού επιμελητηρίου. Σύμφωνα με τον κ. Καλαϊτζίδη, κατά την διάρκεια της προσαγωγής οι Κούρδοι μεταφέρθηκαν σε άλλο χώρο και ανακρίθηκαν από άνδρες της ασφάλειας αναφορικά με την σχέση τους με τα μέλη του Ρουβίκωνα.

Όπως αναφέρει το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα, "οι στρατηγικής σημασίας αλλά και μεγάλου πολιτικού συμβολισμού συμμαχίες και συνεργασίες της ομάδας μας θα συνεχιστούν προς όλες τις πλευρές και συνεχώς θα εξελίσσονται". Συμπλήρωσε ότι "Οι πιέσεις των αρχών δεν θα αποτρέψουν τις πολιτικές μας αποφάσεις"

Στην ανάρτησή του ο κ. Καλαϊτζίδης αναφέρει αναλυτικά:

"Όταν μας κρατούσαν στην ΓΑΔΑ μετά την κατάληψη του ελληνοτουρκικού επιμελητηρίου, κάποια στιγμή τρείς Κούρδοι οδηγήθηκαν σε κάποιο άλλο γραφείο του έκτου ορόφου. Εκεί έμειναν για αρκετή ώρα. Ο ένας από αυτούς μας είπε μετά πως τους έκαναν διάφορες ερωτήσεις, και τους πίεσαν πάρα πολύ κάποιοι ασφαλίτες για το "τι θέλετε εσείς με αυτούς."(ρουβίκωνα).
Οι στρατηγικής σημασίας αλλά και μεγάλου πολιτικού συμβολισμού συμμαχίες και συνεργασίες της ομάδας μας θα συνεχιστούν προς όλες τις πλευρές και συνεχώς θα εξελίσσονται. Και φυσικά τα αποτελέσματα αυτών των επιλογών θα φαίνονται στον δρόμο. Οι πιέσεις των αρχών δεν θα αποτρέψουν τις πολιτικές μας αποφάσεις. Ό,τι έχει αποφασιστεί θα γίνει πράξη".

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]