Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δ. Καμμένος: Προσχεδιασμένο το διαζύγιο Αλ.Τσίπρα – Π. Καμμένου


«Είναι προσχεδιασμένο, όπως είχα αποκαλύψει από τον Ιούνιο που διεγράφη από την ΚΟ των ΑΝΕΛ για τη συμφωνία των Πρεσπών. Έχει προσυμφωνηθεί το διαζύγιο ένα μήνα πριν έρθει η Συμφωνία από τα Σκόπια», υποστήριξε ότι ο κ. Καμμένος, μιλώντας στο ραδιόφωνο «ΘΕΜΑ 104,6», λέγοντας ότι το παιχνίδι «είναι στημένο και δυστυχώς κάποιος θα βγάλει λεφτά, όπως στα Σκόπια».

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής ανέφερε ότι «σίγουρα θα γίνουν κάποιοι λεονταρισμοί και κάποιες δηλώσεις ηρωικής εξόδου», τις οποίες χαρακτήρισε «στημένες». «Ο κ. Καμμένος θα φύγει από το υπουργείο. Ο Καμμένος δεν θέλει να είναι επάνω στο νομοσχέδιο που θα έρθει στην Βουλή η υπογραφή του. Είναι ένα τεχνικό κομμάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό πολιτικά, να υπάρχει η υπογραφή του πάνω στη συμφωνία», πρόσθεσε.

Επίσης, ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του κόμματος «δεν ελέγχει το κόμμα του, δεν γνωρίζει ποιοι θα φύγουν και ποιοι δεν θα ψηφίσουν. Δεν μπορεί να δώσει γραμμή κομματικής πειθαρχίας διότι υπάρχουν ήδη ανταρσίες».


Υποστήριξε ακόμα ότι «οι ΑΝΕΛ δεν εκπροσωπούνται από τον Πάνο Καμμένο γιατί δεν έχει τη στήριξη των βουλευτών του. Έχει απολέσει τη δύναμή του και ως κοινοβουλευτική ομάδα», ενώ χαρακτήρισε το πρώην κόμμα του ως «ένα “τσούρμο” βουλευτών, που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει». Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «θα έπρεπε να έχουν συνεδριάσει οι επιτροπές δεοντολογίας του κόμματος και να διαγράψει όλους τους υπουργούς με εντολή Καμμένου γιατί δεν ακολούθησαν την εντολή του και την επιθυμία του».

Τέλος, ο κ. Καμμένος κάλεσε τον πρωθυπουργό να προχωρήσει στη διενέργεια δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό διότι πρόκειται για μείζον εθνικό ζήτημα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]