Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανική κατοχή, ώρα μηδέν!


Τον Νοέμβριο 2011, διορίζει η καγκελάριος Μerkel τον H.J. Fuchtel ως Gauleiter της Γερμανίας στην κατεχόμενη Ελλάδα. Σήμερα, επτά έτη αργότερα, ενώ η Πατρίδα μετρά εκατοντάδες χιλιάδες, σε νεκρούς και εκατομμύρια, σε πάμφτωχους Έλληνες, οι Γερμανοί συνεχίζουν το βάρβαρο έργο τους, ξεπουλώντας, εποικίζοντας, εξισλαμίζοντας και διαμελίζοντας δια της βίας την χώρα.

Νοέμβριος του 2011 ήταν όταν αποφάσισε η κυβέρνηση Α. Μέρκελ από κοινού με την Ε.Ε., την Ε.Κ.Τ. και το Δ.Ν.Τ., να αντιμετωπίσει το «Ελληνικό πρόβλημα» με, παραδειγματικά, τιμωρητέο τρόπο, που θύμιζε τους προκατόχους της, την κυβέρνηση Α. Χίτλερ, τα SS και το συνέδριο τους στο Wannsee-Βερολίνου (20.01.1942), όπου μπήκαν τα «θεμέλια» του «Ολοκαυτώματος» των Εβραίων.

Οι Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαράς, Τσίπρας, Μητσοτάκης, Dragi, Lagaard, Junker, Daisenblum, Fuchtel, Γεωργίου κ.α. υπό τον W. Schäuble πέτυχαν τα μέγιστα σε σύγκριση με όσα κατόρθωσαν οι ναζιστικές μεραρχίες, το 1941-44, υπό τον στρατάρχη W. List μαζί με τις κυβερνήσεις Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλου και Ράλλη.

Ανύπαρκτο είναι το χρέος που μας καταλογίζουν και παράνομες οι δανειακές συμβάσεις, που δήθεν το τεκμηριώνουν, αφού οι όροι τους, τα «μνημόνια» και οι «μεταρρυθμίσεις», όχι μόνο δεν σέβονται τους ανθρώπινους κανόνες αλλά αντιτίθενται και στο γράμμα του νόμου.

Ένα απέραντο κρεματόριο ψυχών κατάντησε η χώρα, καταδικασμένη να ζει σε καθεστώς αέναης εξαθλίωσης. Σε κράτος που εισάγει και εφαρμόζει δίκαιο κατοχής, όπου οι τράπεζές του λειτουργούν ως παρακράτος φοροεισπρακτόρων και η ιδιωτική επιχειρηματικότητα αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση, δεν επενδύει κανένας σοβαρός άνθρωπος τα χρήματά του. Στο Γερμανικό προτεκτοράτο ακούγονται τόσα πολλά, ανούσια και ανεύθυνα περί «ανάπτυξης», που θυμίζουν τον Goebbels, την προπαγάνδα του και το στρατόπεδο συγκέντρωσης Theresienstadt, που χρησιμοποιούσαν οι ναζί ως βιτρίνα για να πείσουν τον Ερυθρό Σταυρό και τους λοιπούς διεθνείς οργανισμούς, ότι οι φυλακισμένοι, Εβραίοι- Τσιγγάνοι-ομοφυλόφιλοι και αντιφρονούντες, ζούσαν σαν βασιλιάδες επί Χίτλερ!


Η Λευτεριά, η εθνική κυριαρχία, η συνταγματική νομιμότητα και η δημοκρατία δεν επανακτώνται, ούτε διαγράφονται τα μνημόνια με τα χρέη μαζί αλλά ούτε μπαίνει και ένα τέλος στο ξεπούλημα του πλούτου, στον βίαιο εποικισμό, στο στραγγαλισμό και στον κίνδυνο διαμελισμού της χώρας μέσω εκλογών που διοργανώνουν οι Γερμανοί προς νομιμοποίηση των εγκλημάτων τους. Δεν υπάρχει κόμμα ή υποψήφιος βουλευτής στις λίστες του, με πιθανότητες να εκλεγεί στη «Βουλή των Ελλήνων», που να μην ελέγχεται από τις δυνάμεις κατοχής και last but not least, δεν υπάρχει Έλληνας, που θα διαβεί, επί Γερμανικής κατοχής, το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου ως πρωθυπουργός, δίχως να ‘ναι υποτακτικός του Βερολίνου, εκλεκτός της οικογενείας Rothschild και υπάλληλος των G. Soros-Thomsen.

Φασίστες, επίορκοι, απατεώνες και εθνοκτόνοι κυβερνούν τούτον εδώ τον τόπο ή περιμένουν στην ουρά, ως αντιπολίτευση, έως ότου έρθει η σειρά τους, να κάτσουν στην «καρέκλα».

«Ότι χάνεται δια της βίας, δεν επανακτάται με άλλον τρόπο».

Η «συμφωνία» των Πρεσπών «γράφτηκε» στο Βερολίνο, ήταν δε το προϊόν της συνεργασίας του Γερμανικού Υπ.Εξ. με το Institut für Slawistik und Hungarologie του Πανεπιστημίου Humboldt του Βερολίνου και το Σκοπιανό Πανεπιστήμιο, FON Universität/ Niederlassung Berlin. Είναι το ίδιο «τρίο Στρούντζες» που, πάλι κατ’ εντολή της καγκελαρίας, έγραψε λίγες μέρες αργότερα και την Ελληνοαλβανική «συμφωνία», βάση της οποίας, παραδίδει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου «γη και ύδωρ» στην Αλβανία, νομιμοποιεί τα εγκλήματα πολέμου των Τσάμηδων και ξεπουλά την Β. Ήπειρο, ξεριζώνοντας της, ότι Ελληνικό, ιερό και όσιο έχει ακόμη.

Η ψήφιση του «Μακεδονικού» και η «αναθεώρηση» του Ελληνικού Συντάγματος από μια ελεγχόμενη «Βουλή», εξυπηρετεί μόνο τις δυνάμεις κατοχής, που συνεπάγεται ότι παραδίδουμε εαυτούς, ως χώρα και Έθνος, σε καθεστώς απόλυτης Γερμανοκρατίας.

Ότι ανακτήθηκε με αγώνες και αίμα στα Δερβενάκια, στα Ψαρά, στην Γραβιά, στο Μεσολόγγι, στο Μπιζάνι, στο Σαραντάπορο, στο Κιλκίς-Λαχανά ή υπερασπίστηκε στην Πίνδο, στην Β. Ήπειρο, στο Ρούπελ, στην Κρήτη και στην Κύπρο δεν παραδίδεται στον εχθρό δια της ψήφου των Μισελλήνων και των Αντίχριστων. Αυτή την φορά, οι ανθέλληνες, θα αναγκαστούν να πολεμήσουν …!

Αν πιστεύει το καθεστώς των προσκυνημένων, από το ένα πολιτικό άκρο έως το άλλο, ότι δικαιούται να αντιμετωπίζει τον Έλληνα, που θέλει να ζει λεύτερα και στην χώρα του, σαν το πρόβατο που πάει για σφαγή, τότε ας κοπιάσει. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

Ας μας ενώνει ότι μας χώριζε.
Καλή Ανάσταση και καλή Λευτεριά!

Νέα Φιλική Εταιρεία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ευχή καί προσευχή μου νά επιβεβαιωθεί ή εκτίμηση τού άρθρου καί ιδαιτέρως ή τελευταία παράγραφος. Είθε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]