Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τρέμουν το Ειδικό Δικαστήριο, έρχονται «γουνάκια»


Του Σάκη Μουμτζή

Σύμφωνα με τον Αλ. Φλαμπουράρη ο Πετσίτης ήταν ένας τυχαίος διαβάτης που, κάθε τόσο, επειδή έβρισκε ανοικτή την πόρτα στο Μέγαρο Μαξίμου, έμπαινε μέσα και φωτογραφιζόταν με τον Τσίπρα και με διάφορους υπουργούς. Ως γνωστόν το Μέγαρο Μαξίμου είναι ανοικτό στο κοινό, δεν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας—για ποιον λόγο άλλωστε—και όποιος θέλει μπαίνει και βγαίνει. Οι κλούβες με τα ΜΑΤ υπάρχουν μόνον στα αντιλαϊκά καθεστώτα, καθώς φρουρούν ηγέτες που τους απεχθάνεται ο λαός.

Ο Αλ. Φλαμπουράρης έχει την ικανότητα να λέει τα πιο κυνικά πράγματα, «πουλώντας τρέλα». Σε αυτό βοηθά και το γεγονός πως—πολύ κακώς-- ελάχιστοι ασχολούνται μαζί του στα σοβαρά και λόγω ηλικίας και λόγω προϊστορίας. Χθες λοιπόν δήλωσε πως δεν γνωρίζει τον Πετσίτη, τον παιδικό φίλο του Ν. Παππά, όπως δεν τον γνωρίζει και κανένας υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Και τον πιστέψαμε.

Σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν οι πολιτικοί δεν πουλούσαν τους φίλους τους. Θυμάμαι τον Α.Παπανδρέου με τον Λούβαρη και τον Κ.Καραμανλή με τον, αδίκως κατηγορηθέντα, Αγγέλου. Σήμερα ο Παππάς σιωπά και οι υπόλοιποι έχουν «κρεμάσει τον Πετσίτη στα μανταλάκια». Τα ήθη της Αριστεράς.


Βέβαια, οι δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για παρερμηνείες και θα αξιοποιηθούν καταλλήλως από το Ειδικό Δικαστήριο. Ο Πετσίτης λειτουργούσε ως κυβερνητικός εκπρόσωπος. Χειριζόταν καταστάσεις—και ήταν πολλές—λόγω της σχέσης του με τον Ν. Παππά και τον ΣΥΡΙΖΑ. Και οι αντισυμβαλλόμενοι το γνώριζαν και γι΄αυτό συζητούσαν μαζί του. Διαφορετικά τι θα είχαν να πουν μεγαλοδικηγόροι των off-shore εταιρειών και ολιγάρχες των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ με έναν νεαρό των 500 ευρώ τον μήνα; Τι προβλήματα μπορούσε να τους λύσει, όσο φέρελπις και να ήταν;

Και όμως έλυνε προβλήματα γιατί βρισκόταν μέσα στον πυρήνα της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Και γι΄αυτό οι δραστηριότητες του αποτελούν πολιτικό σκάνδαλο που χρήζει ποινικής διερεύνησης. Εννοείται, πως σε μια πολιτισμένη χώρα ο Ν.Παππάς θα είχε ήδη παραιτηθεί για λόγους πολιτικής ευθιξίας. Στην Ιαπωνία δε..., δεν θέλω να το σκέφτομαι. Στην Ελλάδα, όμως, σφυρίζει αδιάφορα και χασκογελά μαζί με τον πατέρα του στο διαδίκτυο, σε βάρος των κορόιδων. Σε βάρος όλων ημών. Γνήσιος απόγονος της δρακογενιάς.

Και ο κυρ-Αλέκος, κρυπτόμενος πίσω από μιαν ιδιότυπη ασυλία που έχει, πετά την μπάλα στην κερκίδα. Βέβαια, οι φωτογραφίες που πιστοποιούν την σχέση του Πετσίτη με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολλές και διαψεύδουν τις ανοησίες του Φλαμπουράρη. Εκτός από πρώτο τραπέζι-πίστα στον Ρέμο, ο Πετσίτης ήταν πρώτο τραπέζι και σε πολλές φωτογραφίες με τον Α. Τσίπρα. Στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, την βραδιά των εκλογών, στο ΜέγαροΜαξίμου και σε πόσες ακόμα φωτό που θα έρθουν στην δημοσιότητα προσεχώς!

Όταν κάποιος μοιράζει τις φωτογραφίες του με ανθρώπους της εξουσίας, για να δείξει το ανερχόμενο κύρος του στους «κολλητούς» του, δεν μπορεί να γνωρίζει πως πολύ σύντομα θα αποτελέσουν τα πειστήρια όχι της δικής του ενοχής, αλλά αυτών με τους οποίους έχει φωτογραφηθεί. Αυτός, ως αναλώσιμος, θα εξαερωθεί πρώτος-πρώτος.

Δια ταύτα:

Κάποιοι για την υπόθεση της ΔΕΠΑ θα πάνε Ειδικό Δικαστήριο, καθώς αποτελεί το μεγαλύτερο—μέχρι στιγμής—σκάνδαλο του ΣΥΡΙΖΑ. Και έχουν να ανοίξουν πολλά στόματα ακόμα!

Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]