Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γκιουλέν: Αν οι ΗΠΑ δεν νοιάζονται για τη φήμη τους ας με εκδώσουν στην Τουρκία


Την εκτίμηση ότι αν τον εκδώσουν στην Τουρκία, οι ΗΠΑ θα ρισκάρουν τη φήμη τους ως κράτος Δικαίου, εξέφρασε ο αυτοεξόριστος στην Πενσιλβάνια κληρικός Φετουλάχ Γκιουλέν, σχολιάζοντας τις πληροφορίες του NBC ότι ο Λευκός Οίκος σχεδιάζει την έκδοσή του.

«Νομίζω ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επίγνωση της φήμης τους για τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου, και αν είναι διατεθειμένες να διακινδυνεύσουν αυτή τη φήμη με την έκδοση μου βάσει του αιτήματος (έκδοσης) και των ισχυρισμών της Τουρκίας, δεν θα έλεγα ποτέ όχι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιεροκήρυκας σε δήλωσή του στο Δημόσιο Ραδιόφωνο των ΗΠΑ (National Public Radio), σύμφωνα με το skai.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το NBC, ο Λευκός Οίκος προσπαθεί να βρει τρόπο ώστε ο Φ. Γκιουλέν να καταλήξει στην Άγκυρα, η οποία τον κατηγορεί ως υποκινητή του αποτυχημένου πραξικοπήματος του 2015.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι με τον τρόπο αυτό οι ΗΠΑ θέλουν να μετριάσουν τις πιέσεις που ασκεί ο Ταγίπ Ερντογάν στο Ριάντ για την δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]