Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερωτήματα για το περιστατικό με τον 35χρονο ομογενή


Καμία σχέση με τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και της τελετής μνήμης για τους Έλληνες πεσόντες στο Αλβανικό Μέτωπο και έχουν ταφεί στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο στους Βουλιαράτες της Β. Ηπείρου, ούτε με έπαρση της ελληνικής σημαίας,δεν φαίνεται να έχει το επεισόδιο με πρωταγωνιστή Έλληνα μειονοτικό που πυροβόλησε το πρωί στον αέρα αλλά και εναντίον περιπολικού της αλβανικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με συγχωριανούς του ο συγκεκριμένος ομογενής αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό και χωρίς αφορμή το πρωί άρχισε τους πυροβολισμούς και κατόπιν στράφηκε και εναντίον των αστυνομικών που βρίσκονταν στην περιοχή καθώς το μεσημέρι επρόκειτο να γίνει η τελετή για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Μάλιστα από γνωστούς εθνικιστικούς κύκλους στην Αλβανία επιχειρήθηκε να δοθεί η εντύπωση ότι υπήρχαν άλλα κίνητρα για το επεισόδιο και ότι ο συγκεκριμένος ομογενής ήρθε σε αντιπαράθεση με την αστυνομία επειδή σήκωσε την ελληνική σημαία στο χωριό ,την οποία σύμφωνα με τις ίδιες «πηγές» κατέβασε η αλβανική αστυνομία.

Όμως η πραγματική είδηση είναι ότι το επεισόδιο δεν έγινε για την ελληνική σημαία, καθώς όλο το χωριό των Βουλιαράτων αλλά και το κοιμητήριο ήταν σημαιοστολισμένο με ελληνικές σημαίες από το πρωί για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και για την τελετή στην μνήμη των Ελλήνων πεσόντων.

Ν.Μ
Liberal






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Οι πυροβολισμοι στο στηθος και στο κεφαλι αποτελουν ενδειξη εκτελεσης.

    Αλλα γιατι δεν διατυπωνονται τα αυτονοητα ερωτηματα:

    Ποσες σφαιρες ειχε στην κατοχη του ο συμπατριωτης μας και ποσες χρησιμοποιησε;

    Οι αλβανοι εστειλαν διαπραγματευτη για να λυθει το ζητημα χωρις αιματηρο επεισοδιο;

    Και πως αραγε ενας ανθρωπος θεωρειται τοσο επικινδυνος ωστε να σταλθουν "ειδικες δυναμεις" απο

    την στιγμη που δεν ειχε σκοτωσει,απαγαγει ή εστω τραυματισει κανεναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανάρτηση δεν ξέρω που βασίζεται και γράφει αυτά. Οι Έλληνες στους Βουλιαράτες άλλα λένε.
    Μια ερώτηση: πότε πρόλαβαν να έλθουν οι ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας από τα Τίρανα;μας κοροϊδεύουν οι Αλβανοί.Ήταν στημένη η προβοκάτσια για να σκοτώσουν το παλικάρι για να φοβούνται οι Έλληνες που μένουν εκεί. Τι περιμένεις από τουρκαλβανούς.
    Ήρωας, τίμησε την Σημαία μας, ότι και να λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >ο συγκεκριμένος ομογενής αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό<

    Η φράση αυτή δεν υπάρχει στο πρωτότυπο κείμενο. Προφανώς την αφαίρεσαν. Γατί άραγε; Ποιος είναι αυτό ο Ν.Μ. και πόσο αξιόπιστα είναι τα γραφόμενά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τό παλικάρι ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ .Η ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ; Κάνω μιά ευχή: ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΡΕΥΣΕΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ. Όπως πρίν χρόνια εκείνοι πού πρέπει εκδικήθηκαν τήν δολοφονία τού ηρωικού λιμενικού Μαρίνου Ζαπάτη. Πού τόν σκότωσαν τά ίδια αλβανόσκυλα. ΠΑΝΟΣ

      Διαγραφή
  4. Μιχαήλ, καθόλου αξιόπιστα τα γραφόμενα του. Τώρα που βγαίνουν όλα τα γεγονότα βλέπουμε την προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κυβέρνησης και των δικών της που όμως πάει στο κενό.Ο Τσίπρας έστειλε επιστολή στην μάνα του κλέφτη του κοσμηματοπωλείου ενώ για τον ήρωα που εκτελέστηκε για την Σημαία μας, δεν πρόκειται να στείλει καμιά επιστολή στην μάνα του.Πως και δεν έβγαλε το όνομα του κλέφτη σε ένα δρόμο σαν του γρηγορόπουλου και του φύσσα;Εύχομαι η επόμενη κυβέρνηση να ξηλώσει τις πινακίδες, αρκετά με τις αριστερίστικες διχαστικές κινήσεις.
    Βγάλτε όλοι συμπέρασμα υποκρισίας και διαχωρισμού για τους "δικούς μας" μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]