Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπλόκο σε αναρχικούς που πήγαιναν με βαριοπούλες στη Θεσσαλονίκη


Τρεις αντιεξουσιαστές οι οποίοι σχεδίαζαν να μεταβούν στην Θεσσαλονίκη με βαριοπούλες και μάσκες σταμάτησε χθες Πέμπτη η Αστυνομία, ενόψει των εργασιών της Διεθνούς Έκθεσης.

Όπως μεταδίδει το skai.gr επικαλούμενο πληροφορίες, οι Αρχές σταμάτησαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα άτομα στην Εθνική Οδό λίγο έξω από την Αθήνα.

Στον έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν ότι στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου είχαν βαριοπούλες και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Ένα από τα πρόσωπα είχε απασχολήσει τις Αρχές το 2014, όταν συνελήφθη για όπλα που είχαν βρεθεί στο σπίτι του. Οι άλλοι τρεις ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είναι γνωστοί για τη δράση τους.

Αρχικά και τα τέσσερα άτομα οδηγήθηκαν στο τμήμα ασφαλείας Ωρωπού και αμέσως μετά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν από χθες τεθεί σε συναγερμό για μετακίνηση από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου για να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση στην περιοχή της Καμάρας.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]