Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Έλληνες δεν δέχονται κανένα ξεπούλημα, καμία προδοσία


Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στον κάθε Τσίπρα.

Η Ελλάδα δεν είναι οικόπεδο προς πώληση και δεν είναι ιδιοκτησία κανενός πολιτικού.

Η Ελλάδα μας καλεί και πάλι, για να υπερασπιστούμε την ιστορία της και τους αγώνες όλων εκείνων που έδωσαν τη ζωή τους για να την ελευθερώσουν.

Αυτό το Σάββατο, οι Έλληνες θα σταθούν όλοι μαζί, ενωμένοι, απέναντι σε εκείνους τους εθνομηδενιστές που ξεπουλάνε τα ιερά και τα άγια αυτού του τόπου, για να παρατείνουν την παραμονή τους στους θώκους της ελεεινής τους εξουσίας.

Αυτό το Σάββατο το κατοχικό κράτος και το μνημονιακό παρακράτος θα επιχειρήσουν να κάμψουν το φρόνημα και την αγάπη των Ελλήνων για την Ελλάδα.

Αυτό το Σάββατο θα αποτελέσει την κρίσιμη καμπή για όλους μας, μα περισσότερο για τους νεκρούς και τα παιδιά μας.

Αυτό το Σάββατο οι Έλληνες θα θυμίσουν στον Τσίπρα και την εθνομηδενιστική εθελόδουλη παρέα του πως η χώρα ανήκει στους πολίτες και η κυβέρνηση είναι υπάλληλος που οδεύει ταχύτατα προς την οριστική έξοδο λόγω ανικανότητας, μα, κυρίως, λόγω επικινδυνότητας.

Οι Έλληνες δηλώνουν "παρών" στο κάλεσμα της πατρίδας τους. Γιατί αυτό έμαθαν από τα βάθη της ιστορίας να κάνουν: Να στέκονται όρθιοι όταν τους απειλούν.
Όλοι οι άλλοι θα κρυφτούν και θα επιχειρήσουν να σπείρουν τον τρόμο, αυτόν που πάντα κυριαρχούσε στα σκοτάδια του μυαλού τους...


Οι σκέψεις του καλού φίλου, Νεκτάριου Δαπέργολα, που ακολουθούν, ας είναι ένα κατευώδιο στον δρόμο που το Σάββατο 8/9/2018 (αύριο) θα επιχειρήσουν να ανοίξουν όλοι εκείνοι που θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη, για να προστατέψουν την αξιοπρέπεια τη δική τους και την ακεραιότητα της πατρίδας Ελλάδας.
Ώρα λοιπόν για άλλη μία Έξοδο του λαού μας για τη ματωμένη και προδομένη Μακεδονία μας.

Ώρα για να δοθεί το πλέον εκκωφαντικό μήνυμα ότι κανένα ξεδιάντροπο ξεπούλημα, καμία προδοσία δεν θα γίνουν ανεκτά.

Όπως και τότε, το 1943, 75 ολόκληρα χρόνια πριν, το μαύρο καθεστώς ετοιμάζει πάλι τα σιδερόφρακτα κατοχικά του λυκόσκυλα, έτοιμο να τα ξαμολύσει απέναντι σε άοπλους πολίτες, γέρους και γυναικόπαιδα, μέσα σ’ ένα όργιο μάλιστα διασποράς φόβου και λάσπης από τη σιχαμερή προπαγάνδα των κυβερνητικών φυλλάδων, αλλά και με τη συνδρομή από στρατιές ξένων πρακτόρων και ντόπιων αμερικανοτσολιάδων.

Τα λαομίσητα φασιστοειδή, που εδώ και καιρό δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν παρά μόνον δορυφορούμενα από ορδές μπράβων και διμοιρίες πραιτωριανών, συνεχίζουν να εκτελούν το στυγνό τους «συμβόλαιο θανάτου» της πατρίδας, παραδίδοντας (με χυδαία γελάκια μάλιστα, ανεκδιήγητες πλακίτσες και ξετσίπωτους χαριεντισμούς) σε κλέφτες κι επίβουλους σφετεριστές αυτό που κερδήθηκε με αγώνες αιώνων.

Η γη της Μακεδονίας όμως, η ποτισμένη με ποτάμια αίματος κι αγιασμένη από αμέτρητα κόκαλα ηρώων και μαρτύρων, δεν ανήκει σε κανένα λακέ της Νέας Τάξης που παριστάνει τον πρωθυπουργό, ούτε σε κανένα δωσιλογικό συρφετό που παριστάνει την κυβέρνηση του ελληνέζικου ψευδοκράτους.

Ανήκει σε «όσους πέρασαν, θα ’ρθούνε, θα περάσουν».
Ανήκει σ’ όλους εμάς.
Και εμείς ΔΕΝ υπογράψαμε!

Κάποιοι επέλεξαν, κόντρα στην ξεκάθαρη βούληση ενός ολόκληρου λαού, ως δούλοι στις μισελληνικές ψυχώσεις τους, ως υποχείρια σε βρώμικα συμφέροντα και στην καρεκλολαγνεία τους και ως πειθήνια σκυλάκια στα ξένα αφεντικά τους, να σπείρουν άγριους ανέμους.

Καιρός πια να θερίσουν τις θύελλες.
Καιρός να φεύγουν.
Αύριο στη Θεσσαλονίκη θα γίνει το πρώτο μεγάλο βήμα…
Και όπως το είπε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας: Ή αυτοί ή εμείς... Μόνο που ο Αλέξης Τσίπρας, ως πρωθυπουργός, τώρα αποφάσισε να είναι από την πλευρά των κουκουλοφόρων που απειλούν για μια ακόμη φορά τη χώρα. Η εμφάνιση του παρακράτους απέναντι στους Έλληνες πολίτες, θα δηλώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο τις σχέσεις του επίσημου κράτους και της κυβέρνησης με σκοτεινούς μηχανισμούς και συμφέροντα που εργάζονται κατά της Ελλάδας.
Το Σάββατο που έρχεται θα είναι αποκαλυπτικό για όλους και για όλα. Και θα καθορίσει εξελίξεις δυσάρεστες για όσους τολμούν να τα βάλουν με έναν ολόκληρο λαό. Με τον Ελληνικό λαό!!!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]