Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απαιτείται ξεσηκωμός!


Η αποκάλυψη των WikiLeaks είναι συνταρακτική: Ολα όσα φαντασιώνονταν οι Σκοπιανοί αξιωματούχοι πριν από μια δεκαετία σήμερα γίνονται πραγματικότητα με τη βούλα της -απόλυτα εκτεθειμένης στα μάτια του ελληνικού λαού- κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο ιστότοπος που ειδικεύεται στο να φέρνει στο προσκήνιο το παρασκήνιο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής δημοσιοποίησε εμπιστευτικό έγγραφο (με ημερομηνία 29/07/2008), το οποίο συνέταξε η Τζίλιαν Μιλοβάνοβιτς, που είχε διατελέσει πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Σκόπια από το 2005 έως το 2007. Αυτό το έγγραφο μνημονεύει τα σχέδια της τότε σκοπιανής κυβέρνησης και τις αξιώσεις των γειτόνων από την ελληνική πλευρά.

Το 2008 οι Σκοπιανοί ζητούσαν «Βόρεια Μακεδονία» ως ονομασία του κρατιδίου τους και «μακεδονική» εθνικότητα και γλώσσα για να πάρουν... τίποτα από την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή. Σήμερα τα παίρνουν όλα και η κυβέρνηση της χώρας μας παρουσιάζει την πανωλεθρία σαν θρίαμβο και «ταπείνωση» των γειτόνων.

Ολα όσα αναφέρονται στο έγγραφο δικαιώνουν όλους όσοι συμμετείχαν στους πανεθνικούς ξεσηκωμούς των συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό και δεν αφήνουν περιθώρια ούτε για δικαιολογίες ούτε για μισόλογα ούτε για ερμηνείες γεγονότων, που δεν βασίζονται στην πραγματικότητα.


Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. υλοποιεί κατά γράμμα τα σχέδια των Σκοπιανών αξιωματούχων και παραδίδει τα εθνικά δίκαιά μας και τα δικαιώματα του λαού στους επίδοξους σφετεριστές της Ιστορίας μας.

Ολα αυτά είναι φυσικό να εξοργίζουν, αλλά η οργή δεν αρκεί για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει η χώρα. Οπως πάντα, απαιτείται αγώνας για την υπεράσπιση των οσίων και των ιερών μας. Κομμάτι αυτού του διαρκούς και κλιμακούμενου αγώνα είναι και το
συλλαλητήριο του Σαββάτου (8 Σεπτεμβρίου, ώρα 19.00, έξω από το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ) για το ζήτημα της Μακεδονίας μας.

Οι κυβερνήσεις τις απαντήσεις στις τυχόν... απορίες τους τις λαμβάνουν από τον λαό. Αυτός καλείται να πάρει τις τύχες του έθνους στους ώμους του και να ακυρώσει στην πράξη την κατάπτυστη και μειοδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι μια χρεοκοπημένη χώρα με τεράστιο πρόβλημα μείωσης του πληθυσμού της, και αδύναμη. Μετά την μεταπολίτευση οι πολιτικοί μας ηγέτες προσπαθούσαν να κρατήσουν τα προσχήματα και να παρουσιάσουν αυτά πού τούς επέβαλλαν, παρουσιάζοντας τα σαν ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική.Τώρα οι σημερινοί δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα.Ας μην είμαστε αφελείς, οι χώρες που δεν εφαρμόζουν την βούληση των ισχυρών καταστρέφονται με οικονομικό η πραγματικό πόλεμο βέβαια έχοντας την βοήθεια των ντόπιων προθύμων.Ας ελπίσουμε ότι η νέα γενιά θα βγάλει πραγματικά μεγάλους ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω απολυτως με το πρόταγμα του τίτλου.

    Σημειωτέον:το ΚΚΕ αποχωρησε απο την ψηφοφορια για την πρόταση μομφής εναντίον της κυβερνησης Τσιπρα. Θα πρέπει να ειναι κάποιος πνευματικά κουφός, αν δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτό είναι σειρήνα για το ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος της αριστεροσφασισιστικής δράκας του Περισσού και όλων των παραφυαδων της.

    Να μου το θυμηθείτε: το ΚΚΕ θα αποχωρήσει και όταν στη Βουλη θα ψηφίζεται το ναι η οχι στη συμφωνία των Πρεσπών. Οπότε πέφτει ο αριθμός των αναγκαίων ψήφων για την έγκριση της συμφωνιας. Γι αυτό είναι μεσ' την καλη χαρά και σιγουρια ο "καταΚαμένος". Ξέρει ότι θα τον "σώσει" το ΚΚΕ!

    Ετσι το Συστημα και το υποσυστημά του οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θα έχει και την πίττα ολοκληρη και το σκυλο χορτάτο! Και δε θα ψηφισουν οι ΑΝΕΛ και η συμφωνία θα περάσει, αν ως τότε δε ρίξουμε την τερατογενή αυτή κυβέρνηση.

    Η κυβερνηση αυτη ως τοτε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ. ΤΩΡΑ στη ΔΕΘ, πρεπει να πέσει. Ολοι στο συλλάλλητήριο. Κι αν εχουν σχεδιαστεί τρία, εμεις θα τα ενώσουμε σε ενα!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, για ενα μαζικο παρόν που θα ξεκουφάνει και τους μέσα προδοτες και τους εξω προστατες τους.

    Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΗ ΓΝΏΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ότι οι Ελληνες δε συναινούν σε αυτό το καλπικο και "κατα παραγγελία" ανοσιούργημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα είμαστε στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο όλη η οικογένεια διότι: Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.

      Διαγραφή
    2. Είναι αλαζόνες και δεν τους ενδιαφέρει αν οι πολίτες δεν συμφωνούν, νομίζουν ότι με την στήριξη των ξένων θα συνεχίσουν να βρίσκονται στις προσοδοφόρες καρέκλες. Αυτό που πρέπει να γίνει μετά το συλλαλητήριο είναι η παραίτηση της αντιπολίτευσης, όλων των βουλευτών και των αναπληρωματικών για να πέσει η λαομίσητη φορομπηχτική κυβέρνηση της αριστεράς.Διαφορετικά εμείς θα σκεφτούμε ότι συμφωνεί και η ΝΔ και κυρίως ο Κ.Καραμανλής με τους δικούς του, που δεν αναφέρθηκε καθόλου για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ή μήπως κάνω λάθος;

      Διαγραφή
  3. ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ!ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ!ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ Η ΣΤΙΓΜΗ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ,ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ,ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ.ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ.ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ.Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]