Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το θράσος των ψευτομουφτήδων και οι μαθητές του Ερντογάν


Οι μαθητές του Ερντογάν που πατούν σε δύο βάρκες, το θράσος των ψευτομουφτήδων και η μαζική συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Οι Βούλγαροι γιόρτασαν την 133η προσάρτηση της Ανατολικής Ρωμυλίας. Πρόκειται για βίαιη και αιματηρή προσάρτηση της ελληνικής περιοχής, που ήταν αυτόνομη, και σήμερα βρίσκεται στο βουλγαρικό κράτος. Μόνον στην περιοχή της Αγχιάλου εσφάγησαν και εκδιώχθηκαν 100.000 Έλληνες, μια πλήρης γενοκτονία δηλαδή. Αλλά και τότε υπήρχαν "προοδευτικοί" πολιτικοί και επικρατούσε το σύνθημα "μικρά και τιμία Ελλάς".

Οι Αρχές σταμάτησαν όχημα με περιθωριακούς, λίγο έξω από την Αθήνα. Στον έλεγχο διαπίστωσαν ότι στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου είχαν βαριοπούλες και αντιασφυξιογόνες μάσκες. Είχαν προορισμό την αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών στην Θεσσαλονίκη. Ανήκουν στη γενιά που μεγάλωσε με μίσος για τον ελληνισμό. Μη τους υποτιμάτε. Σε λίγα χρόνια μπορεί να τους δείτε υπουργούς. Κι άλλοι ξεκίνησαν έτσι.

Αποθρασυνθέντες οι ψευτομουφτήδες απαιτούν πλήρη έλεγχο της μειονότητας. Εξέδωσαν και κοινό δελτίο τύπου μιλώντας για τουρκική μειονότητα. Και μόνον εξ αυτού, φαίνεται ο ανθελληνικός ρόλος τους. Γράφουν μεταξύ άλλων:
«Εξετάσαμε το προεδρικό διάταγμα το οποίο στο πλαίσιο της τροπολογίας καθιστά προαιρετικές τις δικαστικές αρμοδιότητες των μουφτειών. Βλέπουμε πως διαμέσου του εν λόγω διατάγματος γίνεται προσπάθεια σχεδόν να αλυσοδεθούν οι μουφτείες, που αποτελούν την εγγύηση των θρησκευτικών ελευθεριών -που είναι καταγεγραμμένες σε διεθνή έγγραφα- της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης».

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει, τι λόγο είχε ο Γαβρόγλου να διώξει τους νόμιμους μουφτήδες και να ανοίξει ιστορία με το τουρκικό Προξενείο; Και άλλη ερώτηση: Πώς συμβαίνει να κάνουν κουμάντο σε θέματα Θράκης, κυρίες του Υπουργείου α-Παιδείας, που παραμένουν σταθερά στις ίδιες θέσεις επί δεκαετίες, παρά τις αλλαγές κυβερνήσεων, ακολουθώντας την ίδια πολιτική τουρκοποίησης των μουσουλμάνων;

Πώς συμβαίνει κανείς υπουργός να μη έχει ενοχληθεί επί δεκαετίες για την πολιτική αφελληνισμού του υπουργείου α-Παιδείας, και όχι μόνον στην Θράκη; Με έναν πολιτικό κόσμο που αλλάζει απόψεις κάθε αλλαγή σελήνης, πώς γίνεται να ακολουθείται σ’ αυτό το υπουργείο απαρέγκλιτα η ίδια πολιτική, από την εποχή του Ράλλη; Ποια δύναμη την κρατά σταθερή αυτή την ανθελληνική πολιτική;

Πολλούς μαθητές έβγαλε ο Ερντογάν, που προσπαθούν να πατούν σε δύο βάρκες. Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, λίγο μετά τα πολύ θερμά λόγια που απηύθυνε στον Ερντογάν, έσπευσε να ικανοποιήσει και τον Νετανιάχου. Στη συνάντησή τους ο Μπορίσοφ ανακοίνωσε ότι η Βουλγαρία θα ανοίξει επίτιμο γενικό προξενείο στην Ιερουσαλήμ.

Και μπορεί το επίτιμο Προξενείο να μη παίζει ουσιαστικό ρόλο, όμως λέει πολλά από πλευράς συμβολισμού. Βρήκε αφορμή ο Ισραηλινός πρωθυπουργός και εξέφρασε την ελπίδα ότι το άνοιγμα του επίτιμου προξενείου θα είναι το πρώτο βήμα προς την ίδρυση βουλγαρικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ.

Αυτό αποκλείεται να συμβεί, επειδή ο Μπορίσοφ δίνει γη και ύδωρ στον Ερντογάν, να μη του στέλνει πρόσφυγες και μετανάστες στα βουλγαρικά σύνορα, αλλά να τους κατευθύνει προς την Ελλάδα. Όπως και γίνεται, δηλαδή.
Μη ξεχνάμε: Είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας στη σημερινή συγκέντρωση στην ΔΕΘ, για την υποβολή της απαίτησης της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, να μη κυρωθεί ποτέ η επαίσχυντη εθνομηδενιστική Συμφωνία των Πρεσπών.

Καλλισθένης εν δήμω
Voria



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]