Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άγκυρα: Δεν θα αφήσουμε να δημιουργηθούν τετελεσμένα στην Ανατολική Μεσόγειο


«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να δημιουργηθούν τετελεσμένα στη Ανατολική Μεσόγειο, για κανένα πρόγραμμα που δεν έχουμε εγκρίνει» δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ, τονίζοντας ότι η χώρα του δεν πρόκειται να αφήσει να λειτουργήσει κάποιο σύστημα στο οποίo δεν θα έχει μερίδιο η «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου».
Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η Τουρκία έχει κάνει σημαντικά βήματα στην έρευνα υδατανθράκων και τους ερχόμενους μήνες θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εξόρυξη στη Μεσόγειο.
«Εμείς το λέγαμε πάντα, θα βρούμε πετρέλαιο, θα κάνουμε περισσότερες έρευνες και γεωτρήσεις», ανέφερε ο Τούρκος υπουργός, προσθέτοντας ότι «σε αυτό το πλαίσιο έχουμε κάνει σημαντικά βήματα πρόσφατα προκειμένου να αυξήσουμε τις έρευνες για τους υδρογονάνθρακες».
Όπως εξήγησε,
«έχουμε αρχίσει ήδη τις εργασίες για την αγορά του δεύτερου σκάφους γεώτρησης. Τα τελευταία 16 χρόνια έχουμε δαπανήσει 10 δισ. δολάρια για δραστηριότητες έρευνας και παραγωγής πετρελαίου. Το 50% του ποσού αυτό το πλήρωσε η Ανώνυμη Εταιρεία Πετρελαίου και το υπόλοιπο 50% ντόπιοι και ξένοι επενδυτές».
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]