Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προφητεία Ερντογάν: «Θα έρθουν επάνω μας σαν κοράκια με κουκούλα…»


Τη βεβαιότητα ότι οι επιθέσεις στο πρόσωπό του δεν αφορούν στην πραγματικότητα αυτόν, αλλά στοχεύουν την Τουρκία, εξέφρασε ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενώ ζήτησε από τους πολίτες να επιδείξουν αντοχή.
«Μην ξεχνάτε ότι η Ανατολία είναι ένα τείχος, και αν αυτό το τείχος καταρρεύσει δεν θα υπάρχει πλέον Μέση Ανατολή, Αφρική, Κεντρική Ασία, Βαλκάνια ή Καύκασος»
ισχυρίστηκε ο Ερντογάν στη νοτιοανατολική επαρχία Μούς, προειδοποιώντας ότι ένα τέτοιο γεγονός θα οδηγήσει στην κατάρρευση των γύρω περιοχών.
«Αν δείξουμε ακόμη και ένα μικρό σημάδι αδυναμίας, θα δείτε ότι θα έρθουν επάνω μας σα κοράκια με κουκούλα. Κάποιοι απρόσεκτοι μεταξύ μας πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα ζήτημα που αφορά μένα… Όχι, το θέμα τους είναι η Τουρκία. Το ζήτημα είναι το Ισλάμ»
υποστήριξε.
«Το θέμα δεν είναι το ΑΚΡ (Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης), είναι η Τουρκία. Είναι το Ισλάμ, το οποίο συμβολίζουν στο όνομα του έθνους μας. Όσοι γνωρίζουν τη Δύση, γνωρίζουν ότι το να είσαι Τούρκος σημαίνει να είσαι μουσουλμάνος. Η Τουρκία σημαίνει όλη την ελπίδα των Μουσουλμάνων. Είμαστε η μόνη χώρα και έθνος που έχει άμεση επαφή με τη Δύση αλλά εξακολουθεί να είναι σε θέση να προστατεύσει την ταυτότητα και την ελευθερία της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι καταπιεσμένες κοινωνίες ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την Τουρκία, και έχουν μια θέση για μας στις καρδιές και τις προσευχές τους»
δήλωσε επίσης ο Ερντογάν.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]