Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προτεκτοράτο... και με τη βούλα


Ζούμε απίστευτες καταστάσεις, που αν έστω τις σκεφτόταν κάποιος πριν από μερικά χρόνια είναι σίγουρο ότι θα τον έκλειναν στο τρελάδικο.

Εκεί που νομίζαμε ότι η υποτέλεια του Τσίπρα σταμάτησε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας με αντάλλαγμα τα 30 αργύρια της προδοσίας για να πουλήσει στους χαχόλους την υποτιθέμενη έξοδο από τα μνημόνια μπας και τον ξαναψηφίσουν, ήρθε νέο χτύπημα εθνομηδενισμού και μειοδοσίας.

Αιχμή αυτή τη φορά, το μεταναστευτικό. Όπως διαβάζουμε ο ολετήρας ετοιμάζεται να τείνει χείρα βοηθείας στην μαμά Μέρκελ (αυτή που έβριζε όταν φορούσε τον μανδύα του μπαχαλάκια), για να μην καταρρεύσει ο κυβερνητικός συνασπισμός λόγω των πιέσεων που δέχεται η φραου για το μεταναστευτικό.

«Μην ανησυχείς Αγγέλα», θα της είπε προφανώς ο Αλέξης, «εγώ θα σε σώσω πάλι. Στείλτους μου πίσω πεσκέσι και κάπου θα βρω να τους βολέψω. Άλλωστε το έκανα και το 15’. Άνοιξα τα σύνορα που είχε κλείσει αυτός ο άθλιος Σαμαράς, γέμισα με ορδές λαθρομεταναστών την Ευρώπη, σε άφησα να διαλέξεις όποιους θες για φθηνά εργατικά χέρια, έγινε μπάχαλο η Ευρώπη και όσους δεν θέλατε τους φορτώθηκε η μεγαλόψυχη Ελλάδα και βούλιαξε. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα για να σε ξελασπώσω. Στείλε πίσω όσους θες. Χάρη θα μου κάνεις, καθώς τώρα που το θυμήθηκα θα μου χρησιμεύσουν στις εκλογές, διότι μόνο αν δώσω και σε άλλους λαθρομετανάστες την ιθαγένεια έχω ελπίδες να επιβιώσω, οι Έλληνες θα με μαυρίσουν».

Κάπως έτσι φανταζόμαστε τον διάλογο του yesman με την άλλοτε... go back madame.

Τι να πούμε, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται η ήδη τσακισμένη από το μεταναστευτικό Ελλάδα σανίδα σωτηρίας της Γερμανίας. Δεν είναι δυνατόν, να έχει απέναντί της σχεδόν όλη την Ευρώπη η Μέρκελ λόγω της καταστροφικής μεταναστευτικής πολιτικής που ακολούθησε και να θυσιάζεται για μια ακόμη φορά η Ελλάδα για να διασωθεί η καγκελάριος.

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι πλέον η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο... και με τη βούλα.

Πως αλλιώς να ερμηνευθεί η απίστευτη δουλικότητα του Τσίπρα απέναντι στις εντολές των κορακιών. Αν έπαιρνε κάποιο χειροπιαστό οικονομικό αντάλλαγμα, ίσως να δικαιολογούσαμε εν μέρει την στάση του. Αλλά να ξεπουλάς την Μακεδονία και να ετοιμάζεσαι να μετατρέψεις τη χώρα σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, παίρνοντας για αντάλλαγμα ένα νέο δυσβάσταχτο μνημόνιο το οποίο βάφτισες έξοδο από την κρίση, πάει πολύ.

Πραγματικά δεν ξέρουμε τι άλλο κρύβει η ανθελληνική ατζέντα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Συνθηκολόγησαν στα πάντα, υπέγραψαν και τις χαρτοπετσέτες, παρέδωσαν εδάφη που ανακτήθηκαν με αίμα.

Αυτό που μένει είναι να χτίσουν αποικίες λαθρομεταναστών σε ακατοίκητες βραχονησίδες και σε μερικά χρόνια να υπερτερήσουν αριθμητικά ημών, λόγω της υπογεννητικότητας, και να γίνουμε εμείς μετανάστες.

Μην γελάτε, είναι ικανοί για όλα.

Το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι πλησιάζουν οι εκλογές. Ποιος ξέρει, αν συνετιστούν οι θερμοκέφαλοι και μονίμως ανικανοποίητοι «πατριώτες» μπορεί να την γλιτώσουμε.

Οψόμεθα...

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]