Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Δικαιοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ και οι ανακολουθίες Κοτζιά


Αθωώθηκαν δύο άτομα από τις κατηγορίες που τους βάρυναν, και το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι «στην αθώωση των δύο συνετέλεσε ένα πλατύ και πολύμορφο κίνημα αλληλεγγύης». Δηλαδή, το κυβερνητικό κόμμα θεωρεί ότι η Δικαιοσύνη δεν είναι αμερόληπτη, αλλά αποφασίζει σύμφωνα με τις απαιτήσεις του «πολύμορφου κινήματος αλληλεγγύης»;

Είναι εκπληκτικό, ότι δεν κρύβουν την αντιδημοκρατική ιδεολογία τους. Για μας τους αστούς, δεν παίζει ρόλο αν ο φασισμός είναι μαύρος ή κόκκινος. Φασισμός είναι, ότι χρώμα και να έχει. Στον οποίο επιδιώκεται να παύσει να είναι ανεξάρτητη η Δικαιοσύνη και να δικάζουν τα πολύμορφα κινήματα. Έχουν καταλάβει οι Έλληνες, ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι απλώς «μια άλλη»;

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, δήλωσε κατά τη διάρκεια σεμιναρίου για την Ευρω-ατλαντική Ενσωμάτωση των Δυτικών Βαλκανίων, ότι είναι ευγνώμων για την υποστήριξη της Ελλάδας και της Βουλγαρίας προς τη χώρα του. Δεν είναι η Ελλάδα που τους υποστηρίζει. Είναι μια μειοψηφική κατ’ ουσίαν κυβέρνηση, με την πολιτική της οποίας διαφωνεί η μεγάλη πλειονότητα του λαού.

Θυμάται μήπως ο Ν. Κοτζιάς ότι μας διαβεβαίωνε πως δεν πρόκειται να λάβει πρόσκληση για το ΝΑΤΟ το κράτος των Σκοπίων ως πΓΔΜ; Μπορεί να μας πει, με ποια ονομασία έγινε η πρόσκληση; Όχι βεβαίως ως Βόρεια Μακεδονία, παρά την απεγνωσμένη προσπάθειά του να την επιβάλει ο ίδιος, αλλά ως πΓΔΜ. Έχει κάποια εξήγηση επ’ αυτού ο Ν. Κοτζιάς;

Θυμάται πόσα μας έλεγε, και πόσα από αυτά έπραξε; Θυμάται το αμετάφραστο όνομα, που θα είναι μάλιστα και ενιαίο; Θυμάται, ότι το νέο όνομα που τους χάρισε, θα καθιερωθεί μόνον όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, ενώ ο ίδιος το επιβάλλει από τώρα - για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει και εμείς μόνον να υποθέσουμε μπορούμε;

Θα καταλάβει ποτέ ο Κοτζιάς πόσο κακό έχει κάνει η Συμφωνία στην Ελλάδα; Ο ευρωβουλευτής Κνουτ Φλεκενστάιν σε συνέντευξή στη σλαβική τηλεόραση Νόβα των Σκοπίων, είπε ότι έκανε λάθος στην επιστολή του προς τους Σκοπιανούς που τους αποκάλεσε «Βορειομακεδόνες» και αυτό έγινε λόγω έλλειψης γνώσης του ιδίου για τους πολίτες της πΓΔΜ:

«Παραδέχομαι το λάθος μου. Ο στόχος μου δεν ήταν να βλάψω κανέναν, αλλά για αυτήν (τη δήλωσή μου) αιτία είναι η ανεπαρκής γνώση μου για το λαό σας. Τώρα, όμως, στο υπόλοιπο της ζωής μου, ξέρω ότι είστε Μακεδόνες. Μακεδόνες και όχι νότιοι, ανατολικοί ή δυτικοί Μακεδόνες, αλλά Μακεδόνες», είπε ο Φλεκενστάιν.

[Ο περί ου λόγος βρίσκεται από τους πρώτους στην κατάσταση των ευνοουμένων του Σόρος, η οποία είχε κυκλοφορήσει στις Βρυξέλλες. Ο Κοτζιάς, του δίνει τώρα το επιχείρημα].

Ο διορισμός ενός επιτρόπου για κάθε ασυνόδευτο παιδί που βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια προβλέπεται, μεταξύ άλλων, σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας. Ωραίος σχεδιασμός. Όλοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα βολευτείτε με αργομισθίες, μη βιάζεστε.

Ό,τι θέλουν λένε, που δείχνουν και την έλλειψη παιδείας.
Είπε ο πρωθυπουργός: «Είναι υπευθυνότητα να πηγαίνεις κόντρα στην πλειοψηφία».
Αναγνωρίζει την ίδια υπευθυνότητα και στον Ν. Μιχαλολιάκο;
Κι αυτός πάει κόντρα στην πλειοψηφία.
Και οι Ρουβίκωνες το ίδιο.

Καλλισθένης εν δήμω
Voria



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]