Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δύο προδοσίες για μια γραβάτα... θηλιά


Η πλήρης επιβεβαίωση των όσων γράφαμε όλο τον προηγούμενο καιρό για το ξεπούλημα που έκανε ο Τσίπρας προκειμένου να κλείσει συμφωνία για το χρέος, ήρθε από τους FT.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έδωσε ως ανταλλάγματα μια συμφωνία να γεμίσει η Ελλάδα με πρόσφυγες και ταυτόχρονα προσέφερε στο πιάτο και το Μακεδονικό. Δύο προδοσίες μαζί σε συσκευασία δώρου για την μαντάμ Μέρκελ στην οποία το 2014 φώναζε «Go Back Madame Merkel».

Από το Go Back φτάσαμε να πέσει στα… τέσσερα για να ζητά μια λύση για το χρέος προκειμένου να διασωθεί πολιτικά.

Και τελικά αυτή τη γραβάτα του Ζαππείου την πληρώσαμε πανάκριβα, όσο δύο προδοσίες.

Οι FT έγραψαν για τη συμφωνία, όχι που απεδέχθη έπειτα από εκβιασμό, αλλά που συναίνεσε με τη θέλησή του. Μπορεί και να πρότεινε στη Γερμανίδα να δεχόμαστε πρόσφυγες που ζητούν άσυλο σε άλλες χώρες.

Έτσι, λοιπόν, διευκολύνουμε τις χώρες που δεν θέλουν πρόσφυγες και μετανάστες και ταυτόχρονα θα γεμίσει η χώρα με hotspots στα οποία θα ζουν υπό άθλιες συνθήκες αυτοί οι άνθρωποι, μαζί με τις τοπικές κοινωνίες.

Αλλά και στο Μακεδονικό αναδείχθηκε περίτρανα ο λόγος για τον οποίο βιάζονταν τόσο πολύ. Ήθελαν να τελειώνουν με το ξεπούλημα του ονόματος για να πάνε με πιστοποιητικό ευρωπαϊκών φρονημάτων στο Eurogroup.

Και καλά. Πούλησαν την Ελλάδα για τους πρόσφυγες.
Πούλησαν τη Μακεδονία δίνοντας εθνικότητα και γλώσσα στους Σκοπιανούς.
Πήραν ως αντάλλαγμα κάτι καλό;

Πήραν μια γενναία διαγραφή χρέους;
Πήραν λεφτά για να αναπτυχθεί η Ελλάδα και να επιστρέψουν στη χώρα τα παιδιά μας;

Πήραν κάτι άλλο σοβαρό πέραν μια επιμήκυνσης 10 ετών;
Όχι δεν πήραν τίποτε.

Προς Θεού. Το ξεπούλημα της Μακεδονίας και το γεγονός ότι θα γεμίσουμε πρόσφυγες δεν ανταλλάσσεται με λεφτά.

Όμως, αν υποθέσουμε ότι έτσι έπρεπε να γίνει το ερώτημα είναι ένα για τον κύριο Τσίπρα:

Κατέβασε τα παντελόνια, αλλά με τι τίμημα; Εκτός και αν αυτό το τίμημα είναι η πολιτική του διάσωση και η διαιώνισή του στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Τότε θα είναι ακόμη μεγαλύτερη η ξεφτίλα.

Το ξεβράκωμα θα τον κυνηγά για πάντα.

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Η συμφωνία αυτή πρέπει να πέσει! Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πέσει! Και είναι στο χέρι του λαού να τα γκρεμίσει και τα δύο με συνεχιζόμενες και όλο και πιο μαζικές αντιδράσεις. Αν κουραστούμε, χάσαμε τη Μακεδονία!
    Τα πολλά λόγια, ιδίως οταν δεν χτυπάνε ίσια στην καρδιά του θέματος, το διαλύουν παρά το δυναμώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προδοσια σβηνει μονον με αιμα .

      Μαλλον τελευταν , η , μη καλως ζην .

      Δημητριος Οικονομου .

      Διαγραφή
  2. Υπάρχουν και νόμοι για την τιμωρία της προδοσίας. Θα πρέπει να εφαρμοστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τον Παπανδρέου κυνηγά το ξεβράκωμα, όμως δεν φεύγει από εδώ, μπάστακες και οι δυο. Καλά φάγανε, καλά τρώνε εις βάρος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ωφέλη είναι καθαρά μόνο προσωπικά, έπαιξε τον ρόλο που του ανέθεσαν για περιορισμένο χρονικό ορίζοντα προσχεδιασμένο από τους καρχαρίες ανθέλληνες αφέντες του, γέμισε έναν χοντρό τραπεζικό λογαριασμό σε κάποιον φορολογικό παράδεισο και την υπόσχεση ασυλίας να πάει να ζήσει με την Περιστέρα σε τόπο που θα αρνηθεί την έκδοση και καταδίκη του, εάν και όταν στην Ελλάδα θα τον καταδικάσουμε επίσημα για εσχάτη προδοσία. Τα ίδια ισχύουν για τον ΓΑΠ που είχε θέσει πρώτος ως ΥΠΕΞ το όνομα Βόρεια Μακεδονία για τα Σκόπια με εντολή των ΗΠΑ. Το κρίσιμο ερώτημα είναι εάν θα αφήσουμε τους εθνοπροδότες να συνεχίζουν με ταχείς ρυθμούς την διάλυση της Ελλάδας και ατιμώρητους από την εσχάτη των ποινών για τα εγκλήματά τους. Οπου υπάρχει διάπραξη εγκλημάτων με πρόθεση και δόλο, πρέπει να υπάρχει και ανελέητη ΤΙΜΩΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]