Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Λαζαρίδης των ΑΝΕΛ


Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιώργος Λαζαρίδης.

Ο κ. Λαζαρίδης ήταν εκλεγμένος βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης, ενώ προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης.

Aς σημειωθεί, πάντως, πως ο κ. Λαζαρίδης, είχε καταψηφίσει την πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης ενώ είναι η δεύτερη απώλεια για το κόμμα του Πάνου Καμμένου, μετά και την διαγραφή από την ΚΟ των ΑΝΕΛ του Δημήτρη Καμμένου.

Τέλος, μετά και την τελευταία εξέλιξη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ απαριθμεί επτά βουλευτές, ενώ η κυβερνητική πλειοψηφία ανέρχεται στους 152.

Φαίνεται πως κάποιοι ήδη αισθάνονται την οργή των Ελλήνων και δεν νιώθουν καθόλου άνετα...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Πιστεύω ότι από φόβο πως θα τον πλακώσουν στο ξύλο οι συμπολίτες και ψηφοφόροι του έγινε ανεξάρτητος, γιατί αν είχε πραγματική εθνική ευαισθησία δεν θα ήταν στούς 153 που ανενδοίαστα δεν διαφώνησαν με την εθνική προδοσία. Ισως να τρέφει και ελπίδες επανεκλογής στίς επερχόμενες εκλογές και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις δήθεν διαφωνίας. Εάν διέθεται ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ & ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ως εκλεγμένος στην Μακεδονία, θα είχε παραιτηθεί ΚΑΙ από βουλευτής ΚΑΙ αποχωρήσει από το κ(Υ)νοβούλιο. Ας μην καταπιούμε άλλα χάπια που μας πασάρουν για δημιουργία εντυπώσεων οι βολεμένοι ασυνείδητοι εθνοπροδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα περιεργο πραμα:

      -Ψηφισαν 3ο μνημονιο,αφου πραγματοποιησαν ενα στημενο δημοψηφισμα

      -ψηφισαν 4ο,πραγματοποιωντας μια γελοια και βλακωδη φιεστα

      -εκαναν το κοροϊδο με την αλλαγη του κωδικα ιθαγενειας
      (καταψηφιζοντας,αλλα αφηνοντας τους αλλους να υπερψηφισουν ωστε να μην πεσει η κυβερνηση και να παραμεινει η "σταθεροτητα" στην Ελλαδα )

      -καταψηφισαν προταση μομφης για την "συμφωνια" με τους σκοπιανους

      .....και ξαφνικα τους επιασε το .....φιλοτιμο!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]