Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανθρωπισμός και πολιτική ορθότητα των ευρωπαίων σοσιαλιστών και αριστερών


Αυτό που με ξεπερνάει είναι ότι οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές, μολονότι έχουν αντιληφθεί ότι τα συστήματά τους δεν "σηκώνουν" τα δισεκατομμύρια της Αφρικής και της Ασίας, επιμένουν στην κούφια και χωρίς επιχειρήματα δήθεν ανθρωπιστική ρητορική, φοβούμενοι μήπως θεωρηθούν "φασίστες", "ναζιστές" κτλ.

Κατ' ιδίαν αναγκάζονται φυσικά να το ομολογήσουν, διότι, έχει και η βλακεία τα όριά της, δημοσίως όμως επιμένουν στην ξύλινη γλώσσα ότι πχ στην Αυστρία μπορεί να χωρέσει όλος ο πληθυσμός της Γης.
(Αυτό που ακούσατε, το άκουσα από δικηγόρο της Βιέννης ως επιχείρημα, δεν είναι αστείο το πράγμα πλέον).
Τώρα, πού θα κοιμηθούν, με τί θα τρέφονται, τί είδους βίο θα διάγουν 6 δις παστωμένοι, μούγκα, φιλοσοφία του πολιτικώς... ορθού (της ανατομίας) και τα σκυλιά δεμένα.

Μιλάμε για ανθρώπους που θέλουν το ιδιωτικό σχολείο για τα παιδιά τους, διακοπές χειμώνα για σκι, καλοκαίρι Κρήτη, ζουν σε σπίτια με κόστος λειτουργίας κάποιες χιλιάδες ευρώ το μήνα κτλ.

Και όταν ο κύκλος της συζήτησης είναι ευρύς λένε αυτά, τα "κουλά" του καλού ανθρώπου, πάνω απ' όλα.
Αν δε είσαι και Χριστιανός, την έβαψες, θα βγει το Maschinengewehr του καλού-ανθρώπου-πάνω-απ-όλα και θα σου πει απ'έξω όλη την πράβντα του Big Brother ΣΥΝ κάποια φραγμέντα από την Επί του Όρους Ομιλία.

Στο μεταξύ ο -κυριολεκτικά- πλησίον του μή υποκριτή-καλού-ανθρώπου, μπορεί να βρίσκεται κατάκοιτος χρόνια σε κάποιο ίδρυμα, μη έχοντας ελπίδα για επισκέπτη εκτός από τον Χάρο, ο ίδιος να μη μιλάει με κανένα από τα 4 παιδιά που έχει από 4 διαφορετικές γυναίκες ή άντρες ή και τα δύο, να μην του περνάει απ το μυαλό να κάνει κάποια δουλειά προορισμένη στην καλύτερη περίπτωση για Τούρκους, κτλ.

Διότι ίδιον του καλού-ανθρώπου (πάνω-απ' όλα) είναι να καλύψει το συναισθηματικό κενό που αφήνουν ακάλυπτο οι 7 γάτες ή οι 2 σκύλοι, με κάτι φυσικά καλό όπως οι διαδηλώσεις για το δικαίωμα εξόντωσης του ανθρώπινου εμβρύου, διότι τί σκ***, υπάρχουν γονείς που κακοποιούν τα παιδιά τους, σκότωσέ τα νωρίς, να μην υποφέρουν τα καημένα...
Αλλά ανοίξτε τα σύνορα για τα άλλα τα καημένα της Αφρικής.

Δέσποινα


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]