Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υπάλληλος της Βουλής ένας από τους 11 συλληφθέντες για τις μολότοφ σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια


Υπάλληλος της Βουλής είναι ο ένας από τους 11 έντεκα συλληφθέντες στα Εξάρχεια για την χθεσινοβραδινή επίθεση με 30 μολότοφ εναντίον αστυνομικών των ΜΑΤ που εκτελούσαν υπηρεσία στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων, και στην Χαριλάου Τρικούπη.

Πρόκειται για εννέα Έλληνες και δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι κρατούνται στην Κρατική Ασφάλεια, και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Τα επεισόδια άρχισαν στις 4.30 από την οδό Τοσίτσα και μισή ώρα αργότερα οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στην διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Από τις μολότοφ δεν υπήρξε τραυματισμός, αλλά αμέσως μετά την δεύτερη επίθεση οι αστυνομικοί καταδίωξαν τους δράστες, 11 από τους οποίους κατέφυγαν σε κλειστό κατάστημα, που άνοιξαν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Εκεί περικυκλώθηκαν και συνελήφθησαν.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. "Τα επεισόδια άρχισαν στις 4.30 από την οδό Τοσίτσα και μισή ώρα αργότερα οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στην διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ."


    Αρα, αν αυτη την φορα η αστυνομια προεβη σε συλληψεις, δεν το εκανε για την

    διατηρηση της ασφαλειας και της εννομης ταξης, αλλα επειδη επρεπε να διαφυλαχτει η

    "περιουσια" των πασοκων!!

    Και οι πασοκοι ,ως ανταποδοση, θα σταθουν στο υψος των περιστασεων υπερψηφιζοντας

    προδοτικες συμφωνιες.

    Εχε γουστο ο υπαλληλος να ειναι συριζαιος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και θα τους κάνουν; θα τους αφήσουν ελεύθερους ως συνήθως. Θα πληρώσουν τις ζημιές στο άνοιγμα του κλειστού καταστήματος που ασφαλώς διέρρηξαν αφού ήταν κλειστό; ο υπάλληλος της βουλής θα απολυθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]