Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καθαρή έξοδος απ' τις ψευτο-ιδεολογίες


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Δηλαδή όταν λέμε "καθαρή έξοδος" απ' τα μνημόνια, αλλά  μετά από λίγους μήνες απ' την "έξοδο" θα μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις και το αφορολόγητο όριο θα πέσει σε επίπεδα λιμοκτονίας, τί ακριβώς εννοούμε; Πως θα δανειζόμαστε απ' τις αγορές με επιτόκιο πολλαπλάσιο του τωρινού, ενώ ταυτόχρονα θα αποπληρώνουμε με τους ίδιους αποικιακούς (και αντισυνταγματικούς άρα παράνομους) νόμους και εξοντωτικούς όρους με δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων το παλαιό (πλαστό) χρέος των νυν δανειστών-τοκογλύφων-απατεώνων;

Και πως όλο αυτό θα φέρει ανάπτυξη και ευημερία (ή έστω καλυτέρευση συνθηκών ζωής) για τον λαό
Μάλιστα.
Και το καινούργιο χρέος των πολλαπλάσιων επιτοκίων με τι σκ@τά, πότε και πώς θα το αποπληρώσουμε;
Δεν θα γιγαντωθεί και πάλι το παλιό (που ουδέποτε μειώθηκε) και το νέο χρέος μαζί, φέρνοντας την ανάγκη στο σύντομο μέλλον είτε κάποιο είδος νέων μνημονίων, ή την αργή εξόντωση εθνικής οικονομίας και λαού σε βάθος (πολλού) χρόνου, μέχρι και την τυπική μετατροπή της χώρας (ουσιαστική ήδη υπάρχει) σε υποκατάστημα κάποιας ή κάποιων πολυεθνικών;

Αυτή η προοπτική είναι το αριστερό success story ενός εσμού ανερμάτιστων, με ηθικό πλεονέκτημα πληρωμένου δολοφόνου
Πόσο ψέμα πιά και πόση απατεωνιά αντέχει τούτος ο ελληνικός λαός;
Δεν χόρτασε άραγε βρωμιά και δυσωδία τα τελευταία τριανταπέντε χρόνια πασοκικής λαίλαπας, και "μιάς ολίγης" από δεξιά ηλιθιότητα;
Δεν έχει πειστεί πιά πως στην χώρα μας όσοι (πολιτικοί) ευαγγελίζονται σοσιαλισμό και αριστεροσύνη δεν είναι παρά τυχοδιώκτες, που μας παραμυθιάζουν και παραμυθιάζονται και οι ίδιοι για την τάχα δυνατότητα εφαρμογής λαϊκών και ουμανιστικών πολιτικών μέσα σε περιβάλλον νεοφιλελευθερισμού και μιάς ανάπηρης "δημοκρατίας" μή συμμετοχικής αλλά αντιπροσωπευτικής, όπου μάλιστα οι "αντιπρόσωποι" επιλέγονται μέσα από έναν βούρκο εντελώς ή λιγότερο ανήθικων μηδενικών;

Το καράβι που λέγεται Ελλάδα δεν αρμενίζει πιά.
Έχει τσακιστεί στα βράχια της αδιαφορίας και της ανεπάρκειας του λαού της, σαπίζει κάθε μέρα και περισσότερο, ενώ τα ποντίκια και τα κάθε λογής τρωκτικά την ροκανίζουν από μέσα και οι καρχαρίες απ' έξω.

Όταν τα ποντίκια τελειώσουν το έργο τους θα φαγωθούν κι αυτά απ' τους καρχαρίες.
Αλλά τότε δεν θα υπάρχει κανείς, ούτε για να τα κλάψει, αλλά ούτε και για να χαρεί!...

Υ.Γ. Θα βρεθούν οι σχετικοί βλάκες που θα πουν πως το σχόλιο είναι αντιαριστερό. Όμως έχει φανεί πιά πως και οι μέν (Αριστερά) και οι δε (Δεξιά) βλάπτουν το ίδιο τον τόπο. Το θέμα δεν είναι πιά ιδεολογικό. Είναι θέμα ηθικής, αξιών, και ανθρωπιστικής μόρφωσης.

Ουδέν Σχόλιον


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Δεν θυμάμαι να υπήρξαν ποτέ ιδεολογίες στην πατρίδα μας από τότε που ξεκίνησα να πρωτοψηφίζω (την 10ετία του 1980).Θυμάμαι τον Παπανδρέου να προωθεί τους πρασινοφρουρούς του, μετά θυμάμαι την ΝΔ να προωθεί τους μπλέ αντιγράφωντας το ΠΑΣΟΚ και σύμφωνα με τα εκλογικά ποσοστά να παίρνουν από την πίτα και οι υπόλοιποι.Δεν υπάρχει Συνταγματικό Δικαστήριο, δεν υπάρχει κοινή εξωτερική πολιτική για τους αιώνιους εχθρούς μας που εδώ θα έπρεπε να είναι δυναμική η παρουσία των πολιτικών που ψηφίζουμε από ένα κατάλογο οικογενειών, που μας σερβίρουν οι έξω πρεσβείες.
    Ειδικά τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένας στόχος από τους πολιτικούς μας, ποιος θα ακολουθήσει πιο πιστά τους "δανειστές" λές και δεν αποπληρώναμε κανονικά τα δάνεια μας τόσα χρόνια πριν το ΔΝΤ και την Γερμανική τωρινή κατοχή.Πόσα κέρδισαν όλοι αυτοί τα μνημονιακά χρόνια και πόσα χάσαμε εμείς από την στιγμή που ο αναθεματισμένος μας έφερε το ΔΝΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΔΝΤ το εφεραν ΟΛΟΙ οι κ(Υ)νοβουλευτικοι ελληνοφωνοι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ .
      Ηταν σχεδιασμενο να μας πουν οι δωσιλογοι οτι φτωχευσαμε στα μεσα του 2000 .
      Ειναι φανερο οτι οι τωρινοι Εθνοπροδοτες μπορουν ακομη να παριστανουν οτι κυβερνουν , επειδη οι υπολοιποι Εθνοπροδοτες που παριστανουν την αντιπολιτευση , εχουν εντολες να τους αφησουν .
      ΟΛΟΙ μαζι , μας ξευτιλισαν και διαλυσαν το κρατος μας επειδη το αφεντικο της ολιγαρχικης κ(Υ)νοβουλευτικης ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ τους διεταξαν να μας αφανισουν απο προσωπου γης .
      Και το καταφεραν ! Επειδη και ΕΜΕΙΣ τους το επιτρεψαμε και το 50% των ψηφοφορων τους συνεχιζουν να το επιτρεπουν .
      Τωρα μονο ο Θεος αν λυπηθει τα παιδια μας θα δουν την Πατριδα λευτερη . Εμεις θα χαθουμε γιατι δεν αξιζουμε να ζουμε σε τετοια Αγια χωματα .

      Διαγραφή
  2. Συμφωνω με τους παραπάνω...Απόλυτα, και παίρνω κουράγιο που υπάρχουν.. (σκεπτόμενοι-μη εγωιστές)έλληνες δυστυχώς κανείς κοντΆ. Φρονώ πως ο ίδιος ο Μινωας να μας έβλεπε από κάπου άει στα σκ θα έλεγε που βρωμίζετε τα εδάφη ημών που είχαμε τότε εκπολιτίσει την παγκόσμιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Εφόσον οι αριστεροί αρθογράφοι άρχισαν να ξυπνούν από τα κομμουνιστικά παραισθησιογόνα , που μας πότισε η “δεξιά” μεταπολίτευση του σοσιαλιστή Καραμανλή και του Τροτσκιστή Παπανδρέου , υπάρχουν ακόμα ελπίδες στο κομμουνιστικό Ελλαδιστάν για να απελευθερωθεί από τους τυράννους του , οι οποίοι αργά αλλά σταθερά προωθούν την γενοκτονία του Ελληνοχριστιανικού έθνους μας!

    Τολμήστε αριστεροί να γράψετε την αλήθεια όπως ακριβώς την γράφουν και οι ξένοι λογοτέχνες που έζησαν σε κομμουνιστικές δικτατορίες και ξέρουν από πρώτο χέρι τι είναι κομμουνισμός.
    Αμάν πια δεν χρειάζεται να στρουθοκαμηλίζετε άλλο.
    Εξάλλου πλην – κατά μάρξ- χρησίμων ηλιθίων , δεν σας πιστεύει και κανείς εχέφρων Έλληνας, ο οποίος να μην έχει ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ από αυτήν του την πίστη στον κομμουνισμό και στις αριστερές αμπελοφιλοσοφίες του εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά και της κατά ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ του ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΉΤΗΣ των εργοστασίων και της γης!
    Ήτοι της κοινοκτημοσύνης που τάζουν στους αμόρφωτους αδαείς συμπατριώτες μας με μοναδικό σκοπό να τους λεηλατήσουν τις ατομικές και εθνικές περιουσίες τους , οι πανούργοι ανθέλληνες και αντίχριστοι τύραννοι!!!


    Τι περιμένετε ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ;
    Οταν θα σας το απαγορέψουν;


    Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017
    Jüri Lina : Οι ομοιότητες με την Σοβιετική Ένωση είναι εντυπωσιακές
    ...
    Ένας άλλος λογοτέχνης είπε για τις ομοιότητες Σοβιετικής ένωσης με την σημερινή Ευρώπη.

    “ Στη Σουηδία, έχω γίνει persona non grata. Έγινα πρωτοσέλιδο, χωρίς ποτέ να μου δοθεί η ευκαιρία να εξηγηθώ. Βιβλιοπωλεία αρνήθηκαν να πουλάνε τα βιβλία μου. Με απέρριψαν με υποτιμητικό τρόπο, και δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να κάτσουν να συζητήσουν μαζί μου. Διαπράττουν πνευματική δολοφονία.

    Η κοινότητα θέλει μια ιδεολογική αστυνομία που θα τιμωρεί τις μη πολιτικά ορθές απόψεις. Χρειάζονται ιδρύματα και οργανισμούς που θα λειτουργούν ως φύλακες.

    Ως εκ τούτου, το Ίδρυμα Expo (σουηδικό «αντιφασιστικό» και «αντιρατσιστικό» Ίδρυμα) είναι ένα σύμπτωμα μιας άρρωστης κοινωνίας.

    Έχουν ανάγκη το Expo, και αν δεν ήταν αυτό κάποια παρόμοια αστυνομία σκέψης θα έπρεπε να υπάρχει.

    Αντί της συζήτησης καταπιέζεται η ελευθερία και η αξιοπρέπεια ενός ατόμου.

    Την τελική ευθύνη για την εκφοβισμό την έχει ο Πρωθυπουργός.

    Αν κάποιος θέλει να κάνει μια καριέρα στη Σουηδία μπορεί να το κάνει ελεύθερα,

    αρκεί να πρεσβεύει φεμινιστικές, σοσιαλιστικές ή φιλελεύθερες πολιτιστικά μαρξιστικές απόψεις. Μόνο εκείνοι απολαμβάνουν την ελευθερία της έκφρασης στην πράξη.

    ...
    http://redskywarning.blogspot.gr/2017/01/juri-lina.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]