Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η προπαγάνδα Σκοπίων και Αλβανίας και ο αισιόδοξος Κοτζιάς


Η ανέντιμη προπαγάνδα Σκοπίων και Αλβανίας, η... σουπιά αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Σκοπίων και τα λύτρα που ζητάει ο Ερντογάν

Κοινή, ανέντιμη και άθλια προπαγάνδα Σκοπίων και Αλβανίας, καθοδηγούμενη προφανώς από το ίδιο εξωθεσμικό κέντρο. Μας κατηγορούν -κατά "σύμπτωση" με το ίδιο επιχείρημα- ότι εμποδίζουμε την ένταξή τους σε διεθνή φόρα, ταυτιζόμενοι με την πολιτική της Ρωσίας.

Όργανα της Ρωσίας είμαστε, δηλαδή, γι’ αυτό δεν τους παραχωρούμε τα πάντα για να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, αλλά και για να αντιμετωπίσει η Αλβανία τον κίνδυνο από την Ελλάδα!

Δεν είναι διεστραμμένοι εγκέφαλοι, αυτοί που σκαρφίστηκαν τέτοια επιχειρήματα. Απεναντίας, δημιουργούν συνεχώς κλίμα σε βάρος μας, με την Ελλάδα απούσα και πάντα απολογούμενη, επειδή ερασιτέχνες -ή καθοδηγούμενοι- της εξωτερικής πολιτικής δεν έχουν αντιληφθεί με ποιους έχουμε να κάνουμε και παίζουν… διαλογιζόμενοι.

Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Άμυνας των Σκοπίων, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, η οποία μάλιστα είχε κατηγορηθεί από τον Γκρούεφσκι ως πράκτορας της Ελλάδας, σχολιάζοντας τη δήλωση του Νίκου Κοτζιά, ότι μέχρι τον Ιούνιο δεν θα καταλήξουν σε συμβιβασμό, είπε ότι οι πιθανότητες είναι μεγάλες για να εμποδίσει η Ελλάδα τη χώρα της, στην ένταξη στο ΝΑΤΟ.

Και άφησε σαν σουπιά τη μελάνη της: «Η θέση της Ελλάδας "ναι" στην ΕΕ και "όχι" στο ΝΑΤΟ, είναι θέση που υποστηρίζει η Ρωσία». Να λοιπόν, που γίναμε ενεργούμενο της Ρωσίας, ώστε να ανησυχήσουν οι Αμερικανοί και να μας πιέσουν για περαιτέρω υποχωρήσεις. Παράλληλα, εκμεταλλευόμενοι το ρωσοφοβικό κλίμα των λαών της Δύσης, να βρεθούμε πάλι στο στόχαστρο, ως η χώρα που δημιουργεί πάντα προβλήματα στο δυτικό στρατόπεδο.

Και έρχεται από την Αλβανία η δήλωση της εκεί υπουργού Άμυνας, ότι κινδυνεύει από την Ελλάδα, γι’ αυτό πρέπει το ΝΑΤΟ να την ενισχύσει. Μάλιστα δε, ενώ προ ημερών η κινδυνολογία αναγράφηκε ότι εκτοξεύθηκε από την Αλβανίδα υπουργό, τώρα καθοδηγούμενα δημοσιεύματα, φέρουν να εκφράσθηκε από τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ!

Γράφουν: «Εκτός από την ανατολική ρωσική επιρροή, κινδυνεύει επίσης από το Νότο», δήλωσε ο επικεφαλής του Πενταγώνου, χωρίς να προσδιορίζει ποιος είναι αυτός ο κίνδυνος από το νότο (Ελλάδα) -η παρένθεση στο δημοσίευμα-. Είναι ήδη σαφές ότι η Αλβανία απειλείται επίσης από τον μυστικό σύμμαχο της Ρωσίας, την Ελλάδα, που με κάθε τρόπο προσπαθεί να επιτύχει «Αυτονομία της Νότιας Αλβανίας», ένας σχεδιασμός που παίρνει σιγά - σιγά ζωή.

» Τώρα, η Ελλάδα, με εντολή της Ρωσίας, εγκατέλειψε ήσυχα τις συνομιλίες με την Αλβανία, όπου οι σχέσεις μεταξύ της χώρας και του εκκρεμούντος πολέμου αναμένεται να επιδεινωθούν». Εκκρεμεί πόλεμος λοιπόν, κι εμείς ενεργούμε με εντολή της Ρωσίας.

Μετά από αυτά, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Ν. Κοτζιά να μας χαρίζει το γοητευτικό του χαμόγελο όταν συναντάται με εχθρούς της χώρας μας, και αντί να ακολουθήσει την τακτική που απαιτείται, εξακολουθεί να δηλώνει αισιόδοξος ότι θα λύσει με διάλογο τα προβλήματα;

Κι αν πιστεύει ακόμη, ότι με τέτοιου είδους συνομιλητές, μπορεί να συνδιαλέγεται, τι θα πει άραγε τώρα που ο Ερντογάν, ως κοινός κακοποιός του ποινικού δικαίου, για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών μας, ζητά ως λύτρα την παραλαβή των οκτώ Τούρκων αξιωματικών; [Είδατε, πόσο ωφέλιμη ήταν η πρόσκληση στον Ερντογάν να έρθει στην Ελλάδα;]

Καλλισθένης εν δήμω
Voria



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]