Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απίστευτος κυνισμός από Καμμένο-Τόσκα με στόχο τις «αριστεροδεξιότερες» ψήφους


Του Τάσου Ευαγγελίου

Πάνος Καμμένος και Νίκος Τόσκας σε ένα κυνικό κρεσέντο παίζουν στην πλάτη, ο μεν πρώτος των δύο ελλήνων στρατιωτικών και ο δεύτερος στο αίσθημα της ασφάλειας, με στόχο όπως πλέον όλα δείχνουν την μικροκομματική εκμετάλλευση ψηφοφόρων από τη δεξιά και την αριστερότερη πτέρυγα.

Με κυνικό τρόπο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε δημοσιογράφου και άρα γνωρίζοντας πως όσα πει θα μεταφερθούν και θα δημοσιοποιηθούν, δήλωσε μεταξύ άλλων πολλών ότι υπάρχει κίνδυνος οι δύο έλληνες στρατιωτικοί να παραμείνουν στη φυλακή ακόμη και 15 χρόνια.

«Πώς αισθάνονται αυτοί οι γονείς όταν τον ακούν να λέει ότι οι στρατιώτες θα μείνουν στη φυλακή πιθανόν για 15 χρόνια, με πόση απερισκεψία μπορεί να μιλάει για να υπερασπίσει τη δική του εικόνα;» ήταν το ερώτημα που έθεσε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm και αναδεικνύει στην κυριολεξία τον κυνισμό με τον οποίο λειτουργεί αυτή η συγκυβέρνηση.

Διότι ναι μεν ο Πάνος Καμμένος στο σύνολο των δηλώσεων επιδίωξε να εμφανίσει μια ...μαγκιά, κατά το κοινώς λεγόμενο, απευθυνόμενος στο ίδιο κοινό στο οποίο απευθύνεται όταν λέει πως δεν θα ψηφίσει την πρόταση που ίσως καταθέσει ο εταίρος του για τα Σκόπια, όμως η συγκεκριμένη αναφορά προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις.

Και αυτό διότι προστίθεται στην άλλη κυνική αναφορά. Αυτή του Νίκου Τόσκα. Ο οποίος, εμφανιζόμενος ως σχολιαστής, δήλωσε ότι ο κόσμος «δεν είναι αγγελικά πλασμένος». Ξεπερνώντας όλα τα υπόλοιπα που έχει πει το τελευταίο διάστημα το να πετά κατάμουτρα στους πολίτες αυτής της χώρας αυτή την ατάκα μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Διότι όντως ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Και οι πολίτες το γνωρίζουν. Γι αυτό και υπάρχουν περιοχές όπου οι κάτοικοι μετατρέπουν τα σπίτια σε φρούρια. Γι αυτό οι εταιρείες φύλαξης και παροχής υπηρεσιών, όπως η τοποθέτηση συναγερμών, κάνουν χρυσές δουλειές, ειδικά την περίοδο του μνημονίου.

Όμως ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν είναι σχολιαστής και ατακαδόρος. Είναι αυτό που λέει ο τίτλος του. Υπεύθυνος για την προστασία του Πολίτη. Και όταν το θέμα ξεφεύγει είναι υπεύθυνος.

Δεν μπορεί επίσης να κατηγορεί αυτούς που αμύνονται μέσα στα ίδια τους τα σπίτια. Δεν μπορεί η 84χρονη στη Σαλαμίνα να κατηγορηθεί για ...αυτοδικία επειδή σήκωσε, ενστικτωδώς, το μπαστούνι να χτυπήσει τους ληστές και βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Και δεν μπορεί να εμφανίζεται τόσο κυνικός λοξοκοιτώντας προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και των συλλογικοτήτων που απαρτίζουν το κόμμα αυτό προκειμένου να εμφανισθεί ως κατήγορος της ...αστικής «βίας», όπως αποκαλούν την αντίδραση ενός «αστού» ή «μικροαστού» έναντι κάποιου που επιχειρεί μια «απαλλοτρίωση» κατά τη φρασεολογία τους.

Δεν μπορεί να επιχειρεί από τη θέση που κατέχει, να επιχειρεί να ενταχθεί στους κύκλους του ...ΣΥΡΙΖΑ εν όψει εκλογών και να γίνει ...αρεστός επειδή γνωρίζει πως χαρακτηρίζεται ...ξένο σώμα.

Δυστυχώς δύο πρόσωπα που έχουν ως αντικείμενο την εσωτερική και εξωτερική φύλαξη της χώρας και κατ επέκταση των ίδιων των πολιτών κινούνται σε άλλους τόνους μετρώντας με κυνικό τρόπο ...ψήφους.

Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]