Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΝΑΤΟ για τους δύο στρατιωτικούς: Θέμα Ελλάδας και Τουρκίας να βρουν λύση


Χωρίς καμία διάθεση ανάμειξης στο θέμα των δύο συλληφθέντων στρατιωτικών εμφανίστηκε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο Anadolou.

«Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να λύσουν αποκλειστικά η Ελλάδα και η Τουρκία», δήλωσε ο κ. Στόλτενμπεργκ που αναφερόμενος στην Τουρκία είπε ότι συνεχίζει να είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος του ΝΑΤΟ,

«Η Τουρκία συνεισφέρει στη συλλογική μας ασφάλεια, στις αποστολές και επιχειρήσεις μας με πάρα πολλούς τρόπους. Ευχαριστώ γι’ αυτό την Τουρκία… Οι ανησυχίες της χώρας για την ασφάλειά της είναι θεμιτές» πρόσθεσε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Σκάι.

Νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, Φώτης Κουβέλης, συναντήθηκε στην Ορεστιάδα, με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Ο Φώτης Κουβέλης συζήτησε με τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, τονίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση πράττει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν όσο το δυνατόν συντομότερα τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στη χώρα.

«Θέλω να σας βεβαιώσω ότι είναι συστηματική, επίμονη η προσπάθεια που καταβάλλουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς, πονάτε. Όλοι μας πονάμε για αυτή την υπόθεση, περισσότερο εσείς, αλλά η διαβεβαίωση μας πιστεύω ότι πρέπει να είναι δεδομένη προς εσάς. Ότι είναι δυνατόν το κάνουμε, να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε και επίμονα και συστηματικά», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης και πρόσθεσε: «Οι προσπάθειες συνεχίζονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των παιδιών στην πατρίδα».

Η Σοφία Κούκλατζη, μητέρα ενός εκ των στρατιωτικών, απευθύνθηκε στον Φώτη Κουβέλη την ώρα που οι τηλεοπτικές κάμερες έγραφαν: «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Με εντυπωσιάζει πως στην Αγγλική Γλώσσα δεν αναφέρεται τίποτε για τους Έλληνες Συλληφθέντες Στρατιωτικούς https://aa.com.tr/en/europe/nato-head-turkey-plan-to-buy-s-400-national-decision/1087442 Την έψαξα και στην Γαλλική και δεν έχει καν την είδηση. Στην ΄΄ Μακεδονική ΄΄ γλώσσα όμως αναφέρει την δήλωση για τους Έλληνες Στρατιωτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η Σοφία Κούκλατζη, μητέρα ενός εκ των στρατιωτικών, απευθύνθηκε στον Φώτη Κουβέλη την ώρα που οι τηλεοπτικές κάμερες έγραφαν: «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;»"


    Τα παιδια αυτων των πολιτικων λαμογιων κανουν παραμεθοριο ....στην Αττικη.

    Αφου ο κουβελης θελει να συμμετεχει σε μια κυβερνηση ξεφτυλισμενων,τοτε θα

    αναλαβει και αυτος σημαντικο μερος αυτου του εξευτελισμου!

    Το μονο που χρειαζεται να κανει ειναι να μιλαει!

    Και οταν τον ρωτανε ,μονο τον σκασμο θα βγαζει.


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]