Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μηνύσεις και αγωγές ετοιμάζουν μακεδονικές ενώσεις κατά του Νίκου Κοτζιά


Μακεδονικές ενώσεις αλλά και πολλά Βορειοελλαδικά σωματεία και ενώσεις ετοιμάζονται να μηνύσουν και να ενάγουν την πολιτική ηγεσία της χώρας και τους εμπλεκόμενους και αρμόδιους υπουργούς για το θέμα της ονομασίας που ετοιμάζονται να δώσουν στην γειτονική χώρα – Σκόπια.

Δεκάδες σωματεία συνεννοούνται ώστε να μηνυθεί από χιλιάδες Μακεδόνες ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και οι συν αυτό αλλά και όλοι όσοι έχουν υποστηρίξει «ότι δεν είναι και τόσο τραγικό να υπάρχει ο όρος Μακεδονία στο γειτονικό κράτος».

Αυτό κυοφορείται εδώ και εβδομάδες και ήδη κουβεντιάζεται σε κύκλους που έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιήσουν χιλιάδες Μακεδόνες και να μαζέψουν υπογραφές...

CrashOnLine


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Καλά όλα αυτά , αλλά μόνον ως επικουρικές κινήσεις. Ανατρεπτικό σχέδιο της, ως φαίνεται "ειλημμένης", απόφασης της κυβέρνησης έχει βρεθεί;
    Ίσως θα πρέπει τάχιστα να οργανωθεί ένα τρίτο συλλαλητήριο, που χαρακτηρίστηκε μάλιστα από τις Παμμακεδονικές Ενώσεις ως ΤΣΟΥΝΑΜΙ. Και θα είναι.

    Αν δεν ταρακουνηθούν συθέμελα δε θα υποχωρήσουν.

    Η Ομογένεια δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αναθέσει επί πληρωμή σε αξιόπιστη Εταιρεία να διεξάγει πανελλήνια διαδικτυακή συλλογή υπογραφών (όπως τις διεξάγει η AVAAZ) και με σχετική καμπάνια στον τύπο και το διαδίκτυο, ώστε να είναι πασιφανές ότι η κυβέρνηση δρα ενάντια στην πλειοψηφική θέληση του ελληνικού λαού; Και φυσικά μελλοντικό στοιχείο για ακύρωση της συμφωνίας ακόμη και ενώπιον ΣτΕ ή και διεθνούς Δικαστηρίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]