Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα δυο βίντεο με τον εμβολισμό του «Γαύδος» από την τουρκική ακταιωρό στα Ίμια


Δύο συγκλονιστικά βίντεο-ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποτυπώνουν λεπτό προς λεπτό τη στιγμή του εμβολισμού της «Γαύδου» από την τουρκική ακταιωρό.

Το ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα της «Καθημερινής», το επεισόδιο καταγράφηκε από τις κάμερες που βρίσκονταν πάνω στο ελληνικό περιπολικό ανοικτής θαλάσσης. Το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε συναγερμό στις ελληνικές αρχές ενώ μαρτυρίες από μέλη του πληρώματος του «Γαύδος» έκαναν λόγο για εσκεμμένη ενέργεια των Τούρκων.

Το επεισόδιο συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 12 Φεβρουαρίου κοντά στα Ιμια, τουρκική ακταιωρός «UMUT» εμβόλισε το μήκους 68 μέτρων ελληνικό πλοίο «090 Γαύδος».

Στην ανακοίνωσή του το Αρχηγείο του Λιμενικού ανέφερε ότι «στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Ιμίων, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, τουρκική ακταιωρός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς και προσέκρουσε στην πρυμναία αριστερή πλευρά του ΠΑΘ “090”, το οποίο εκτελούσε διατεταγμένη περιπολία στην περιοχή».





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]