Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στον εισαγγελέα πήγαν τον Θεόδωρο Πάγκαλο οι τουρκόφρονες της Θράκης!


Εκνευρίστηκε με τον Πάγκαλο ο γνωστός και μη εξαιρετέος «φίλος» της Άγκυρας στη Θράκη, επικεφαλής του κόμματος DEB (Φιλίας, Ισότητας και Ειρήνης!) Μουσταφά Αλιτσαβούς και προχώρησε σε δηλώσεις. Όπως είναι γνωστό ο Έλληνας πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος είχε πει πως «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος».

Ο Αλιτσαβούς μιλώντας στο τουρκικό κρατικό πρακτορείο «Ανατολή» (Anadolu) χαρακτήρισε τις δηλώσεις Πάγκαλου ως «απαράδεκτες, ρατσιστικές και φασιστικές» και δήλωσε πως προσέφυγε στην εισαγγελία Ροδόπης, για την προσβολή που τους έγινε:
«Θέλω να δηλώσω πως αυτές οι άσχημες και ρατσιστικές εκφράσεις του Πάγκαλου στοχοποιούν επίσης τους 150.000 Τούρκους της Δυτικής Θράκης και προσβάλουν βαριά όλες τις μειονότητες», κατέληξε.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. πρωτη φορα το χοντρογουρουνο ο παγκαλος ειπε την αληθεια για τα αλλα παλιοτομαρα τους σκατοτουρκους γιατι θιχτηκε ο μογγολος ; πιο ρατσιστες και φασιστες απ' αυτους δεν υπαρχει . ρουλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]