Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άει στο διάβολο


Η υπόθεση Novartis έτσι όπως την έστησε η κυβέρνηση πρόχειρα και με τον ερασιτεχνισμό που τη διακρίνει σε ό,τι κάνει, απασχόλησε χτες τους κατονομαζόμενους πολιτικούς από ψευδομάρτυρες, γεγονός που μαρτυράει ότι είναι ανίδεοι από το τι σημαίνει κομματικό αριστερό μαγειρείο και υπόγειο. Πώς δηλαδή αυτό το υπόγειο τους χρησιμοποιεί σαν σύμβολα για τις ανάγκες του Κολοσσαίου. Και όχι σαν πρόσωπα που αδικοπράγησαν.

Το υπόγειο κομματικό μαγειρείο του ΣΥΡΙΖΑ δεν λειτουργεί μόνο εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων. Λειτουργεί και εναντίον καθενός από μέσα από το κόμμα που παύει να είναι αρεστός. Κυρίως γιατί δεν συμμορφώνεται προς τις υποδείξεις. Όσοι έχουν περάσει από την αριστερά, και όχι μόνο της ελληνική, ξέρουν πολύ καλά πώς λειτουργεί αυτό το υπόγειο. Μέσα σε λάσπες και σε βρωμόνερα. Χωρίς καμιά ηθική και κανένα δισταγμό.

Η υπόθεση που έφερε στην επιφάνεια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σαν υπόθεση Novartis, είναι πολύ απλή. Και δεν έχει σχέση με την ελβετική εταιρία και τα φάρμακα. Έχει σχέση με τα σύμβολα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη σημαδέψει πριν έρθει στην εξουσία συγκεκριμένα σύμβολα. Το συγκρότημα Λαμπράκη, το MEGA, οι Σαμαροβενιζέλοι ως γερμανοτσολιάδες, η SIEMENS, «το Μητσοτακέικο», «οι Λάτσηδες», τα μνημόνια, «το πάρκο του Ελληνικού», «οι εθνικοί εργολάβοι», «οι μπάτσοι με τα ΜΑΤ», το Μέγαρο. Προσοχή. Όλα αυτά δεν είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ σκάνδαλα και παρεκτροπές ή παρανομίες και επιβλαβείς μηχανισμοί. Είναι σύμβολα για πολιτική εκμετάλλευση!

Η SIEMENS, το Ελληνικό, τα μνημόνια, οι Λάτσηδες, οι εργολάβοι, τα ΜΑΤ, κι ένα σωρό άλλα τέτοιοι στόχοι- σύμβολα έγιναν τελικά σύμμαχοι και εργαλεία της κυβερνητικής πολιτικής. Το Μέγαρο μετατράπηκε, από άντρο της μεγαλοαστικής τάξης και των σιχαμερών μορφωμένων, σε τόπο συνάθροισης των συριζαίων! Χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις φίλα το. Αλάνθαστη συνταγή. Που ακολουθεί πιστά γλείφοντας εκεί που πριν έφτυνε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα υπόλοιπα, που αποτελούσαν κι αυτά αιτήματα μεγάλης μερίδας του λαού και της άδολης και μη κομματικής αριστεράς, δεν αγγίζονται θεσμικά, δικαστικά και ερευνητικά ώστε να μην επαναληφθούν σαν στρεβλώσεις ενός ασύδοτου κράτους. Αντ’ αυτού οδηγούνται στο Κολοσσαίο για να ξεδιψάσει το αμόρφωτο πόπολο που ακολουθεί τον ΣΥΡΙΖΑ! Το αμόρφωτο πασοκικό, νεοδημοκρατικό και απολιτικό πόπολο, που νομίζει ότι βρήκε το μήνα που θρέφει τους έντεκα. Με τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη και το λιγότερο δυνατό κόπο. Και που μισεί την κατσίκα του γείτονα.

Οι πολιτικοί που κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι τα πήραν από τη Novartis, αδίκως ασχολούνται με τις κατηγορίες για σχέσεις τους με την εταιρία. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται ούτε και οι δικαστικοί που είναι μπλεγμένοι στην υπόθεση, όπως μοιάζει να φαίνεται. Οι κατηγορίες είναι άλλες από αυτές που εμφανίζονται και είναι πολύ απλές. Αφορούν σε σύμβολα και όχι σε πράξεις. Αφορούν σε λαό στο Κολοσσαίο και όχι σε λαό σε Εκκλησία του Δήμου. Αφορούν σε όχλο και όχι σε πολίτες.

Και για να το ξεκαθαρίσουμε ακόμα μία φορά. Οι πολιτικοί πριν από το 2015 είναι αναμφισβήτητα εγκληματίες. Άλλοι γιατί πλούτισαν τις ξένες εταιρίες με λεφτά του ελληνικού λαού και άλλοι γιατί δεν έκατσαν στο σκαμνί εκείνους τους συναδέρφους τους που συνέδραμαν σ αυτή τη ληστεία. Αυτή όμως είναι μια πολιτική και ποινική δίκη, που χρειάζεται σοβαρούς μάρτυρες, σοβαρή έρευνα και σοβαρούς δικαστικούς λειτουργούς με σοβαρούς πολιτικούς προϊστάμενους. Καμιά σχέση με το σήμερα και με το χτες. Αυτές οι συνθήκες δεν υπάρχουν.

Σήμερα, όμως, δεν κατηγορείται ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος επειδή τα πήραν. Κατηγορούνται γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τους θεωρεί σαν πρόσωπα- σύμβολα που στη συνείδηση μεγάλου κομματιού του λαού ευθύνονται για την ανέχειά του. Είναι η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων. Των προσκυνημένων. Που η τρόικα της τράβηξε το χαλί γιατί δεν ήταν τόσο προσκυνημένοι όσο ο Τσίπρας!

Δεν κατηγορείται ο Πικραμμένος γιατί τα πήρε. Κατηγορείται γιατί συμβολίζει το Συμβούλιο της Επικρατείας που έκρινε νόμιμα τα μνημόνια.

Δεν κατηγορείται ο Στουρνάρας γιατί τα πήρε η γυναίκα του. Κατηγορείται γιατί συμβολίζει τον υπερεθνικό μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, «που φτωχοποιεί τους Έλληνες». Κατηγορείται γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται σαν τρελός την καρέκλα του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για να κάνει τα οικονομικά του παιχνιδάκια.

Δεν κατηγορείται ο Λοβέρδος και ο Γεωργιάδης γιατί τα πήραν. Αλλά, γιατί σαν ηχηροί πολέμιοι του ΣΥΡΙΖΑ μέσα κι έξω από τη Βουλή πρέπει να αδρανοποιηθούν, να λασπωθούν, να αποδυναμωθούν.

Δεν κατηγορούνται οι υπουργοί και υφυπουργοί Υγείας των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ- ΝΔ, από το 2009 ως το 2014 Σαλμάς, Κουτρουμάνης, Λυκουρέντζος επειδή τα πήραν. Αλλά, επειδή πρέπει να λερωθεί το διάστημα διακυβέρνησης από το 2009 μέχρι το 2015. Χωρίς όμως να λερωθεί και το όνομα του Γιωργάκη Παπανδρέου, που είναι χρήσιμος διαλυτικός κριός του ΠΑΣΟΚ. Όπως και μία υπουργός Υγείας εκείνης της περιόδου, που έχει αναπτύξει σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και έμεινε στο απυρόβλητο. Ώστε να ευοδωθεί μια μελλοντική μετάλλαξη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ. Εξ ου και ο Γιωργάκης έχει βουβαθεί ακούγοντας να κατηγορούνται υπουργοί του και η πρωθυπουργική του περίοδος!

Άφησα τελευταίο τον Αβραμόπουλο. Είναι πέρα από σαφές ότι θα φώναζαν και οι πέτρες αν έμενε απ έξω η πιο αμαρτωλή περίοδος για τα φάρμακα στην Ελλάδα. Αυτή από το 2004 μέχρι το 2009, που η δαπάνη ξεπέρασε το 100%! Αλλά, και η περίοδος που έγινε βούκινο με τα εκατομμύρια εμβόλια για τη γρίπη των πτηνών. Το πιο σημαντικό: Δεδομένης της στενής σχέσης Καραμανλικών- ΣΥΡΙΖΑ θα έπεφτε κράξιμο αν εκείνη η περίοδος έμενε στο απυρόβλητο. Ο Αβραμόπουλος έπρεπε να μπει έστω και για ξεκάρφωμα.

Φυσικά, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ούτε που αγγίχτηκε! 
Το υπόγειο μαγειρείο έχει και όρια.

Άλλωστε, την ποιότητα και δημοκρατικότητα του υπογείου την εγγυάται η Τασία Χριστοδουλοπούλου. Πού, με τον άπταιστο ΣΥΡΙΖΕΪΚΟ πολιτικό πολιτισμό επιπέδου Πολάκη έστειλε από μικροφώνου στο διάολο βουλευτή της ΝΔ, προεδρεύοντας κι όλας, και χωρίς να έχει προκληθεί! Αρνούμενη με τη ΣΥΡΙΖΕΪΚΗ γενναιότητα των θρασύδειλων αυτό που ακούσαμε όλοι με τα αυτιά μας!

Αυτές είναι οι πραγματικές κατηγορίες εναντίον των συγκεκριμένων προσώπων. Και η υπόθεση Novartis χρησιμοποιήθηκε απλώς ως εργαλείο, ως όχημα για να πάρουν σάρκα και οστά. Ώστε να ταϊστεί ο όχλος στο Κολοσσαίο. Όποιος ξέρει από αριστερό κομματικό υπόγειο όλα αυτά τα έχει δει, αν δεν τα έχει ζήσει στο πετσί του.

Όλα τα άλλα είναι για να κοροϊδευόμαστε.

Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης
Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Είναι ικανοί προκειμένου να κρατηθούν στην εξουσία μεχρι και σε εμφύλιο να μας οδηγήσουν.Οτι πιο βρώμικο και ελεεινό έχει φανεί στην νεότερη ιστορία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι εντολες τους δωσουν , ετσι και θα κανουν .
      Το τσιπροτσιρκο , τα αφεντικα τους δεν τα λογαριαζουν ουτε και σα πιονια .
      Το κακο ομως ειναι οτι ΟΛΟΙ αυτοι που παριστανουν την αντιπολιτευση , στο ΙΔΙΟ αφεντικο υπακουουν ΤΥΦΛΑ .
      Αν ειναι καποιοι να κανουν κατι για την Πατριδα και το Εθνος , αυτοι ειμαστε εμεις , ο λαος .

      Διαγραφή
  2. Tο σημείο καμπής είναι η έκβαση της ονομασίας των Σκοπίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]