Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ξενοκρατία γεννά Μνημόνια


Οι εναρκτήριες φράσεις του Συντάγματος της Ελλάδος είναι οι ακόλουθες:
«Το πολίτευμα της Eλλάδας είναι Προεδρευόμενη Kοινοβουλευτική Δημοκρατία. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Ολες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Εθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».
Στα άρθρα του καταστατικού χάρτη της χώρας δεν υπάρχει ούτε μία πρόβλεψη για άσκηση κυριαρχίας από ξένους, που εκπροσωπούν χώρες οι οποίες μας δάνεισαν χρήματα. Δεν υπάρχει μνεία για υποταγή της λαϊκής βούλησης σε υπαλλήλους τραπεζών, σε εκπροσώπους χρηματοπιστωτικών οίκων και σε στελέχη της διοίκησης ξένων κρατών. Δεν αναφέρεται κάπου η υποχρέωση του λαού για την εκποίηση παρελθόντος και παρόντος καθώς και την υποθήκευση του μέλλοντος του Εθνους (με κεφαλαίο το Ε, όπως το γράφει το Σύνταγμα) σε αφανείς εξουσιαστές, σε σύμπλοκα ισχύος που διάκεινται εχθρικά προς την Ελλάδα.

Οι 941 σελίδες του νέου Μνημονίου και οι εκατοντάδες άλλες των προηγουμένων που έχουν εγκριθεί από τη Βουλή αποτελούν τρανές αποδείξεις ότι το Σύνταγμα της Ελλάδος έχει καταπατηθεί βάναυσα, ότι οι θεσμοί έχουν υποκατασταθεί από τη βούληση των πιστωτών και πως η χώρα βρίσκεται υπό μια «άθλια επιτροπεία».

Ο χαρακτηρισμός «άθλια επιτροπεία» δεν ανήκει σε βουλευτή ή στέλεχος της μείζονος ή ήσσονος αντιπολίτευσης αλλά στη Σία Αναγνωστοπούλου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η φράση αντικατοπτρίζει την αλήθεια και προοιωνίζεται ένα μέλλον το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο με το παρόν και το πρόσφατο παρελθόν της μνημονιακής επταετίας.

Το Μνημόνιο με τις αντιλαϊκές πολιτικές που περιλαμβάνει δεν πρόκειται να είναι το τελευταίο κεφάλαιο του ελληνικού δράματος αλλά ένα από τα πολλά επεισόδια τούτου του ανώφελου και αιματηρού κύκλου, που άνοιξε τον Απρίλιο του 2010.

Αν δεν βρεθεί τρόπος να ανακτηθεί η εθνική κυριαρχία και να αποφασίζουν οι Ελληνες για τα του οίκου τους, η επίθεση εναντίον του λαού και του Εθνους μας θα συνεχίζεται και η κατάσταση θα βαίνει διαρκώς επιδεινούμενη.

Η επιστροφή στην κανονικότητα έχει ως προϋπόθεση τον τερματισμό της ξενοκρατίας.

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]