Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο


Σε 38 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προέβησαν τη Μεγάλη Πέμπτη τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη, σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Τα τουρκικά αεροσκάφη, δύο από τα οποία πετούσαν σε σχηματισμό και δύο μεμονωμένα, προέβησαν επίσης σε τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.

Κανένα εξ αυτών δεν ήταν οπλισμένο, ενώ δεν σημειώθηκαν εμπλοκές.

Όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ, τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ... ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΑΓΗΜΑ ΗΤΑΝ ΒΡΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ... ΧΑΧΑΧΑ!!! ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΩΝ ΟΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...;;; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΤΑ ΤΡΟΛΛ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ... ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]