Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τραμπ: Κρύβουν επιθέσεις ισλαμιστών "σε όλη την Ευρώπη"


Νέα επίθεση Ντόναλντ Τραμπ κατά των μέσων ενημέρωσης, τα οποία κατηγόρησε ότι αγνοούν τις επιθέσεις ισλαμιστών στην Ευρώπη.

Ο Τραμπ δεν έδωσε συγκεκριμένα παραδείγματα επιθέσεων που έχουν αγνοηθεί από τα ΜΜΕ ή ποια ΜΜΕ τις αγνοούν, ούτε όμως και λεπτομέρειες που να στηρίζουν τους ισχυρισμούς του, όπως αναφέρει το Reuters.

«Σε όλη την Ευρώπη συμβαίνει. Έχει φτάσει στο σημείο που δεν αναφέρεται καν στα ΜΜΕ», δήλωσε σε στρατιώτες στην αεροπορική βάση MacDill στη Φλόριντα.

«Και, σε πολλές περιπτώσεις, ο πολύ, πολύ ανέντιμος Τύπος δεν θέλει να το δημοσιοποιήσει. Έχουν τους λόγους τους και το καταλαβαίνετε αυτό», πρόσθεσε, χωρίς να λέει ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι.

Πιεζόμενος να σχολιάσει τις δηλώσεις Τραμπ, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σην Σπάισερ είπε πως η κυβέρνηση Τραμπ θα δώσει λίστα με τις επιθέσεις που δεν δημοσιοποιήθηκαν ή δημοσιοποιήθηκαν ελλειπώς, προσθέτοντας πως «υπάρχουν πολλές περιπτώσεις».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Σίγουρα γίνονται πολλά που μας κρύβουν.
    Επιθέσεις σαν και αυτήν;
    http://www.protothema.gr/greece/article/432420/se-38hrono-kritiko-anikei-to-apokefalismeno-ptoma-pou-vrethike-ston-peiraia/
    Ή η χθεσινή χειρονομία του λαθρο;
    http://veteranos.gr/ntokoumento-lathrometanastis-apili-astinomiko-na-tou-kopsi-lemo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπει οποσδηποτε να βγαλουμε το συντομοτερο δυνατον εξω απο το κΥνοβουλιο τους ανθελληνες και να παρουμε τις αποφασεις ΕΜΕΙΣ οι Ελληνες τι θελουμε και πως το θελουμε .
    Αρκετα πλεον με τους αλητες που με το πλεον φασιστικο τροπο μας μετατρεπουν σε μειονοτητα μεσα στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας !
    Ειναι ντροπη μας και εμεις ευθυνομαστε αποκλειστικα επειδη τους επιτρεψαμε τοσα πολλα χρονια να γκρεμιζουν τα Ιερα και τα Οσια και να καταστρεψουν το κρατος ΜΑΣ .
    Το κακο ομως ειναι οτι η κατασταση ειναι πλεον τρομερη και αυτα που ερχονται θα φανταζουν τα τελευταια 7 χρονια σαν μια συνεφιασμενη Κυριακη που μας χαλασε την διαθεση για ...εκδρομη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]