Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξέφραγο αμπέλι η πατρίδα μας


Στην Ελλάδα το τελευταίο πράγμα που εξετάζει ο μηχανισμός παραγωγής εντυπώσεων είναι η αλήθεια. Το σύμπλοκο εξουσίας που ορίζει τι είναι καλό και τι κακό δεν ενδιαφέρεται για τα γεγονότα, τις αποδείξεις, τη λογική, τη σημασία των λέξεων. Όλα αυτά τα παραχαράζει, τα αλλοιώνει, τα αγνοεί και τα αντιστρέφει κατά το δοκούν. Ο αντικειμενικός στόχος της αντιλογικής και ανθελληνικής μηχανής που καταπιέζει τους Έλληνες είναι η εξυπηρέτηση της νεοταξικής ατζέντας της υποταγής του κράτους και της διάλυσης του έθνους μας.

Απόδειξη είναι οι εικόνες ντροπής στο Ελληνικό - με την ντροπή, όμως, να είναι εντελώς διαφορετική από εκείνην που ισχυρίζονται ότι αντελήφθησαν και αισθάνθηκαν οι αποδομητές δημοσιολογούντες.

Αυτό που αληθινά συνέβη είναι εκείνο που άπαντες παρακολούθησαν αλλά ελάχιστοι παραδέχονται. Πρόσφυγες, λαθρομετανάστες και «αλληλέγγυοι» προπηλάκισαν τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και του απαγόρευαν την είσοδο. Επίσης έδειξαν απείθεια στις υποδείξεις των αστυνομικών δυνάμεων (και σε αρκετές περιπτώσεις βιαιοπράγησαν), συμπεριφέρθηκαν σαν να είναι οι νόμιμοι... κτήτορες του χώρου που τους έχει παραχωρήσει η Πολιτεία για να στεγάζονται προσωρινά, και αρκετοί κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων με την Αστυνομία έβαλαν «μπροστά» τα παιδιά τους, ώστε να φανεί η ΕΛ.ΑΣ. «ανάλγητη» και να ισχυρίζονται οι διάφορες σκοτεινές ΜΚΟ και οι «αλληλέγγυοι» κοτζαμπάσηδες του χώρου ότι η Ελλάδα επέδειξε «βαναυσότητα» και «χτύπησε μικρά παιδιά».

Η αντίδραση της κυβέρνησης σ' αυτό το μπάχαλο ήταν μηδενική. Άφησε τα γεγονότα να εξελιχθούν και επέτρεψε στους επιτιθέμενους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες να παραβιάζουν ατιμωρητί τη νομιμότητα.

Αν το κράτος μας ήταν φυσιολογικό, οι ασκούντες την εκτελεστική εξουσία σέβονταν τους φορολογούμενους πολίτες και οι θεσμοί λειτουργούσαν, όσοι ασχημονούσαν θα έπρεπε να έχουν προσαχθεί για τα δέοντα και τα νόμιμα.

Όμως, καθώς φαίνεται, εδώ κυβερνούν όσοι εισέρχονται παρανόμως στη χώρα, μερικές ύποπτες ΜΚΟ που πρακτορεύουν ξένα (κρατικά και ιδιωτικά) συμφέροντα και οι γνωστοί άγνωστοι. Οι πολίτες χρησιμεύουν σε όλους τους παραπάνω για να πληρώνουν τον φουσκωμένο λογαριασμό...

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]