Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τρισάθλιοι!


Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις…

Κι ένα βίντεο αξίζει όσο δεκάδες τόμοι… προπαγάνδας!

Διαβάστε αυτό το απόσπασμα που δημοσιεύω μεταφρασμένο πιο κάτω.

Και μαντέψτε ποιος το είπε, πού το είπε, πότε το είπε και τι αντίδραση προκάλεσε:

«Όλοι οι Αμερικανοί είναι δικαιολογημένα ανήσυχοι κι ενοχλημένοι για το μεγάλο αριθμό παράνομων μεταναστών, που μπαίνουν στη χώρα μας. Κι όχι μόνο στις Πολιτείες που επλήγησαν, αλλά σε κάθε γωνιά της χώρας μας…
Τις θέσεις εργασίας που καταλαμβάνουν [οι παράνομοι] θα τις είχαν πάρει πολίτες της Αμερικής ή νόμιμοι μετανάστες στη χώρα μας…
Ο δημόσιες υπηρεσίες που χρησιμοποιούν, επιβαρύνουν τους αμερικανούς φορολογούμενους.
Γι’ αυτό η κυβέρνησή μας κινήθηκε αποφασιστικά για να θωρακίσει περισσότερο τα σύνορά μας, προσλαμβάνοντας νέους συνοριακούς φρουρούς σε αριθμούς που δεν έχουν προηγούμενο.
Και απελαύνουμε ήδη παράνομους ξένους με εγκληματική δραστηριότητα, σε διπλάσιο αριθμό απ’ ότι έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν!...
Στο Προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς, θα κάνουμε ακόμα περισσότερα για να επιταχύνουμε τις απελάσεις παράνομων μεταναστών που έχουν συλληφθεί για εγκληματικές πράξεις. Αλλά και για να εντοπίζουμε παράνομους μετανάστες στους χώρες εργασίας…
Είμαστε ένας έθνος μεταναστών. Αλλά είμαστε επίσης ένα έθνος όπου επικρατεί η νομιμότητα! Είναι λάθος και θα οδηγούσε σε αυτοκαταστροφή, ένα έθνος μεταναστών όπως εμείς, να επιτρέψει τέτοιας κλίμακας κατάχρηση της μεταναστευτικής μας νομοθεσίες, όπως αυτή που έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια. Και πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να τη σταματήσουμε!»

Ναι, είναι Αμερικανός Πρόεδρος αυτός που τα λέει όλα αυτά.

Αλλά δεν είναι ο (κακός ρεπουμπλικανός και… «ρατσιστής») Ντόναλντ Τράμπ.

Είναι ο (καλός, δημοκρατικός και «ανθρωπιστής») Μπιλ Κλίντον!

Και δεν είναι τώρα που ακούγονται όλα αυτά.

Είναι το 1996!

Και τα λέει στην Ολομέλεια του Αμερικανικού Κογκρέσου…

Όπου κυριαρχούσαν τότε οι Δημοκρατικοί!

Όχι οι Ρεπουμπλικανοί, όπως τώρα…

Και το ακροατήριό του δεν τον γιουχάρει, δεν τον αποδοκιμάζει, αλλά σηκώνονται όλοι όρθιοι, γερουσιαστές και βουλευτές, και τον χειροκροτούν με ενθουσιασμό!

(Κι για όσους έχουν την παραμικρή αμφιβολία, επισυνάπτω και το οπτικό υλικό, για να το δείτε. Αξίζει τον κόπο. Και κρατάει μόλις 84 δευτερόλεπτα…).

Προφανές το ερώτημα πλέον:

- Γιατί όταν τα λέει ο Μπιλ Κλίντον τον χειροκροτούν με ενθουσιασμό όλοι, ενώ όταν τα ίδια πράγματα τα λέει, 20 χρόνια αργότερα, ο Ντόναλντ Τράμπ τον αποδοκιμάζουν ως… «ρατσιστή»;
Ας μας το εξηγήσει κάποιος…

- Η διάκριση ανάμεσα σε «νόμιμους» και «παράνομους» μετανάστες ήταν προφανής πριν 20 χρόνια στην δημοκρατική Αμερική.
Γιατί σήμερα είναι, τάχα, «ρατσισμός»;

- Το γεγονός ότι μια δημοκρατία είναι πάνω απ’ όλα καθεστώς νομιμότητας και είναι «αυτοκαταστροφικό» να παραβιάζονται οι νόμοι τους από ξένους που μπήκαν παράνομα, ήταν επίσης προφανές πριν 20 χρόνια!

Γιατί σήμερα έχει γίνει «προφανές» το ακριβώς αντίθετο;

- Το γεγονός, επίσης, ότι μια χώρα μεταναστών όπως η Αμερική, δεν μπορεί να αφήνει να παραβιάζεται η μεταναστευτική της νομοθεσία, ήταν τότε απολύτως αυτονόητο!

Γιατί σήμερα και με ποια ακριβώς «λογική» έχει πάψει να είναι εξ ίσου αυτονόητο;

- Το γεγονός ότι απελαύνουμε τους μετανάστες που όχι μόνο μπήκαν παράνομα, αλλά εγκληματούν στη χώρα μας, το διακήρυσσε ένας «προοδευτικός» Πρόεδρος και τον χειροκροτούσαν άπαντες!

Γιατί σήμερα, το ίδιο ακριβώς πράγμα όταν το λέει ένα ρεπουμπλικανός Πρόεδρος, τον αποδοκιμάζουν «μετά βδελυγμίας» κάποιοι;

Και να σκεφτεί κανείς πως πριν 20 χρόνια πριν δεν είχαν υπάρξει τυφλά αιματηρά «χτυπήματα» της Αλ Κάϊντα στις ΗΠΑ (όπως το Σεπτέμβριο του 2001), ούτε απανωτά και αιματηρά χτυπήματα στην Ευρώπη από το ΙΣΙΣ (όπως υπήρξαν ολόκληρο το 2015 και το 2016)…

Αν τα λόγια του Μπιλ Κλίντον το 1995 ήταν «σωστά», σήμερα τα ίδια ακριβώς, είναι δέκα φορές σωστά!

Κι όμως τότε τον Κλίντον τον αποθέωναν όλοι, ενώ σήμερα τον Τράμπ τον αποδοκιμάζουν κάποιοι.

Κι όχι μόνον τον αποδοκιμάζουν.

Παρά διαστρέφουν κι αυτά που λέει σε βαθμό… κακουργήματος!

Διάβασα προχθές σε ελληνικές εφημερίδες και ειδησεογραφικά sites, ότι μετά την απαγόρευση Τράμπ… «πετάνε τους μετανάστες από τα αεροπλάνα»!

Ανατρίχιασα! Από τον τίτλο του δημοσιεύματος καταλαβαίνει κανείς ότι …ανοίγουν τις πόρτες των αεροπλάνων και τους πετάνε στο κενό…

Φυσικά τίποτε απ’ αυτά τα φρικαλέα δεν συμβαίνει.

Απλώς δεν τους δέχονται σε πτήση για αμερικανικούς προορισμούς…

Και για την ακρίβεια ούτε καν αυτό συνέβη!

Απλά όταν έφτασαν σε αμερικανικά αεροδρόμια δεν τους άφησαν να βγουν από τα αεροδρόμια, και τους κράτησαν μέχρι να επιβιβαστούν σε άλλο αεροσκάφος, πίσω για τη χώρα προέλευσής τους.

Πόσοι υπέστησαν αυτή την ταλαιπωρία από τις εκατοντάδες χιλιάδες που φτάνουν κάθε μέρα στα αμερικανικά αεροδρόμια από το εξωτερικό;

109 άτομα!

Ούτε μισό του μισού τοις χιλίοις!

Περί αυτού πρόκειται…

Αυτό είναι το «κλείσιμο των συνόρων της Αμερικής»!

Τέτοιες τερατολογίες. Τέτοια ψέματα…

Και την ίδια στιγμή που γίνονται όλα αυτά, στο γειτονικό Καναδά, ο Προοδευτικός Πρωθυπουργός ζήτησε στους μουσουλμάνους της Αμερικής (που όσοι βρίσκονται νόμιμα εκεί δεν έχουν κανένα πρόβλημα) να έλθουν στον Καναδά.

Και πριν προλάβει να αποσώσει το λόγο του, κάποιοι χτύπησαν μουσουλμανικό τέμενος στον ίδιο τον Καναδά! Σκοτώνοντας έξη μουσουλμάνους και τραυματίζοντας μερικές δεκάδες…

Μικρή λεπτομέρεια:

Οι δράστες της σφαγής φώναζαν το γνωστό σύνθημα των τζιχαντιστών:

Αλαού Αχμπάρ ( Ο Θεός είναι μεγάλος!)

Αν δεν είναι «προβοκάτσια», τότε μάλλον, είναι τραγική απάντηση της μοίρας στον «προοδευτικό» κ. Τριντό.


Και δύο προσωπικές μαρτυρίες. Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της προοδευτικής ευήθειας, αλλά και το βάθος της προοδευτικής υποκρισίας.

Πριν λίγα χρόνια, μια γνωστή μου έβριζε την Ελληνική αστυνομία όταν χρησιμοποιούσε βία κατά κουκουλοφόρων στις διαδηλώσεις.

- Τους μπάτσους, τους μπήξους του δείξους κλπ.

Μέχρι που μπήκαν κάποιοι κακοποιοί (μάλλον σεσημασμένη συμμορία αλλοδαπών, όπως λέει η αστυνομία) και λήστεψαν τους ηλικιωμένους γονείς της. Η μητέρα της μάλιστα έπαθε σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και νοσηλεύτηκε για μέρες μέχρι να συνέλθει. Οπότε η ίδια η κυρία άφριζε!

- Που είναι η αστυνομία όταν την χρειάζεσαι; αναρωτιόταν.

Κι όταν της παρατήρησα πως, αν εμφανιζόταν η αστυνομία και τους έπιανε «στα πράσα», τότε ίσως θα αναγκαζόταν να… «βιαιοπραγήσει» κατά των κακοποιών (τους οποίους συνέλαβε μέρες αργότερα, μετά από άλλο χτύπημα, και τους καταχέριασε δεόντως), η κυρία απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

- Μωρέ να τους τσακίσουν στο ξύλο, να τους κάνουν μπαούλο! Μπορούν; Και να τους στείλουν από εκεί που ήλθαν…

Συμπέρασμα: οι αστυνομικοί πρέπει να είναι…«αρσακιάδες» μέχρι να θιγούν τα απολύτως προσωπικά συμφέροντά μας. Τότε – και μόνον τότε - πρέπει να μεταμορφώνονται, ως δια μαγείας σε… «ράμπο»!

Κι άλλο αντίστοιχο περιστατικό:

Μια άλλη κυρία, «κάργα προοδευτική» κι αυτή, έτυχε να βρίσκεται στο Παρίσι πριν ενάμιση χρόνο, το Νοέμβριο του 2015, όταν έγινε η σφαγή στο Μπατακλάν.

Και μάλιστα ήταν κάπου εκεί κοντά και έζησε τη φρίκη…

Ως τότε ζητούσε «ανοικτά σύνορα» και να έλθουν «όλης της γης οι κατατρεγμένοι»…

Μετά την φοβερή εμπειρία που έζησε στο Παρίσι, διαμαρτύρεται ωρυόμενη κι αυτή:

- Τι κάνουμε και τους αφήνουμε να σκοτώνουν τα παιδιά μας!

(Τα παιδιά της εν λόγω κυρίας, όντως κινδύνευσαν εκείνο το βράδυ, γιατί όπως λέει η ίδια, είχαν προγραμματίσει να πάνε στο μοιραίο κλαμπ, αλλά για κάποιο λόγο άλλαξαν γνώμη την τελευταία στιγμή...)

Η κυρία ήταν «προοδευτική» μέχρι που παρά λίγο να ζήσει την απόλυτη τραγωδία!

Τώρα ζητάει «δρακόντεια μέτρα προστασίας από τους τζιχαντιστές»…

Ερώτηση:

Πρέπει άραγε, να ζήσουμε τέτοιες τραγωδίες στον τόπο μας, για να πάρουμε στοιχειωδώς τα μέτρα μας;

Το ότι τις έζησαν ήδη άλλες χώρες γύρω μας, δεν αρκεί για να μας ξυπνήσει;

Ή μήπως ο φασισμός της «πολιτικής ορθότητας» έχει τόσο επηρεάσει τη σκέψη μας που μόνο με αίμα μπορούμε να συνέλθουμε;

Να παρακαλάτε να ΜΗ συμβαίνει αυτό το τελευταίο…

Γιατί στην περίπτωση που συμβαίνει, το αίμα που θα μας «ξυπνήσει» μπορεί να είναι των παιδιών μας!

Κατά τα άλλα ο Τράμπ είπε μεταξύ άλλων πως Χριστιανοί πρόσφυγες από μουσουλμανικές χώρες (αληθινοί πρόσφυγες σε αυτή την περίπτωση) είναι ευπρόσδεκτοι στις ΗΠΑ. Αλλά αυτό δεν το διαβάσατε ποτέ…

Όπως δεν μάθατε, πως οι Χριστιανοί που τρέχουν να σωθούν από τις μουσουλμανικές χώρες, οι οποίες βρίσκονται στο έλεος των τζιχαντιστών, δεν φτάνουν σχεδόν ποτέ σε δυτικές χώρες. Για κάποιο λόγο «χάνονται» στο δρόμο…

Αλλά γι’ αυτό δεν γράφει τίποτε ο προοδευτικός τύπος στις δυτικές χώρες…

Όπως δεν γράφει τίποτε για τους μαύρους Χριστιανούς τους Σουδάν, που χρόνια τώρα τους κατασφάζουν οι λευκοί μουσουλμάνοι της χώρας αυτής.

Κι όπως δεν έγραψε τίποτε ο δυτικός τύπος για τους Αιγύπτιους «κόπτες» Χριστιανούς, που τους σφαγιάζουν οι «αδελφοί μουσουλμάνοι» της χώρας αυτής.

Όπως δεν έγραψε τίποτε ποτέ, ο δυτικός τύπος, για το πώς οι αρχές της Ιορδανίας (μουσουλμανικής χώρας της Μέσης Ανατολής) εμπόδισαν τους πρόσφυγες από τη γειτονική Συρία να έλθουν στο έδαφός τους.

Όπως δεν μάθατε ποτέ, πως ο πατέρας του τραγικού Αϊλάν (του παιδιού που πνίγηκε το 2015 έξω από την Αλικαρνασσό της Τουρκίας) δικάστηκε στην Τουρκία ως… «διακινητής» λαθρομεταναστών και προσφύγων, ύστερα από καταγγελίες μιας άλλης μάνας στην τραγική βάρκα που έχασε κι αυτή τη παιδιά της!

Όπως δεν μαθαίνετε ποτέ πως τα «ασυνόδευτα» παιδάκια που έχουν ξεμείνει στην Ελλάδα, μπήκαν ως «παιδιά προσφύγων», που όμως δεν μιλούσαν την ίδια γλώσσα με τους «πατεράδες» τους, οι οποίοι τα εμφάνισαν ως «οικογένεια» και μετά «εξαφανίστηκαν» (όπως θα έλεγε η κα. Τασία)…

Συμπέρασμα: Εδώ μέσα στην ίδια τη χώρα μας, άνοιξαν τα σύνορα – στους διακινητές και τους λαθρομετανάστες, όχι στους «πρόσφυγες» – παρέδωσαν τα hot spots στις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τους διακινητές, έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου στην κοινή γνώμη και παρουσιάζουν τη διακίνηση ναρκωτικών ανθρώπων και μικρών παιδιών ακόμα ως «ανθρωπισμό»!

Η προπαγάνδα κατά του Τράμπ, απ’ όλο αυτό το θίασο των «πολιτικώς ορθών», είναι απλά η τελευταία πράξη του δράματος.

Κι ο μεν Τράμπ μπορεί να αποδειχθεί καλός ή μέτριος ή κακός Πρόεδρος. Θα δείξει…

Αλλά οι «πολιτικώς ορθοί» που λυσσομανάνε εναντίον του, είναι απλώς τρισάθλιοι…

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]