Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Tα κατορθώματα του Ερντογάν


Η Τουρκία ήταν ένα κράτος με μουσουλμάνους πολίτες. Τώρα, με τον Ερντογάν, είναι ένα ισλαμικό κράτος. Η ιδεολογία, η ρητορική, οι πράξεις, οι επιλογές του για τη στελέχωση της διοίκησης και ο γεωπολιτικός προσανατολισμός που δείχνει να επιλέγει μαρτυρούν από το Α μέχρι το Ω ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν ενδιαφέρεται να συμβαδίσει με τη Δύση. Θέλει να γίνει χαλίφης με αξίωμα... προέδρου.

Η δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή Αντρέι Καρλόφ στην Αγκυρα από τον εν ενεργεία αστυνομικό Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς δεν είναι η πρώτη εγκληματική πράξη Τούρκου δημοσίου υπαλλήλου εναντίον «αλλόπιστου» θύματος. Οι σημαντικότερες εχθροπραξίες εναντίον της Δύσης φέρουν την υπογραφή του ίδιου του Τούρκου προέδρου.

Η ανεπίσημη, πλην πολλάκις, αποδειχθείσα ενίσχυση του Ισλαμικού Κράτους από τις μυστικές υπηρεσίες της γείτονος οφείλεται στην απόφαση του Ερντογάν να αναμειχθεί στο συριακό ζήτημα και στην αυταπάτη του πως θα μπορούσε να χρησιμοποιεί το ISIS για όλες τις «βρόμικες» και αιματηρές δουλειές του τουρκικού κράτους.

Οι πολίτες της Τουρκίας καθημερινά ακούν τον πρόεδρό τους να τους μιλά για το Κοράνι, να εκφράζει σκληροπυρηνικές απόψεις για το κράτος, τις διεθνείς, τις κοινωνικές και τις διαπροσωπικές σχέσεις και να μεταδίδει διαρκώς το μήνυμα της «υποχρέωσης» των άλλων να «συμμορφωθούν» με όσα θέλει η χώρα του, προβλέπει η θρησκεία του και εξυπηρετούν τον ίδιο.

Ο εμποτισμός μεγάλων μαζών της γειτονικής χώρας με το δηλητήριο του θρησκευτικού φανατισμού και της μισαλλοδοξίας είναι πλέον γεγονός. Ο πρόεδρος Ερντογάν δεν θα μπορεί πια να ελέγχει εύκολα το τέρας που έχει δημιουργήσει.

Κάθε αστυνομικός, τελωνειακός υπάλληλος, οδηγός λεωφορείου, σερβιτόρος, θυρωρός ξενοδοχείου, πολιτικός, επιχειρηματίας, οποιοσδήποτε άλλος έχει γίνει υποδοχέας των διδαγμάτων του Ερντογάν μπορεί να συμπεριφερθεί σε τουρίστες, επισκέπτες της Τουρκίας ή ακόμα και σε συμπολίτες του όπως ο αστυνομικός Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς στον Ρώσο πρεσβευτή στην Αγκυρα.

Δυστυχώς, συνορεύουμε με ισλαμικό κράτος, όπου τμήμα του λαού έχει ριζοσπαστικοποιηθεί από τον πρόεδρο της χώρας!

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]