Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκοι και Ισλαμικό Κράτος βομβάρδισαν ταυτόχρονα τους Κούρδους


Οι μισθοφόροι τζιχαντιστές και παραστρατιωτικοί της Τουρκίας που συμμετέχουν στην επιχείριση Ασπίδα του Ευφράτη, δηλαδή στην τουρκική εισβολή στη βόρεια Συρία, εξαπέλυσαν την Τετάρτη νέα επίθεση ενάντια στις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού.

Την ίδια ώρα επίθεση στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) στην ίδια περιοχή εξαπέλυσε και το Ισλαμικό Κράτος.
Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος βομβάρδισαν τις θέσεις των SDF στη βόρεια ύπαιθρο του Χαλεπιού με όλμους.
Ενώ έπεφταν οι οβίδες από τους όλμους των ISIS ταυτόχρονα άρχισαν να βομβαρδίζουν με βαρύ πυροβολικό και οι Τούρκοι.
Δηλαδή, Τούρκοι, τουρκόφιλοι μισθοφόροι και τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους βομβάρδισαν τις ίδιες κουρδικές θέσεις την ίδια ακριβώς ώρα.

Από τον συγχρονισμένο βομβαρδισμό Τούρκων και Ισλαμικού Κράτους κατά των Κούρδων σκοτώθηκαν 20 μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) και δεκάδες τραυματίστηκαν.
Βομβαρδίστηκαν κουρδικές θέσεις στα χωριά Χασίλα, Χαρμπάλ, Σεΐχ Ισά και Μερανάζ.

«Αυτές οι ταυτόχρονες επιθέσεις στα αρχηγεία μας από το Ισλαμικό Κράτος και την Ασπίδα του Ευφράτη ήταν μετά βεβαιότητας συντονισμένες», δήλωσε ο Χαμπούν Οσμάν, αξιωματικός των SDF.
«Προφανώς υπάρχει υψηλόβαθμη συνεργασία και συντονισμός μεταξύ του Ισλαμικού Κράτους και των μισθοφόρων της Τουρκίας για να χτυπούν τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις», συμπλήρωσε ο ίδιος μιλώντας στο ARA News.

Επίσης, οι Κούρδοι καταγγέλλουν ότι οι μισθοφόροι της Τουρκίας παρέδωσαν τα χωριά Ταλτάνα, Ντεΐρ Χάουα, Άλμπα, Μπεράαν, Χομάντ και Μπαρούζα πίσω στο Ισλαμικό Κράτος.

«Αυτό είναι αποτέλεσμα της μυστικής μεταξύ τους συμφωνίας να πολεμήσουν από κοινού ενάντια στους Κούρδους και στους συμμάχους τους που συμμετέχουν στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις», δήλωσε Κούρδος αξιωματούχος στο ARA News.

Πηγή Tribune


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]