Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η δικτατορία των μηδενιστών


Γράφει η Μαίρη Καρά

Η παντέρμη πατρίδα μας φαίνεται πως είναι καταδικασμένη να κυβερνιέται από απάτριδες κι ανθέλληνες υπηρέτες διεθνών τραπεζιτών και τοκογλύφων. Αυτούς που δυστυχώς εκλέγονται από ανάξιους να αξιοποιήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα ψηφοφόρους. Μα εκ των υστέρων οι ίδιοι συνειδητοποιούν, πως στην χώρα που γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, οι βουλευτές τους χάριν της προσωπικής τους επιτυχίας δεν τιμούν τον όρκο τους μηδενίζοντας ΑΞΙΕΣ, ΑΡΕΤΕΣ και ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

Μα κι εμείς οι ψηφοφόροι έχουμε μεγάλο βαθμό ευθύνης για την κατάπτωση του πολιτικού συστήματος. Με την αδιαφορία μας επιτρέψαμε στον κομματικό βόθρο, να κατακλύσει τις δεξαμενές των προσδοκιών μας. Οι λανθασμένες επιλογές μας έγιναν σκάλα για την άνοδό τους στην ΕΞΟΥΣΙΑ κι αυτοί με τόση αναλγησία άδειασαν τις αποθήκες των ελπίδων μας. Έτσι ισχυροποιήθηκαν και μας χειραγωγούν, αφού κλείνουμε τα μάτια μας στις αθλιότητές τους. Σχεδόν όλοι οι κυβερνήτες μας δεν εμφορούντο από πατριωτική ευθύνη κι ελληνικά ΙΔΑΝΙΚΑ.

Στο σύνολό του το πολιτικό σύστημα αλληλοϋποστηρίζεται, ανεξάρτητα από Κόμμα και Ιδεολογίες. Ο ένας καλύπτει τον άλλον, για να μην δημοσιοποιηθούν οι παρανομίες τους. Η γενική εμφάνισή τους στα κοινοβουλευτικά έδρανα, είναι από ανούσια μέχρι ανύπαρκτη. Η εικόνα τους κατά την άσκηση των "καθηκόντων τους" δίνει την εντύπωση πως αιωρούνται στο κενό των επιδιώξεών τους, με την εναγώνια αναζήτηση της ΜΟΝΑΔΑΣ που τους λείπει για να πιαστούν και να μην πέσουν στον γκρεμό της απόλυτης ανυπαρξίας τους. Είναι η μηδαμινότητα το χαρακτηριστικό γνώρισμα των ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ.

Στην ουσία όλοι οι πολιτικοί μας κάτω απ' το πρίσμα δύο ιδεολογιών εξέφραζαν τις προσδοκίες τους. Οι ΑΡΙΣΤΟΙ ελληνόψυχοι, που θεωρούσαν την εξάσκηση της πολιτικής σαν πατριωτικό καθήκον (αν και ελάχιστοι) με όραμα να δοξάσουν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Οι ΜΕΤΡΙΟΙ πλειοψηφία λειψών πολιτευτών με υπερφίαλο εγωισμό και πέραν των ικανοτήτων τους φιλοδοξίες, με μοναδικό στόχο τους να ικανοποιήσουν τις αχαλίνωτες επιθυμίες για δόξα, αναρρίχηση και πλούτο, ακόμα και σε βάρος της Εθνικής Ανεξαρτησίας του ΚΡΑΤΟΥΣ.

Η κατάχρηση της λειτουργίας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ απ' τους εγκάθετους πολιτικάντηδες, επέτρεψε και στους "εκλεκτούς" γόνους της οικογενειοκρατίας, να εισβάλλουν στις ανοικτές "πόρτες" της και να ανέλθουν στην "κορυφή" της πολιτικής ιεραρχίας. Έτσι μετέτρεψαν σε υποχείριά τους αυτά τα άνευ μονάδας ΜΗΔΕΝΙΚΑ, με την ανοχή και του υπεύθυνου ΛΑΟΥ.

Διαχρονικά η υποβάθμιση της πολιτικής αποδεικνύει πως στηρίχτηκε σε ανάξιους πολιτευτές, χωρίς επιδεξιότητα στο να παραμένουν ΗΘΙΚΟΙ, ΕΝΤΙΜΟΙ, ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΙ κι αλώβητοι από πειρασμούς. Δυστυχώς όμως οι μέτριοι βολεύονται στους κυβερνητικούς θώκους αρμέγοντας τους κόπους του λαού και εις βάρος των ικανών, που μένουν στάσιμοι στο ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.

Σήμερα ο πολίτης είναι αποξενωμένος απ' τις διαδικασίες που διαμορφώνουν και καθορίζουν την τύχη του. Τον έπεισαν πως με την ψήφο του συμμετέχει σε αποφάσεις, τις οποίες αποδέχεται τελικά σαν δικές του. Αλλοτρίωσαν δηλαδή την έκφραση της θέλησής του, που στην ουσία καθορίζεται από δυνάμεις, που είναι πέρα απ' τον έλεγχο και την ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ.

Μα και στην περίοδο της τεχνητής ΚΡΙΣΗΣ που διανύουμε, οι αρχηγοί των κομμάτων είναι τόσο χαμηλού επιπέδου, λες κι αυτή η χώρα δεν μπορεί να γεννήσει ΑΞΙΑ τέκνα, που να βάζουν το ΕΘΝΙΚΟ συμφέρον, πάνω απ' το προσωπικό και το κομματικό. Όσο για τα… αριστερόστροφα ΜΗΔΕΝΙΚΑ που μας προέκυψαν απ' το πουθενά… κατέλαβαν την εξουσία, χάρις στην ΜΟΝΑΔΑ στήριξης απ' τους διεθνείς ολιγάρχες με τα ύπουλα κατακτητικά σχέδιά τους. Αυτά που με προθυμία εκτελούν, μηδενίζοντας ακόμα και όλο το ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

Το αναξιοκρατικό φυτώριο εξέθρεψε τους σημερινούς ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, που χωρίς καμία αναστολή αποδέχονται τις κυριαρχικές απαιτήσεις των εχθρών μας. Οι υποτακτικές μετριότητες βάζουν την παραμονή τους στην ΕΞΟΥΣΙΑ, πάνω κι απ' την ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ της Ελλάδας και πάνω απ' την επιβίωση του ΕΘΝΟΥΣ. Οι αδυναμίες τους γίνονται ο μοχλός πίεσης, για να παραδοθεί ολοκληρωτικά η χώρα στα αφεντικά τους, που αποβλέπουν στην αρπαγή της ΕΛΛΑΔΑΣ αλλά χωρίς τους ΕΛΛΗΝΕΣ! Μόνο οι Έλληνες της διασποράς διαπρέπουν μακριά απ' το σύστημα. Κι εμείς ως πότε θα ανεχόμαστε παθητικά την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ;

Πηγή  "Θάνος - Εύη koukfamily"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]