Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ΗΠΑ συνέλαβαν τρεις τούρκους κατασκόπους


Αποκαλύφθηκε επιχείρηση βιομηχανικής κατασκοπείας 

Νέο σοβαρό θέμα ταλανίζει τις σχέσεις Ουάσιγκτον – Άγκυρας, αφού τρεις Τούρκοι συνελήφθησαν στις ΗΠΑ με την κατηγορία της κατασκοπείας στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, υπέρ της Τουρκίας! Οι δύο εξ αυτών είναι Αμερικανοί πολίτες, ενώ η ομάδα κατηγορείται πως διοχέτευε στην Τουρκία αμερικανική στρατιωτική τεχνολογία!

Είχαν ιδρύσει στις ΗΠΑ εταιρία υψηλής τεχνολογίας με στόχο την απόσπαση στρατιωτικών συμβολαίων από τις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις, η οποία είχε καταφέρει να αποσπάσει στρατιωτικά συμβόλαια για την κατασκευή εκτοξευτών πυραυλικών συστημάτων που χρησιμοποιούνται από αεροσκάφη, τμημάτων τορπιλών υποβρυχίων και εκτοξευτών βομβίδων.

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε το Αμερικανικό Πεντάγωνο αποκαλύφθηκε ότι οι τρεις Τούρκοι μετέφεραν την τεχνολογία στην Τουρκία όπου και παρήγαγαν παράνομα τα συστήματα που αναφέρθηκαν νωρίτερα. Οι Τούρκοι που συνελήφθησαν από τις αμερικανικές Αρχές αντιμετωπίζουν ποινές κάθειρξης μέχρι και 20 ετών φυλάκισης.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]