Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

600 δισ. βλακείας...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Θα ήταν για πολλά γέλια αν δεν ήταν επικίνδυνο.
Ένα μάτσο ημιαγράμματοι, φανατικοί, τάχα μου λάτρεις των αρχαίων μας προγόνων, που ανάθεμα κι αν ξέρουν πέντε προσωκρατικούς φιλόσοφους, και πέντε της Ελεατικής σχολής, ή τί ήταν ο Παρμενίδης και τί ο Εμπεδοκλής, ή πότε γίνονταν τα εν άστει Διονύσια και πώς αλλιώς λεγόνταν, πότε τα Παναθήναια τί σκ@τά ήταν ο Αμφιάραος, και τί τα Χαλκεία, έχουν στοιχηθεί πίσω από έναν προφήτη των 600 δισ. και περιμένουν να πέσει το μάννα, ή μάλλον το χρήμα εξ ουρανού για να σωθούν χωρίς να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους.

Και το φριχτό δεν είναι αυτό. Είναι πως είναι φανατίλες και απειλητικοί αν θεωρήσουν ότι κάποιος θίγει τον προφήτη των 600 δις τους.

Ο οποίος προφήτης σε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης (πςςςςςς!) με τον παραληρηματικό του λόγο μπερδεύει τις βούρτσες με τον Δία και τις κυλότες με τα σώβρακα, κάνοντας αχταρμά μυθολογία και ιστορία, πραγματικά γεγονότα και μυθοπλασίες, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα από θαυμασμό (τί είπε ρε ο άνθρωπος!) τους απανταχού ελληνοταλιμπάν, που ονειρεύονται την παγκόσμια ελληνική κυριαρχία(!) ευαγγελιζόμενος ένα κράτος ελλήνων όπου μόνον οι κατά DNA έλληνες θα έχουν λόγο και υπόσταση.

Από αλλού περιμέναμε τέτοιου είδους ουγκανικό εθνικισμό, και από αλλού μας έρχεται.
Είναι παρατηρημένο πως σε καιρούς κρίσεων πάντα εμφανίζονται οι επιτήδειοι που η ημιμάθεια και το θράσος τους γοητεύει τα ταλαιπωρημένα πλήθη και τα παρασύρει σε αδιέξοδους και επικίνδυνους δρόμους.
Ο πιό γνωστός και πιό καταστρεπτικός απ' αυτούς ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ.
Προς θεού δεν συγκρίνουμε έναν κάποιον προφήτη 600 δις με τον φύρερ-δολοφόνο, αν και φανταζόμαστε πως ο ίδιος -ο προφήτης- στα πιό μύχια όνειρά του δεν θα πέταγε στα σκουπίδια την ιδέα μιάς νέας "άριας" φυλής με αρχηγούς τους έλληνες.

Εννοείται φυσικά πως ένας τέτοιος προφήτης θεωρείται ιδανικός από το σύστημα για να μπεί στην Βουλή μαζί με τ' άλλα κατά καιρούς σκουπίδια και γραφικούς, η παρουσία των οποίων παρέα με τους παραδοσιακούς κλέφτες και άχρηστους, εγγυάται ως τώρα την απρόσκοπτη συνέχιση της λεηλασίας  της χώρας και του λαού.
Δεν είναι μακριά η μέρα που με την βοήθεια των ΜΜΕ του συστήματος, θα τον δούμε κι αυτόν στο κοινοβούλιο ως εναλλακτική λύση των Καρατζαφύρερ, των ΡΗΜΑΔιών, των Λεβεντομαλ@κων, και λοιπών αστείων που τα τελευταία χρόνια έχουν παρελάσει από 'κει μέσα. 
(Όταν και αν η χώρα βγει ζωντανή από αυτη την περιπέτεια, η κοινοβουλευτική ιστορία αυτής της περιόδου θα αποτελεί μαύρη σελίδα και όνειδος για τον τόπο, που πολλοί απ' αυτούς που τώρα συμμετέχουν θα ήθελαν να σκιστεί, να εξαφανιστεί, να ξεχαστεί)

Δυστυχώς εκείνοι που ακολουθούν τον συγκεκριμένο προφήτη,  κι εκείνοι που δεν διανοούνται να επαναστατήσουν ενεργά εναντίον των προδοτών και των δωσιλόγων που μας έφεραν μέχρι εδώ (και που παρ' όλα αυτά εξακολουθούν να διαχειρίζονται τις τύχες μας), αποτελούν τις όψεις του ίδιου νομίσματος.

Είναι το νόμισμα που θά 'θελαν, γιατί υπόσχεται την χωρίς κόπο επιστροφή στην προ της χρεοκοπίας κατάσταση, με όλα τα ντεσού της και τα συμπαρομαρτούντα, την υπερκατανάλωση και το ντεμέκ life-style.

Εύκολες λύσεις και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν.
Υπάρχει πιά μόνον ο (μονο)δρόμος της εξέγερσης και του αγώνα.
Όλα τ' άλλα είναι για να εξυπηρετούν το σύστημα και τους προφήτες!... 

Υ.Γ.   Το blog είναι σίγουρο πως το σημερινό σχόλιο θα ακολουθήσουν οργισμένα σχόλια-μηνύματα των ταλιμπάν του προφήτη, στα οποία δεν προτίθεται ν' απαντήσει. Απαντήστε άμα θέλετε εσείς...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Κωστα,θα μπορουσαμε να περιμενουμε να δουμε που θα καταληξει το θεμα με τον Αρτεμη.Εξαλλου πολλοι συμπολιτες μας ειναι σε τετοιο οικονομικο
    αδιεξοδο που ουτε τις δοσεις του οποιου διακανονισμου δυνανται να αποπληρωσουν.Οποτε δεν εχουν να χασουν και τιποτα να δοκιμασουν να σωσουν την περιουσια τους με τον
    Σωρρα.Τωρα εαν αποδειχτει κατι αλλο τοτε ας τον κυνηγησουν αυτοι που τον
    ακολουθανε τοσα χρονια.Εαν ομως ειναι αληθεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι σιωνιστεσ εβραιοι των στειλαν.εργαστηκε για τον ροθτσαιλδ για χρονια. ολλα στο διαδικτιο ειναι. τον στειλαν για διο λογουσ. 1 να δωσουν ελπιδα στον λαο. 2 να αρχισει τον διαμελιμο τησ ελλαδοσ μρσω των δημων. οι εβραιοι που κυβερνουν την ελλαδα βεβαια τον καλυπτοθν. ο ραββινοσ αδωνησ δεν εδειξε τιποτε κατα του σωρρα διοτι τον χρειαζοντε να δεινει ελπιδα στον λαο. το ελληνικο δηκαστηριο ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΓΚΟΙΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΑΟ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ. ΔΕΝ ΧΡΕΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΣ. ΑΠΛΩΣ ΣΚΕΦΤΗΤΕ. οι εβραιοι θελουν να καταστρεψουν την ελλαδα, και ολλη την ευρωπη γιατι θα στελνανε το σωρρα με τα χρηματα που θα εσωζαν την ελλαδα???δεν εχει νοημα. το μονο λογικο ειναι το 1 και το 2 που σασ εγραψα ποιο επανω.

      Διαγραφή
  2. Ο Σώρρας, γνωστός ως χαρακτήρας στην Πάτρα, έχει κάτι μικρά χρέη να πληρώσει πριν δώσει τα....600 του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μας Κώστα ο Ελληνικός λαος έχει κάψει φλαντζα και χάνει απο παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]