Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιοι ξεσηκώνουν τους πρόσφυγες

Στην Ειδομένη κάθε τόσο διανέμονται φυλλάδια για «εναλλακτικές» διαδρομές, διά των οποίων οι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα πρόσφυγες και λαθρομετανάστες θα φτάσουν στην Ιταλία, αφού πρώτα περάσουν στο αλβανικό έδαφος. Επίσης, από καιρού εις καιρόν εμφανίζονται πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών υποδυόμενοι τον ρόλο του «αλληλέγγυου», του αναρχικού, του δημοσιογράφου, του μέλους ΜΚΟ ή διεθνούς οργανισμού, οι οποίοι παροτρύνουν τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες να κάνουν επεισόδια!

Το επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών εχθρικών προς την Ελλάδα κρατών, που θέλουν να πείσουν τους εγκλωβισμένους να ξεκινήσουν τις ταραχές, είναι ότι έτσι θα... τραβήξουν την προσοχή και θα υποχρεώσουν τους Δυτικούς να ανοίξουν τα σύνορα!

Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και στον λιμένα του Πειραιά και σε άλλα σημεία, που έχουν καταληφθεί από τα πλήθη των προσφύγων και των παρανόμως εισελθόντων μεταναστών. Ο τελικός στόχος είναι η πλήρης απορρύθμιση των απομειναριών του ελληνικού κράτους και ο εδαφικός διαμελισμός της χώρας μας.

Η πρόσφατη ιστορία της Χερσονήσου του Αίμου, οι πόλεμοι στην περιοχή, οι εθνοτικές συγκρούσεις, το δράμα της Σερβίας και η εγκληματική επέμβαση του ΝΑΤΟ εναντίον της ομοδόξου χώρας δεν πρέπει να αφήνουν καμία αμφιβολία στους Ελληνες ότι η ειρήνη και η ακεραιότητα της πατρίδας δεν είναι μόνιμες συνθήκες και εξασφαλισμένα αγαθά. Επιβεβαιώνονται και κατακτώνται με κόπους και θυσίες καθημερινά.

Πρώτιστο μέλημα κάθε κυβέρνησης, η οποία δεν επιθυμεί να ρίξει νερό στον μύλο των επίδοξων τεμαχιστών της Ελλάδας, είναι η σύλληψη και η προσαγωγή σε δίκη όλων όσοι προσπαθούν εδώ και καιρό να χρησιμοποιήσουν το προσφυγικό και το μεταναστευτικό κύμα σαν όπλο και γι' αυτό τον λόγο υποδαυλίζουν ταραχές.

Το ξεμπρόστιασμα αυτών των προβοκατόρων και η αποκάλυψη των εντολέων τους θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ασπίδα υπεράσπισης της εθνικής και της κοινωνικής ειρήνης.

Αν, όμως, τα πράγματα αφεθούν ως έχουν και κακοφορμίσει η πρακτορική μόλυνση στα ξέφραγα hot spots, θα βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.


Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]