Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λαγός ο κ. Μουζάλας!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Είναι αστείο να μας κάνουν κάποιοι να πιστεύσουμε ότι η πρωτοφανή διπλή δήλωση «Μακεδονία» του κυρίου Μουζάλα σε συνέντευξη του σε κανάλι πανελλήνιας εμβελείας έγινε κατά λάθος, ή ότι παρασύρθηκε, ή ότι «ξέχασε» το τεράστιο αυτό εθνικό θέμα.

Είπαμε οι Έλληνες τρώνε κουτόχορτα αλλά τόσο μεγάλες ποσότητες είναι αδύνατο να τις χωνέψουν ακόμα και… οι γάιδαροι!

Το πιο πιθανό είναι ότι η δήλωση αυτή έγινε σκόπιμα για να προετοιμαστεί, για να καλλιεργηθεί κλίμα στο τεράστιο αυτό εθνικό θέμα στο οποίο υπήρξε (και σπάνιο αυτό για ελληνικές κυβερνήσεις), μέχρι σήμερα μια σταθερή γραμμή.

Γεγονός είναι πως ξεσήκωσε τις αντιδράσεις που έπρεπε και σίγουρα αυτές τις αντιδράσεις θα τις μετρούν τώρα με τον «πήχη», για να καταλάβουν το πόσο ακόμα είναι κοιμισμένος ο ελληνικός λαός.

Η προετοιμασία για την αποδοχή καινούργιας εθνικής μειοδοσίας στο θέμα της Μακεδονίας δεν θα προχωρήσει με όλα αυτά τα επικοινωνιακά κόλπα γιατί το θέμα αυτό, άπτεται μιας ολόκληρης συγκεκριμένης περιοχής με μεγάλη παράδοση στην αντίσταση στην παράδοση του ονόματος και έχει την δυνατότητα να ξεσηκώσει πολύ κόσμο.

Το μόνο που τον σώζει είναι η άμεση παραίτηση και η εξαφάνιση του από το πολιτικό και δημόσιο στερέωμα.

Μονό έτσι ο λαγός θα πάει για… εκεί που «πρέπει» και μπορεί κάπως να ξεπεραστεί το ζήτημα.

Αρκετά!

Πηγή ΝikosΧeiladakis

Σχόλιο ιστολογίου: Η τραγική ειρωνεία είναι πως εάν ο Τσίπρας και η υπόλοιπη παρέα του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσουν να "φάνε" τον κ. Μουζάλα επειδή το απαίτησε ο Πάνος Καμμένος, θα αποδείξουν πόσο εξουσιομανείς έχουν γίνει, ενώ εάν διατηρήσουν τον κ. Μουζάλα στη θέση του, τότε θα αποδείξουν πως είναι εθνοπροδότες.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. εχουν αποδειξει οι αναρχοκομουνιστες εξουσιαστες εκατομμυτρια φορες οτι ειναι εθνοπροδοτες δεν χρειαζομαστε αλλη αποδειξη...
    αυτα να τα βλεπουν οι πανηλιθιοι χριστιανοδεξιουληδες αστουληδες που καθονται ακομα μεσα στην μαρξιστοιλελεδικη σφαλιαρονουδουλα η οποια κατεστρεψε την δεξια παραταξη που ειναι εξ ορισμου εθνικη και πατριωτικη, οπως και το βενιζελικο κεντρο το οποιο κατεστρεψε το μαρξιστικο πασοκ
    εμεις οι εθνικα σκεπτομενοι ελληνες δεν θ αφησουμε να δοθει ποτε το ονομα μακεδονια στους μπουλγκαροκομητατζηδες. θα κανουμε τα παντα με καθε μεσον και καθε τροπο. να γκρεμιστει ολο το συμπαν το ονομα δεν το δινουμε να το βαλουν καλα μεστο εαμοβουλγαρικο μυαλο τους. μακαρι εξ αφορμης αυτου του εθνικου θεματος να γκρεμισουμε το λαομισητο κομουνιστικο καθεστως της μεταπολιτευσης και οχι για οικονομιστικους λογους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εθνικη μας και ιστορικη μας συνειδηση ως Ελληνες δεν επιτρεπει

      το ξεπουλημα του ονοματος της Μακεδονιας!!

      Μην μπλεκεις με κομματικες ταμπελες,γιατι χανεις το δικιο σου!

      Οροι οπως "μαρξιστικο Πασοκ", "αναρχοκομμουνιστες"

      "χριστιανοδεξιοι" ειναι τελειως λανθασμενοι,αν οχι ανυπαρκτοι!


      ΓΜ

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]