Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από τη γάτα των Ιμαλαΐων στα «γατάκια» του Λάνγκλεϊ…

Προετοιμασίες καπήλευσης και διαίρεσης του πατριωτικού χώρου ανέλαβαν οι "γατούλες"... 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Τελευταία έχει γίνει πολύς λόγος για «γάτες» που είναι κοντά στις εξελίξεις και… καταγράφουν με τον δικό τους τρόπο τα όσα συμβαίνουν σε «ιδιωτικούς χώρους» προσωπικοτήτων της χώρας μας. Βέβαια, άλλες «γάτες» καταγράφουν και άλλες καλά εκπαιδευμένες «προωθούν» τις εξελίξεις.

Αυτή η δεύτερη κατηγορία από «γατάκια» (και όχι γατόνια όπως πολλοί νομίζουν) εσχάτως ασχολείται με την προώθηση στην πολιτική συγκεκριμένου οικονομικού παράγοντα, προσωπικότητας που ασχολείται με τον αθλητισμό στη βόρεια Ελλάδα. Και έχουν στήσει το «έργο» ακόμη και με think tank (σχετικά προσφάτως δημιουργηθέν από άγνωστα κεφάλαια), ενώ κάποιες κακές γλώσσες μιλάνε και για επικείμενη συνεργασία με εταιρεία που εδρεύει στην Κύπρο ασχολούμενη και με τις δημόσιες σχέσεις, ιδρυτής της οποίας φέρεται να είναι πρώην «πρασινοφρουρός» νυν μεγαλοΣΥΡΙΖΑΙΟΣ αμερικανοτραφής που τώρα κινείται στον χώρο των πληροφοριών…!

Τα τρία «γατάκια», λοιπόν, με ένα πλήθος κατασκευασμένων πληροφοριών (ό,τι πιο εύκολο στην Ελλάδα των μνημονίων), εμπλέκοντας αναληθώς ακόμη και το Άγιο Όρος ως υποστηρικτή του προωθούμενου στην πολιτική ομογενή, επιχειρούν τη δημιουργία νέων Ορλοφικών, την επιβολή πλήρους απογοήτευσης στους Έλληνες (Πόντιους, πατριώτες και θρησκευόμενους) που θα το στηρίξουν, με κύριο γνώμονα την απουσία οποιασδήποτε πολιτικής κίνησης στο βραχυπρόθεσμο μέλλον. Είναι προφανής η εστίαση του αμερικανικού παράγοντα στην με κάθε τρόπο απομάκρυνση δημιουργίας πολιτικού χώρου που θα εμπεριέχει ένα «ακαταμάχητο» πλήθος ποιοτικών χαρακτηριστικών, που όμως θα έχουν την δυναμική ενίσχυσης του φιλορωσισμού στην Ελλάδα. Εξάλλου, γι αυτό το σκοπό μαζεύτηκαν και τα «γατάκια» γύρω από τον ομογενή πόντιο επιχειρηματία, τον οποίο προσπαθούν να «σπρώξουν» στον πολιτικό στίβο για να τον εγκαταλείψουν την κατάλληλη στιγμή.

Το συγκεκριμένο δίδυμο (ή τρίδυμο;) προσπαθεί, λοιπόν, να εμπλέξει στον χώρο της πολιτικής συγκεκριμένο έλληνα ομογενή από την Ρωσία… Η έκπληξη βρίσκεται στο ότι η «τριάδα» είναι επιμελώς δημιουργηθείσα και καταρτισθείσα από το… Λάνγκλεϊ των ΗΠΑ, το οποίο για άγνωστους λόγους «στηρίζει» τις μη εγκεκριμένες από τη Μόσχα φιλοδοξίες του ομογενή επιχειρηματία – οικονομικού και αθλητικού παράγοντα…

Το ότι η Μόσχα παρακολουθεί με ενδιαφέρον, αλλά χωρίς να υποστηρίζει μία τέτοια εξέλιξη, με το συγκεκριμένο πρόσωπο και τα συγκεκριμένα «γατάκια» που το προωθούν, είναι ένα γεγονός που καταγράφουμε, λόγω της ιδιαίτερης σημειολογίας του «ενδιαφέροντος παρακολούθησης». Είναι όμως, επίσης, ένας γεγονός που έχει καταγραφεί από έναν εν επανακάμψει πολιτικό χώρο, που έχοντας γνώση των προσώπων, των πραγμάτων και των αναγκών και ταυτόχρονα εκμεταλλευόμενο την ανησυχία των Ελλήνων πατριωτών για οργανωμένη «ομοσπονδιοποιημένη» πολιτική απάντηση κατά της μνημονιακής κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, «παίζει» στο ταμπλό του Λάνγκλεϊ, χρησιμοποιώντας το ίδιο «μοτίβο» (ψευδής εμπλοκή του Αγίου Όρους) και στοχεύει στα «υπόλοιπα» του πατριωτικο-θρησκευτικού χώρου.

Τελικά, ήταν να μην βγει η πρώτη «γάτα»! Σήμερα φαίνεται πως κυκλοφορούν πολλές, εκπαιδευμένες, έμπειρες και σε μερικές περιπτώσεις οργανωμένες σε ομάδες «γάτες»… Φυσικά, γι αυτές τις «γάτες» δεν θα γράψει κανείς, αφού από πίσω τους βρίσκεται πολύ χρήμα, αγαστές επαφές με τον υπόκοσμο, μεγάλες δόσεις ψευτοπατριωτισμού ή και μυστικών υπηρεσιών. Οι διαμορφωτές γνώμης (opinion makers), λοιπόν, έχουν πάρει τις θέσεις τους. Το Λάνγκλεϊ ανησυχεί μήπως ξεπεταχτεί από το πουθενά κάποια πολιτική κίνηση, που θα έχει πραγματικά ικανό εκτόπισμα για να ανατρέψει τους ισχύοντες σχεδιασμούς και εξελίξεις…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΕΣ Ή ΓΑΤΟΙ... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΡΟΓΑΤΟΙ... ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί τα γατάκια να τον έχουν κυκλώσει και να προσπαθούν να τον εκμεταλλευτούν, όμως υπάρχουν και κάποιοι που είναι πιο γάτες και του έχουν πει ότι για να τον στηρίξουν θα πρέπει να καθαρίσει την Κόπρο του Αυγεία από το περιβάλλον του (αθλητικό και πολιτικό).
    Αν δεν απομακρύνει τα λ@μογια από γύρω του δεν θα έχει καμμία στήριξη. Η απογοήτευση του κόσμου φαίνεται και από το άδειο γήπεδο. Μπορεί να του κρύβουν πολλά όμως πρέπει να ξυπνήσει.
    Ως καλός σκακιστής ξέρει τι πρέπει να κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ οι ψευτοπατριωτες της δεξιας ετοιμαζουν αναχωμα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....

    ΑΛΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ.........
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O χοντρο_ΚΑΜΕΝΟΣ τελικα ειναι λακες του ευρωατλαντισμου. με τη βοηθεια της Παναγιας θα τον παρει ο διαολος (πολιτικα εννιω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]