Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μία επανάσταση δεν φτάνει!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Το κακό είναι πως δεν είμαστε μόνον απόγονοι του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Πλαπούτα, του Παπαφλέσσα.
Είμαστε και απόγονοι αυτών που έβαλαν στην φυλακή τον Κολοκοτρώνη και τον Πλαπούτα, κι αυτών που δολοφόνησαν τον Καραϊσκάκη.

Για να το σκεφτούμε λίγο: Έβαλαν στην φυλακή τον Κολοκοτρώνη!
Τον άνθρωπο που λίγα μόλις χρόνια πριν πήρε στα χέρια του μιά ιδέα, την ιδέα της ύπαρξης ελληνικής φυλής και παρέδωσε έθνος. Και κράτος για να ζήσει αυτό το έθνος.
Κι αυτόν τον άνθρωπο, λίγα χρόνια μόλις μετά, τον φυλάκισαν-τον φυλακίσαμε!

Κανονικά, και μόνον γι αυτόν τον λόγο, αυτό το κράτος θα έπρεπε να πάψει τότε αυτόματα να υπάρχει, να διαλυθεί, και να μην του επιτραπεί να ξαναϋπάρξει στον αιώνα τον άπαντα.
Αφού όμως δεν έγινε αυτό, φτάσαμε στο σημείο να κυβερνούν αυτό το κράτος μόνον οι απόγονοι των ελληνόφωνων σκουληκιών που φυλάκισαν τους ήρωες.
 Απ' τον Δηλιγιάννη μέχρι τον ιδρυτή των ''νέων Παρθενώνων'' της Μακρονήσου που πέθανε ως ''γέρος της Δημοκρατίας''(!!!) και μέχρι τον εγγονό του τον Μεγάλο Ηλίθιο, μέχρι τους Κούληδες και τις Φώφες, και μέχρι τον Ψευταρά και τον Τσαλακώτο, γενιές και οικογένειες ελληνόφωνων ανθελλήνων, δωσιλόγων και κοινών προδοτών κυβέρνησαν αυτό το κράτος.

Γι αυτό, μία επανάσταση δεν φτάνει, δεν είναι αρκετή.
Η επανάσταση πρέπει να είναι διαρκής και ατέλειωτη, όπως συνεχής και ατέλειωτη είναι η κατοχή από την Ρωμαϊκή εποχή μέχρι τις μέρες μας.
Γιατί ούτε από την επανάσταση του '21 μέχρι σήμερα ξεφύγαμε απ' την κατοχή και τον ζυγό.

Σήμερα μάλιστα η κατοχή είναι εσωτερική.
Γι αυτό και πιό βρώμικη, πιό αισχρή, πιό ανθελληνική από ποτέ!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]