Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Ευρωσυνδικάτο εγκλήματος»

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος που έβαλε την Ελλάδα στην προκρούστεια κλίνη του Μνημονίου, είχε θέσει ως προτεραιότητα της κυβέρνησής του την απονομή ιθαγένειας στους αλλοδαπούς (νόμος Ραγκούση). Αυτό το νομοσχέδιο, εφαρμοζόμενο, δεν θα μπορούσε παρά να αλλοιώσει οριστικά και αμετάκλητα τον κοινωνικό και εθνικό χάρτη της χώρας.

Η πανεύκολη διαδικασία «ελληνοποίησης» υπερψηφίστηκε τον Φεβρουάριο του 2010 και αποτέλεσε κίνητρο για την εισροή αναρίθμητων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Το δεύτερο μέγα μέλημα του εθνικού αποδομητή ήταν συμπερίληψη του δηλητηρίου του ΔΝΤ στη θανατηφόρο ένεση που έκαναν οι πιστωτές στο σώμα της πατρίδας. Συνέπεια αυτού, η μετανάστευση. Εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες εγκαταλείπουν τις εστίες τους και ο χώρος που αφήνουν πίσω τους καταλαμβάνεται από τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες.

Επιτήδεια και αδίστακτη επιβλέπουσα Αρχή στην επιχείρηση αλλαγής λαού στη χώρα μας είναι η Ευρωπαϊκή Ενωση, η οποία δεν έχει αφήσει ούτε εικοσιτετράωρο να περάσει δίχως να εκφοβίζει τους πολίτες, να περιστέλλει τα δικαιώματά τους και να αμφισβητεί τον τρόπο ζωής, τα ήθη, τα έθιμα και το δικαίωμά μας να βρισκόμαστε σ' αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Τώρα, όπως γράφουν οι «Financial Times», η Κομισιόν επιδιώκει (ή διαμηνύει ότι επιδιώκει) την επανενεργοποίηση της Συνθήκης του Δουβλίνου, που προέβλεπε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες θα μπορούν να απελαύνουν τους μετανάστες στη χώρα από την οποία εισήλθαν στην Ε.Ε. - δηλαδή στην Ελλάδα (κυρίως) και στην Ιταλία (δευτερευόντως)!

Αυτή η διαρροή της πληροφορίας για την πρόθεση της Κομισιόν αποτελεί ακόμα μία ένδειξη εχθρικής συμπεριφοράς προς τη χώρα μας. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο, είτε πρόκειται για μπλόφα των Ευρωπαίων, ώστε να απαιτηθούν άλλα «λύτρα» που πρέπει να καταβάλει η Ελλάδα ώστε να μην πραγματοποιηθεί η απειλή, είτε για υπαρκτό σχέδιό τους.

Επιθυμούν να μας έχουν διαρκώς γονατιστούς, εκλιπαρόντες και μη δυνάμενους να αρθρώσουμε ούτε μισή λέξη υπέρ των δικών μας θέσεων, δικαιωμάτων και συμφερόντων. Αυτό δεν θυμίζει «συμμαχία», αλλά συνδικάτο εγκλήματος.

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]