Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προειδοποίηση ΗΠΑ: “Επικείμενη απειλή ασφαλείας” στην πρεσβεία και τα αμερικανικά προξενεία στην Τουρκία


Sputnik News
Απόδοση: "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"


Οι αρχές των ΗΠΑ εξέδωσαν χθες προειδοποιητική ανακοίνωση για επικείμενη απειλή ασφαλείας στο προξενείο των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και άλλες τουρκικές πόλεις, καλώντας τους Αμερικανούς πολίτες να απέχουν από τις περιοχές αυτές:

“Λόγω πληροφοριών των μυστικών υπηρεσιών μας σχετικών με επικείμενη απειλητική ενέργεια εναντίον του Προξενείου των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη, η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα συμβουλεύει όλους τους πολίτες των ΗΠΑ να αποφεύγουν να προσέρχονται στο Γενικό Προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα, καθώς και στα Προξενεία των ΗΠΑ στα Άδανα και τη Σμύρνη, σήμερα, 5 Δεκεμβρίου 2015”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο Εξωτερικής Ασφάλειας.

Επίσης έγινε σύσταση στους Αμερικανούς υπήκοους “να διατηρούν υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης, να είναι ενήμεροι για τις όποιες τοπικές εκδηλώσεις, και να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα” για την εξασφάλιση της προσωπικής τους ασφάλειας.

Το OSAC ιδρύθηκε το 1985, με στόχο την προώθηση της συνεργασίας για την ασφάλεια μεταξύ του αμερικανικού ιδιωτικού τομέα και του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ σε διεθνές επίπεδο.

Την Τρίτη, τουλάχιστον πέντε άτομα τραυματίστηκαν όταν βόμβα εξερράγη σε αερογέφυρα κοντά σε σταθμό του μετρό της Κωνσταντινούπολης, αυξάνοντας τους φόβους για την ασφάλεια στην τουρκική μεγαλούπολη.





Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]