Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δε θέλετε νεκρούς στο Αιγαίο; Κλείστε τα σύνορα!

Κύριοι, αν όντως δε θέλετε νεκρούς στο Αιγαίο, και αν όντος θέλετε να σταματήσετε το λαθρεμπόριο ανθρώπων, τα πράγματα είναι απλά:

1. Κλείστε τα σύνορα.
2. Ξεκινήστε περιπολίες στο Αιγαίο.
3. Βγάλτε ανακοίνωση ως επίσημο κράτος ότι ο διάδρομος «Αιγαίο» έχει κλείσει οριστικά.

Μπορείτε να πάρετε ιδέα από την Αυστραλία, που ως επίσημο κράτος έβγαλε το παρακάτω βίντεο.



Δείτε το βίντεο για να πάρετε ιδέες. Η κυβέρνηση της Αυστραλίας έβαλε τον Διοικητή του Στρατού να πει στους παράνομους μετανάστες ότι: οι δουλέμποροι τους λένε ψέματα και ότι η Αυστραλία δε θα γίνει πατρίδα τους. Τα καράβια που θα προσπαθήσουν να πλησιάσουν, θα γυρίσουν πίσω! Τόσο απλά! Κάντε και το σεις.

4. Απαιτήστε από τους «συμμάχους» μας (Ευρώπη και την Αμερική) να δημιουργηθούν τα HotSpots στην Τουρκία, στην Συρία και σε Αμερικανικές βάσεις της περιοχής. (Τόσες υπάρχουν στη γύρω περιοχή).

5. Βγάλτε ανακοίνωση ως επίσημη Ευρώπη, ότι οι πρόσφυγες και μετανάστες, για να μην διακινδυνέψουν τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους, θα πρέπει να κατευθυνθούν στα HotStop αυτά.

6. Φτιάξτε φυλλάδια, όπως αυτά που μοιράζονται στην Τουρκία, με οδηγίες με το πώς θα φτάσουν οι πρόσφυγες και μετανάστες εκεί.

7. Κάντε καταγραφή των ανθρώπων και στη συνέχεια μοιράστε τους πρόσφυγες σε όλες τις χώρες που θα δηλώσουν πρόθυμοι να τους δεχτούν, και που έχουν τη δυνατότητα να τους δεχτούν βάση των οικονομικών κάθε χώρας. Αν η Σαουδική Αραβία θέλει μερικούς πρόσφυγες, γιατί να μην πάνε οι άνθρωποι; Ο σκοπός δεν είναι να ξεφύγουν από τον πόλεμο και τη φτώχεια, άρα επιλογή τελικού προορισμού, δε θα έπρεπε να υπάρχει.

Αν το κάνετε ξεκάθαρο αυτό, είμαι βέβαιος ότι ο αριθμός αυτών που προσπαθούν να ξεφύγουν, θα μειωθεί δραστικά.

8. Όσοι είναι οικονομικοί μετανάστες (και όχι πρόσφυγες), θα συμπληρώσουν τα κατάλληλα έγγραφα και θα περιμένουν να εκδικαστεί η υπόθεσή τους.

9. Όσοι δε ζητήσουν άσυλο, θα επιστρέψουν στις χώρες τους.

Πριν από αυτά όμως, θα πρέπει να απαντήσετε μία απλή ερώτηση:

Θέλετε όντος να μην υπάρχουν νεκροί στο Αιγαίο ή θέλετε να Ισλαμποιήσετε την Ευρώπη;

Γιατί αν όντος θέλετε να μην υπάρχουν νεκροί στο Αιγαίο, τότε μόνο με τα παραπάνω θα επιτευχθεί. Όπως ο φράχτης στον Έβρο σταμάτησε τις ροές παράνομων μεταναστών, έτσι και απαγόρευση στο Αιγαίο θα σταματήσει τους πνιγμούς.

Αν όμως ο σκοπός σας είναι η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης (και μαζί της Ελλάδας φυσικά), τότε σταματήστε να είστε υποκριτές και πείτε το στον κόσμο.
Ναυλώστε αεροπλάνα κατευθείαν στη Μέση Ανατολή και φέρτε τους εδώ.

Ας σταματήσετε επιτέλους να μας χρησιμοποιείτε ως αντικείμενα για να δικά σας άρρωστα σχέδια.

Τυπώστε χρήματα, συμπληρώστε μηδενικά στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, και σταματήστε να μας δολοφονείτε.

Εξάλλου, αυτό στην ουσία θέλετε, να μεγαλώσετε τις περιουσίες σας.

Πηγή "Στρουθοκάμηλος"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μόνο που η Αυστραλία είναι εντελώς ανεξάρτηση και όχι μέλος της ΕΕ και αποφασίζει μόνη της για την μεταναστευτική της πολιτική χωρίς να δίνει λογαριαμό σε κανέναν και επιπλέον συγκαταλέγεται στις δέκα πλουσιότερες χώρες του κόσμου.Η αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και κυρίως των θαλάσσιων συνόρων απαιτει και πολλά χρήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]