Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέχρι και νύφες τάζει ο Νταβούτογλου για να πάρει ψήφους!

Έναν απρόσμενο ρόλο της …προξενήτρας ανέλαβε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου.
Όλα αυτά προς άγρα ψήφων σε προεκλογική συγκέντρωση στην νοτιοανατολική επαρχία Σανλιούρφα.
«Έχετε δουλειά, μισθό και τροφή. Τι μένει; Μία νύφη. Εμείς θέλουμε τους ανθρώπους αυτής της χώρας να αναπαραχθούν και παράλληλα να έχουν δουλειά. Όταν λέτε ότι χρειάζεστε μία νύφη, μπορείτε αρχικά να συμβουλευτείτε τους γονείς σας, και Θεού θέλοντος, θα βρείτε την ιδανική. Αν δεν την βρουν εκείνοι, τότε μπορείτε να έρθετε σε εμάς», 
δήλωσε στους νεαρούς Τούρκους ο Νταβούτογλου.

Μάλιστα, θέλοντας να προσελκύσει περισσότερους ψηφοφόρους δήλωσε πως θα βοηθήσει τους νέους επιχειρηματίες με φοροελαφρύνσεις ώστε να διευκολυνθούν τα επιχειρηματικά σχέδιά τους.

Όλα αυτά, ενώ η χώρα βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς ενόψει των εκλογών της 1ης Νοεμβρίου και ενώ το κλίμα στη χώρα είναι πένθιμο για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το κυβερνών κόμμα να επιδιώκει την απόλυτη πλειοψηφία, την οποία έχασε τον Ιούνιο ωστόσο όλα δείχνουν πως το φιλοκουρδικό κόμμα HDP θα ξεπεράσει το όριο του 10% στερώντας από τον Νταβούτογλου και κυρίως από τον Ερντογάν την παντοδυναμία. Εξ ου και το ερώτημα που παραμένει είναι πώς τα κόμμα θα καταφέρουν να σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού τη στιγμή που στις εκλογές του Ιουνίου κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Πηγή Crashonline


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]