Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι τούρκοι πανηγυρίζουν για το νέο υπουργό Παιδείας κ. Φϊλη...!

Σύμφωνα με είδηση από τον ελληνικό τύπο, ο νέος υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης της νεοσύστατης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αρνείται την δήθεν ¨Ποντιακή γενοκτονία¨.

Στην είδηση αναφέρεται πως ο υπουργός αναφέρει σε άρθρο του πως
¨Τα περί Γενοκτονίας ήταν μια απόφαση εσωτερικής πολιτικής σκοπιμότητας και όχι διεθνούς σημασίας. Γι’ αυτό και το ελληνικό κράτος ποτέ δεν προέβαλε στα διεθνή φόρα θέμα αναγνώρισης αυτής της «Γενοκτονίας», σε αντίθεση με τους Αρμένιους, οι οποίοι επεχείρησαν και πέτυχαν για τη δική τους περίπτωση απόφαση της γαλλικής Γερουσίας. Αντιθέτως, η κυβέρνηση Σημίτη, με υπουργό Εξωτερικών τον Γ. Παπανδρέου, είχε προσπαθήσει να υποβαθμίσει τη σημασία της απόφασης περί Γενοκτονίας, μετά μάλιστα την αντίδραση της τουρκικής πλευράς. Η απόφαση αναδεικνυόταν σε «αγκάθι» για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις¨.
Εφ. Μπιρλίκ 24/9/2015
Πηγή "Τουρκικά Νέα"


Σχόλιο ιστολογίου: Ο κ. Φίλης ανέλαβε να ανεβάσει το ηθικό των τούρκων, που τελευταία βλέπουν να χάνουν όλους τους φίλους που είχαν... Δεν ήξεραν, φαίνεται, πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να τους εκπλήξει ευχάριστα...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Θα κάνω μια διαφορετική προσέγγιση στα γραφόμενα. Οι ταγοί της μουσουλμανικής μειονότητας της Κομοτηνής προτιμούν να φοιτούν τα παιδιά τους στα Δημόσια Γυμνάσια - Λύκεια της πόλης αντί να φοιτούν στο "ιδιωτικό" Μουσουλμανικό Γυμνάσιο - Λύκειο. Έτσι και φέτος έγραψαν τα παιδιά τους αρχικά στα Δημόσια Γυμνάσια - Λύκεια. Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου οι ταγοί της μειονότητας αποφάσισαν, κατόπιν της σύμφωνης γνώμης του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, να διεκδικήσουν την ανέγερση δεύτερου Μουσουλμανικού Γυμνασίου - Λυκείου και ως μέσο πίεσης προς την Ελληνική Πολιτεία χρησιμοποίησαν τον μεγάλο αριθμό των μαθητών που θα φοιτήσουν στο μοναδικό Μοσουλμανικό Γυμνάσιο - Λύκειο αφού προηγουμένως είχαν μετεγγράψει όλα τα μουσουλμανόπαιδα που είχαν προηγουμένως εγγραφεί στα Δημόσια Γυμνάσια - Λύκεια στο "ιδιωτικό" Μουσουλμανικό Γυμνάσιο - Λύκειο ώστε να εμφανίζονται "τρελλά" νούμερα μαθητών σε κάθε τάξη. Η παρούσα κυβενητική πλειοψηφία διαθέτει 155 βουλευτές, εκ των οποίων οι 4 Μουσουλμάνοι (3 του ΣΥΡΙΖΑ [Ζεϊμπεκ - Μουσταφα - Κραγοισούφ] και 1 απο το Ποτάμι [Ιλχαν]). Είναι γνωστό σε όλους ότι οι βουλευτές της μειονότητας πρώτα ενεργούν σαν μειονοτικοί (να μη το χαρακτηρίσω αλλιως) και μετά σαν Έλληνες βουλευτες. Πρωτα σταθμίζουν τα συμφέροντα της μειονότητας και της Άγκυρας και μετά της Ελλαδίτσας. Αναρωτιέμαι λοιπόν πόσο ανεξάρτητος θα είναι ο κ. Φίλης στη λήψη αποφάσεων όταν οι μουσουλμάνοι βουλευτές θα του προβάλλουν αιτήματα της μειονότητας ή πόσο ασφαλής θα αισθάνεται ο κ Τσίπρας όταν θα εκβιάζουν προσωπα, πράγματα και καταστάσεις. Θα αισθάνεται ασφαλής με 151 βουλευτές να περνάει δύσκολα έως αντιλαϊκά νομοσχέδια..... Μακάρι να διαψευσθώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλιστα!

    Δηλαδη για να μην υπαρχει αντιδραση απο την τουρκικη πλευρα η Ελλαδα πρεπει περα απο τις

    γνωστες "υποχωρησεις" (Ιμια, συμφωνια Μαδριτης, σχεδιο Αναν,καταργηση συνορων κ.α.) να

    ξαναγραψει την Ιστορια οπως θελουν οι τουρκοι!!

    Δεν ξερω για τους συριζαιους,παντως οι ψηφοφοροι των ΑΝΕΛ πρεπει να αισθανονται πολυ

    υπερηφανοι!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ πως ένα κόμμα σαν τους ΑΝΕΛ που δηλώνει ΄΄πατριωτικό΄΄ δέχεται και κάνει συμμαχίες με ένα ανθελληνικό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Και απορώ πως ο ελληνικός λαός ξαναψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ.Βέβαια η Σινγκιουλαρ Λοντζικ ε΄χει το μονοπώλειο και δεν ελέγχονται από κανέναν αν είναι έγκυρα τα αποτελέσματα της.Δείκτης αξιοπιστίας;Μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Αρμένιοι ήταν πιο δραστήριοι και εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δώθηκαν για να αναγνωριστεί μη γενοκτονία τους. Δεν είχαν/έχουν πολιτικούς που δεν θέλουν να διαταράξουν τις σχέσεις τους -και όχι μόνο- με τους τούρκους όπως ο Χαϊβαν Πασά της φωτο.
    Ευκαιρία είναι να κάνεις καμιά πρόταση για Νόμπελ Ειρήνης, υπάρχουν πολλά λουλούδια στο κώμα σου που θα τους άρεζε η ιδέα, ειδικά οι χαρτζιλικομένοι από μκο. Ξέρουν αυτοί, το θέμα είναι ότι και εμείς ξέρουμε πλέον!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΜΑ ΚΑΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΙΝΑΣ???ΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΠΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΙΤΑ ΡΟΥΧΑΣΑΣ ΗΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΘΕΝ ΚΑΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΟΣΑΣ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΙΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΝ ΣΟΥΡΛΙΔΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΡΛΑΚΙΔΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχως που υπαρχετε και εσεις οι συριζαιοι και μας κανετε και μαθηματα πατριωτισμου!

      Ο Τσιπρας παντως δεν γνωριζε οτι υπαρχουν θαλασσια συνορα!!

      Ειστε κυριολεκτικα "πατριωτες χωρις συνορα"!!

      ΓΜ

      Διαγραφή
    2. Και φυσικα ξερει το ανθελληνικο σκουπίδι οτι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα .
      Δεν μπορει να ειναι τόσο στούρνο ...
      Αλλα επειδη δεν ειναι Ελληνας και μαλιστα πολέμιος του Ελληνισμού , απλα προετημαζει ( νομίζει ) το πουστακι την εισβολή των Μογγόλων αδελφών του .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]