Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλλοδαποί οι μισοί συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια και τις φθορές

Την ώρα που εντός της Βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη η ψήφιση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας με τους δανειστές και μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη η διαδήλωση κατά της συμφωνίας σημαδευόταν απο φωτιές, βόμβες μολότοφ, πέτρες, χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, καταστροφές και συγκρούσεις αντιεξουσιαστών με την αστυνομία, μία ομάδα αλλοδαπών γέμιζε με γκράφιτι και συνθήματα τον σταθμό του μετρό στο Θησείο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν συνολικά δώδεκα άτομα, ουδείς εκ των οποίων είναι έλληνας, τα οποία οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της φθοράς σε σταθμούς του μετρό. Οι συλληφθέντες είναι τέσσερις γερμανοί, δύο γάλλοι, ένας αυστραλός, ένας ουκρανός, ένας ολλανδός και τρεις πολωνοί.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων μπροστά απο την Βουλή, συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα - ανάμεσά τους ένας ιταλός και ένας αλβανός - οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε επεισόδια και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών.

Κάπου εδώ αρχίζουν να μπαίνουν και αμείλικτα ερωτήματα σχετικά με την σχέση των γνωστών - αγνώστων κουκουλοφόρων - μπαχαλακηδων με ξένες μυστικές υπηρεσίες, την δράση και την στόχευση των οποίων θα πρέπει να διαλευκάνει και να γνωστοποιήσει η ελληνική Πολιτεία μέσω των ελληνικών υπηρεσιών ασφάλειας και πληροφοριών. Εξάλλου, είναι γνωστό πως ο "ακτιβισμός" έχει γίνει προ πολλού "όχημα" στελεχών  μυστικών υπηρεσιών που δρουν σε ολόκληρο τον πλανήτη... Αναρωτιόμαστε, ποιό θα είναι το αποτέλεσμα των συλλήψεων; Και, επίσης, μήπως η Ελληνική Δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι αμείλικτη και να αποδίδει "παραδειγματικές τιμωρίες" για τους αλλοδαπούς που συλλαμβάνονται επ' αυτοφώρο σε ενέργειες που δημιουργούν αναταραχή στο εσωτερικό της Ελλάδας;

Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Όπως τότε που κάηκε η μισή Ελλάδα. Να υποθέσω ότι τα "παιδιά" σύντομα θα είναι ελεύθερα να συνεχίσουν το έργο τους. Λειτουργούν αποτρεπτικά και προβοκατόρικα μη αφήνοντας τον Ελληνικό λαό να επαναστατήσει.
    Εκτός από τον Αυστραλό οι υπόλοιποι προέρχονται από την χώρα και τις συμμάχους της που αιματοκύλησαν 2 φορές την Ευρώπη. Τελικά το μόνο που θέλουν είναι ο ορυκτός μας -και όχι μόνο- πλούτος μας, γι' αυτό αυτό παρέδωσαν αμετάκλητα την εθνική μας ανεξαρτησία. Και επίσημα πλέον αποικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]