Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαξίμου σε βουλευτές: Μη φύγει κανείς το διήμερο από την Αθήνα!

Την κρισιμότητα των στιγμών μαρτυρά η εντολή που έλαβαν από την κυβέρνηση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να μην απομακρυνθούν από την Αθήνα.

Αυτό ακριβώς καταδικνύει και την μεγάλη πιθανότητα μέσα στο Σαβατοκύριακο να συγκληθεί η Ολομέλεια της Βουλής για να ψηφιστεί το νέο 3ετές πρόγραμμα το οποίο θα υποβληθεί στις Βρυξέλλες.

Εκτός και εάν υπάρχουν άλλου είδους σχέδια και Plan B από την συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου, για την περίπτωση που τελικά δεν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]