Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στον Γιάννη Πανούση πέρασε ο πρωθυπουργός την ευθύνη της ΕΥΠ

Προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τροποποιείται η απόφαση ανάθεσης αρμοδιοτήτων του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με αυτήν, η εποπτεία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) περνά στον κ. Γιάννη Πανούση.

Από την πλευρά μας, ευχόμαστε ο κύριος Πανούσης να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα τον ενημερώσουν για το τι συμβαίνει στην ΕΥΠ και να τολμήσει, επιτέλους, να γίνει εκείνος ο πολιτικός που θα μπορέσει να αναστηλώσει την τόσο ευαίσθητη εθνικά υπηρεσία πληροφοριών, η οποία δέχτηκε ανελέητα χτυπήματα τόσο στο κύρος όσο και στην επιχειρησιακή της ικανότητα, ιδιαίτερα κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου και την παρέα του...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οσοι εχουμε Ελληνικη συνειδηση ευχομαστε την καθαρση και αναμορφωση της ΕΥΠ ωστε να λειτουργησει υπερ του Εθνους πλεον και οχι των σκοτεινων ανθελληνικων συμφεροντων. Ολα θα εξαρτηθουν και απο τις εντολες που εδωσε ο Αλεξης στον Πανουση ως προς τον χειρισμο της ΕΥΠ διοτι η ΕΥΠ κινειται με βαση την πολιτικη βουληση του εκαστοτε πρωθυπουργου. Στο Λονδινο ο περιβοητος Μπικας προσπαθει να δικαιολογησει στο περιβαλλον του την εθνοπροδοσια του και τα αισχη του στην ΕΥΠ, λεγοντας οτι εκανε οτι του ζητουσε ο ΓΑΠ ως πρωθυπουργος και φυσικος προισταμενος του. Οτι δεν μπορουσε ΔΗΘΕΝ να κανει διαφορετικα, εντολες εκτελουσε.........Φθηνες δικαιολογιες βεβαια διοτι εαν ειχε ηθος και πραγματικα πατριωτικα αισθηματα, θα ειχε παραιτηθει και καταγγειλει τον ΓΑΠ, ομως τωρα προσπαθει να οχυρωθει πισω απο την επισημη αυτη αιτιολογια.........Απολαμβανει ομως το Λονδινο αμεριμνος και χωρις να παραγει εργο ουσιας για την Ελλαδα, γιατι ξερει οτι η δικαιοσυνη δεν λειτουργει και οι ενοχοι στην Ελλαδα επιβραβευονται αντι να τιμωρουνται, αφου οι δικαστες ειναι αποδεδειγμενα πουλημενοι υποτελεις των βρωμικων πολιτικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]