Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανοί φαντάροι στον Ελληνικό Στρατό σχηματίζουν τον αλβανικό αετό

Πριν από λίγο ένα αλβανικό προφίλ στο Facebook που μεταφράζεται "Η Ζωή είναι χαρά" ανέβασε αυτή την φωτογραφία που δείχνει Έλληνες στρατιώτες να σχηματίζουν τον αετό της Αλβανικής Σημαίας με τα χέρια.

Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή, πολλοί Αλβανοί κάνουν την στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και Ελληνική Συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτή τη χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στη ζωή τους. Υπάρχει και ένα χειρότερο σενάριο, να είναι να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά την ακακία ή την αγαθοσύνη μας.

Αν είναι τόσο πατριώτες γιατί δεν πήγαν να υπηρετήσουν στον αλβανικό στρατό; Μήπως με αυτή την φωτογραφία αντί να γίνουν "μάγκες" αλβανοεθνικιστές έβγαλαν τα ίδια τους τα ματάκια; Με το να φέρονται έτσι απλώς είναι σαν να μας λένε πως κρατάμε ένα φίδι στο κόρφο μας!

Οι υπεύθυνοι ας κάνουν ότι θεωρούν σωστό. Γιατί και η ελευθερία έχει τα όρια της ειδικά όταν φοράς τιμημένα ρούχα που πολλοί πότισαν με το ίδιο τους το αίμα.

Πηγή www.himara.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

20 σχόλια :

  1. Καλά,ὅχι ὅτι ὅλοι οἱ ἑλληνόφωνοι ὑπηρετοῦν ἀπό πατριωτισμό,ἀλλά οἱ βλάμηδες του ἀνωτέρω στιγμιοτύπου,τόση μπέσα ἔχουν,και τόση ἀλβανική ὑπερηφάνεια,ὥστε να σχηματίζουν τον ἀλβανικό ἀετό («στσίπταρ»),την ἴδια στιγμή που φοράνε την Ἑλλάδα «κορώνα (το ἑθνόσημο) στο κεφάλι τους»;
    Η μήπως εἶναι τόσο Ἀλβανοί,ὅσο εἶναι ἄνδρες κάποιοι «καταπιεσμένοι» κίναιδοι με μύστακα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλη μια αποδειξη οτι εκτος απο το οτι εχει γεμισει διποδα σκουπιδια, η Ελλαδα πλεον εχει τελειωσει και σαν ανεξαρτητο κρατος αλλα και ως εθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να υποθέσω ότι μιλάνε απταίστως και την Ελληνική γλώσσα και σε περίπτωση που μας συμβεί το ο,τιδήποτε δεν θα ξέρουμε από πού μας ήρθε. Ίσως να είναι αυτός ο λόγος που ψήφισαν και τον ρατσιστικό νόμο για να μην αντιδράσουμε στα χειρότερο, μιας και τα κανάλια πλέον δεν επηρεάζουν τον κόσμο στο βαθμό που θα ήθελαν.
    Έβαλαν και το αλβανάκι μέσα στο Κοινοβούλιο ψηφίζοντας με πατριωτισμό και με ευθύνη όλα τα μνημόνια...Κανένα μετάλλιο και καμμία διάκριση δεν είναι πιο σημαντική από ηρεμία μέσα στο κράτος μας. Δεν είναι τυχαίο ούτε το γεγονός ότι εξαιτίας τους έχει αυξηθεί και η εγκληματικότητα τα τελευταία 25 χρόνια. Εύχομαι μόνο όταν ξυπνήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων να μην είναι αργά για την πατρίδα μας.
    http://kostasxan.blogspot.gr/2014/11/blog-post_125.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα ο πυρρος εγεινε αλβανακι δεν ξερετε τη λετε τελικα καποτε του κανατε αγαλματα αφιερωσεις και τραγουδια και τωρα εγεινε αλβανακι ο πυρρος σας ειστε για γελια και για κλαματα μαζι παντος εμεις δεν τον περνουμε πισω ειναι σαν το γαλα που οταν λιγει το πεταμε στα σκουπιδια

      Διαγραφή
    2. Ο μόνος που θα στεναχωρηθεί θα είναι ο φίλος του ο Αντωνάκης, εάν φύγει από την Ελλάδα. Το διάστημα που πολιτογραφήθηκε ο εν λόγω λεβέντης, προσπαθούσαν να καλύψουν άλλα σκάνδαλα και κλεψιές τα εδώ λαμόγια. Όταν άκουγα να ελληνικά των εν λόγω ανθρώπων ήθελα να τους αρχίσω στις σφαλιάρες, ένα πράγμα σαν την ορθογραφία του σχολίου σου να πούμε. Λείπουν τα κεφαλαία, σημεία στίξης, τονισμός. Γρήγορα να επιστρέψεις στην Α' Δημοτικού!...

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν, έχτε ξεφύγει τελείως. Ένας δημοσιογράφος σεβόμενος το κοινό πριν δημιουργήσει ένα άρθρο επιβεβαιώνει τις πηγές του. Προφανώς και δεν είσαι δημοσιογράφος. αυτό είναι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ(Παραπληροφόρηση είναι η μεταφορά διαφόρων ψευδών ή αναληθών ή τροποποιημένων πληροφοριών.

    Πιθανός σκοπός είναι η παραπλάνηση του δέκτη προς εκπλήρωση προσωπικών σκοπιμοτήτων του παραπληροφορούντος, οπότε η παραπληροφόρηση είναι κακή πράξη. Άλλος πιθανός σκοπός είναι η προστασία ατόμων με την απόκρυψη πληροφοριών που θα ήταν επιβαρυντικές γι' αυτά, οπότε η παραπληροφόρηση είναι καλή πράξη ή επιβάλλεται από τον νόμο.

    Αυτός που παραπληροφορεί, αν είναι η πηγή της πληροφορίας, έχει όλη την ευθύνη. Αν δεν είναι η πρωτογενής πηγή της πληροφορίας, αλλά απλώς μεταφέρει όσα γνωρίζει, έχει περιορισμένη ευθύνη στο ότι δεν έχει διασταυρώσει τις πηγές του.

    Κατά την παραπληροφόρηση γίνεται προβολή των επιλεγμένων πτυχών ενός γεγονότος, κατασκευάζονται ψευδείς αλήθειες, γίνεται παραποίηση της αλήθειας και διαβάλλονται τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

    Σχετικά με τις ειδήσεις που μεταφέρονται από κάποιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ), μπορεί να ισχύει περίπτωση παραπληροφόρησης. Αν το μέσο είναι η πηγή της πληροφορίας, η παραπληροφόρηση θα οφείλεται :

    1. Στο ότι το ΜΜΕ λειτουργεί με βάση κομματικά ή άλλα οργανωμένα συμφέροντα, άρα είναι γενικά αναξιόπιστο.

    2. Στο ότι το ΜΜΕ προστατεύει εθνικά ή άλλα συμφέροντα με την απόκρυψη των στοιχείων, άρα αυτολογοκρίνεται.

    Οι αναγνώστες (ακροατές, θεατές) οφείλουν να διασταυρώνουν τις πηγές των πληροφοριών τους για να αποφεύγουν την παραπληροφόρηση.

    Η παραπληροφόρηση σαν ευρύτερη έννοια θα μπορούσε να εννοηθεί και η σκόπιμη διάδοση ιδεών και απόψεων για ένα θέμα για το οποίο υπάρχει συγκεκριμένη επιστημονική ή φιλοσοφική αντίληψη. Για παράδειγμα, η αστρολογία είναι η παραπληροφόρηση της αστρονομίας αφού καμία πραγματική έννοια σχετική με το σύμπαν δεν αποδεικνύεται χρησιμοποιώντας τις αστρολογικές μεθόδους.) Τα παιδία ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ, ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κινηθείτε νομικά, επειδή αναδημοσιεύεται ένα άρθρο; Προφανώς κάτι δεν έχετε αντιληφθεί καλά. Και σε εμένα προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση πως ενώ ξέρετε τόσα πολλά για τα ΜΜΕ δεν ξέρετε τι είναι αναδημοσίευση, με πηγή μάλιστα της πρώτης δημοσίευσης. Και το ότι πρωτοδημοσεύτηκε σε αλβανικό προφίλ δεν σας κάνει εντύπωση, εκτός και εάν κάποιος αλβανός έγινε πόντιος (ή το αντίθετο;). Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Και, φυσικά, ούτε η έμμεση απόπειρα τρομοκράτησης του ιστολογίου πιστεύω ότι είχε επιτυχία. Και που είσαι, όλοι ξέρουν πως αυτός ο συμβολισμός όταν γ'ίνεται με τα χέρια σημαίνει ένα μόνο πράγμα UCK

      Διαγραφή
    2. Και γιατί να μην κινηθείς νομικά στι πυγμή Χιμάρα γρ Himara.gr

      Διαγραφή
    3. 26 Ιουνίου 2015 - 9:51 μ.μ
      Έχετε ξεπεράσει και την Ρεπούση σε φαντασία. Το σύμβολο του Ποντικού Ελληνισμού είναι ο ΜΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ Αετός της Σινώπης, καμία σχέση δεν έχει ο αετός του Πόντου με το αλβανικό κλεμμένο κακέκτυπο του ένδοξου Αρχαιολελληνικού συμβόλου και το έμβλημα της Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Ποντιακή καταγωγή έχω και δεν αφήνω κανέναν να παραποιεί ιστορικά σύμβολα και γεγονότα.
      Σας καλόμαθαν οι πολιτικοί μας, στο κράτος μας κάνουμε εμείς κουμάντο...
      http://www.pontos-news.gr/article/14250/o-monokefalos-aetos-ston-ponto

      Διαγραφή
  5. ας το καταλαβουν μερικοι ... δεν σχηματιζουν την ''''σημαια της πατριδας τους'' όπως αφελως λενε αφου εδώ και μια πενταετια ο συμβολισμος αυτος [με εμπνευση των ακροδεξιών της αλβανιας]εχει παρει τη σημασια του ''''δικεφαλου αετου'' [του αλβανικου].. που όμως κατά αυτους συμβολιζει το ένα φτερο το κοσσοβο και το άλλο φτερο την τσαμουρια...δηλαδή την μεγαλη αλβανια....δηλαδή οποιος κανει αυτό το σημα είναι φασιστας του κερατα και δεν όχι απλα δεν σεβεται αλλα μισει τη χωρα στην οποια μεγαλωσε....πεμπτοφαλλαγγιτης πολιτελειας.....οποιος δεν το καταλαβαινει εθελοτυφλει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ena mpavo se aura ta Pedia Zito I megali albania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλβανικά εγραψες ;
      ΟΥΣΤ κατσαπλιαδες βρωμιαριδες .
      Ήλθε ο καιρος να λογιαριαστουμε είς τους αιώνας και τελεσίδικα .
      Πόσα και πόσα βαρβαρα προσπάθησαν να μας βλάψουν ....και η τυχη τους γνωστή .
      Τι νομίζετε ρε κατσικοκλεφτες οτι άλλαξε στις μερες μας και δεν θα φατε τα μούτρα σας ;
      Οσο για τα τσοκλάνια στην φώτο , εχουν γνώση οι φυλακες .
      ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ .

      Ο τύπος που λέει οτι ειναι Πόντιοι , ουτε μια τρίχα απο τα μέζεα των Ποντίων ....

      Διαγραφή
    2. Ζήτω στη Μεγαλη Βλαχία να λές. Βλάχοι έχτισαν την χώρα σας

      Διαγραφή
    3. Ο Εθνικισμός σε σχήματα που δεν εξυπηρετούνται τα Γεωπολιτικά παίγνια συμφερόντων των μεγάλων παικτών είναι όπως κάνουν φασαρία το κουνούπια την νύχτα στο αυτί σου.
      Ο Αλβανικός εθνικισμός είναι μία καρικατούρα του εθνοτικού εθνικισμού γιατί δέν έχει ακόμη ξεπεράσει τα βρεφικά συμπτώματα του ,τα οποία είναι τα εξής:
      1ον. Να προσδιοριστεί η έννοια Αλβανός.
      Πιά είναι η γλώσσα του;
      1.Η Τουρκική;
      2.Η Ελληνική ;
      3.Η Τσάμικη ;
      4.Η Γκέγκικη ;
      5.Η Τόσκικη ;
      Η γραφή του πιά είναι αντίστοιχα ;
      Η θρησκεία της Αλβανίας πιά είναι ;
      Και εάν είναι ο Μουσουλμανισμός ,υπάρχει έστω και ένα τσαμί στα Σκόδρα ;
      Και έαν όχι ,γιατί δέν υπάρχει;
      Δεν μπορεί λοιπόν να υπάρχει εθνοτικός εθνικισμός στην Αλβανία ,το μόνο που μπορεί να υπάρχει είναι λαϊκιστικός εθνικισμός ,με τυχοδιωκτικά χαρακτηριστικά υπέρ ιδιωτικών συμφερόντων ,πιο απλά μαφιόζικες φατριαστικής εκδοχής επιχειρήσεις που εκδηλώνονται συνήθως με την ανοχή γειτονικών νεοφιλελεύθερων συστημάτων .
      Αντί λοιπόν να δούμε πως τα Αλβανάκια υπηρετούν την Ελληνική σημαία ,τα βλέπουμε ώς απειλή!!!!
      Καμία απειλή δεν είναι αξιόλογη απο την στιγμή που γίνεται γνωστή.-

      Διαγραφή
  7. Re malaka elinara tha erthi o keros kai tha doume fasista

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομολογεις με τα σχολια σου οτι τα "καμαρια" της φωτογραφιας δεν ειναι Ποντιοι!

      Ουτε προπαγανδα δεν ειστε αξιοι να κανετε!!

      Και συκοφαντειτε, και ψευδεστε, και βριζετε!!

      Ειδες ποσο "εξυπνοι" ειστε;

      ΓΜ

      Διαγραφή
    2. Θα έρθει ο καιρός και θα φας μερκελικό αγγούρι κουμμούνα

      Διαγραφή
  8. Όπως το τρώτε εσείς δεν πιστεύω ρε μαλακά σας γαμανε καλά η Γερμανοί το βλέπουν σε όλο το κόσμο το γαμιση που τρώτε και γελάνε μαλακά φασίστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εβλεπες λιγο πιο περα απο τον ισκιο σου ,θα εβλεπες οτι το γ...ι το τρωει ολος ο

      κοσμος ! Ακομα και οι ιδιοι οι Γερμανοι πλεον !

      Οσον αφορα τους Αλβανους, το γ...ι το αποδεχθηκατε οικειοθελως απο τους Οθωμανους ,

      μετα τον θανατο του Γεωργιου Καστριωτη!

      Ο Ελληνισμος ηταν ο ακρογωνιαιος λιθος της δικης σας αξιοπρεπειας!

      Μετα προτιμησατε το χρημα!! Και το προσκυνημα σε αλλοφυλους!

      Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι!

      ΓΜ

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]