Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τρέμει να απολογηθεί στους βουλευτές του

Δελφινομαχίες στο παρασκήνιο, υβριστικοί χαρακτηρισμοί για τον μεγάλο ηγέτη, μύχιοι πόθοι για καταστροφή της χώρας από το περιβάλλον του.

Αυτή είναι η εικόνα της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και αποτελούσε μέχρι πρότινος τον εκφραστή της αστικής τάξης. Μετά, ήλθε ο Σαμαράς.

Ο άνθρωπος που όχι μόνον αθώωσε τον εγκληματία Παπανδρέου, αλλά συνέχισε… την παρανοϊκή του πολιτική που κατέστρεψε κάθε παραγωγική ικμάδα της χώρας.

Τώρα, δίνει άλλο ένα μάθημα σοσιαλδημοκρατίας αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα επιτρέψει στους βουλευτές του να μιλήσουν στην συνεδρίαση της ΚΟ την Πέμπτη, μετά την ορκωμοσία.

Τι φοβάται;
Μην βγουν οι δελφίνοι από το ημίφως και εκφραστούν ανοιχτά;
Ή μήπως εκδηλωθούν οι οσφυοκάμπτες και υμνήσουν τον μεγάλο ηγέτη με ευχές καταστροφής της Ελλάδας;

Πως είναι δυνατόν η παράταξη που υποτίθεται εκπροσωπεί την ανάπτυξη και την αστική οικονομία, να καταστρέφει την πατρίδα και στην συνέχεια να εύχεται να την καταστρέψουν και οι επόμενοι;

Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]